Да но сега е някаква друга и немога да се свържа с тяхjo9 написа: ↑Сря Авг 16, 2023 10:31 amПреди лора работеше с тази заедно.Hoah80 написа: ↑Нед Мар 26, 2023 11:08 pm Бил съм с младата, с лелката и двете накуп Младата както я наричате( не е първа младост, но както и да е) Както казаха няколко колеги за анала... Наистина го обича повече от хляба. Мое мнение разбира ги нещата, ставаше и за лафче, освен секса На мен ми е разказва как е бачкала тази професия със сестрата и в Гърция, даже помня че казваше за сестра и че още бачка там. Но както казаха и другите, покрай тези кучета спря да се занимава с този занаят. Или поне не съм я засичал от доста време. Относно дърата(годините си и личат), но пък е изпълнителна... Каквото искаш според мен ще ти го изпълни, така предполагам. Без някаква грубост или тъпотия. Действително е имала някаква интервенция на едната гърда, но това на мен не ми е пречело. Даже преди време предлагаше тройка с една дебела от адам и ева, която иска безумни пари... Но когато съм правил тройка с тях не е искала такива пари.
Дано да съм бил полезен
https://www.alo.bg/8296875
Но нещо се разделиха
Дърта
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Re: Дърта
Да знам че работи с друга вечеkrasii_21 написа: ↑Сря Авг 16, 2023 6:28 pmДа но сега е някаква друга и немога да се свържа с тяхjo9 написа: ↑Сря Авг 16, 2023 10:31 amПреди лора работеше с тази заедно.Hoah80 написа: ↑Нед Мар 26, 2023 11:08 pm Бил съм с младата, с лелката и двете накуп Младата както я наричате( не е първа младост, но както и да е) Както казаха няколко колеги за анала... Наистина го обича повече от хляба. Мое мнение разбира ги нещата, ставаше и за лафче, освен секса На мен ми е разказва как е бачкала тази професия със сестрата и в Гърция, даже помня че казваше за сестра и че още бачка там. Но както казаха и другите, покрай тези кучета спря да се занимава с този занаят. Или поне не съм я засичал от доста време. Относно дърата(годините си и личат), но пък е изпълнителна... Каквото искаш според мен ще ти го изпълни, така предполагам. Без някаква грубост или тъпотия. Действително е имала някаква интервенция на едната гърда, но това на мен не ми е пречело. Даже преди време предлагаше тройка с една дебела от адам и ева, която иска безумни пари... Но когато съм правил тройка с тях не е искала такива пари.
Дано да съм бил полезен
https://www.alo.bg/8296875
Но нещо се разделиха
Не е тази, това е Стефка. Да са работили заедно, възможно е. Стефка напоследък иска някакви безумни, което спрорд мен не си заслужава. Иначе преди година и нещо, правихме тройка с нейна приятелка. Лично на мен много ми допада приятелката й.