Е кАжи честно, че си си търкал главичката в клитора й без презерватив??!? За мен това е луда работа...barbarona написа: ↑Пон Дек 05, 2022 8:39 pm И аз съм ходил при Ани в S-Art и съм доволен. Един път бях за тяло в тяло и имаше търкане на котето в кура, малко тя отгоре, после аз отзад си го търках в путката без да влиза разбира се, нещо като мисионерската правихме и търках главичката в клитора и, после ме довърши ръчно докато и бърках и масажирах Г-точката. Ако си допаднете с нея и сте с хубаво тяло се кефи доста. Казах и, че имам презервативи в мен, но каза, че не може да ми даде секс.
Препоръчайте дама за хубав масаж!
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Re: Препоръчайте дама за хубав масаж!
тамън мислех да отида при тая ,то па се оказа рисковаPizzetti написа: ↑Вто Дек 06, 2022 9:20 amЕ кАжи честно, че си си търкал главичката в клитора й без презерватив??!? За мен това е луда работа...barbarona написа: ↑Пон Дек 05, 2022 8:39 pm И аз съм ходил при Ани в S-Art и съм доволен. Един път бях за тяло в тяло и имаше търкане на котето в кура, малко тя отгоре, после аз отзад си го търках в путката без да влиза разбира се, нещо като мисионерската правихме и търках главичката в клитора и, после ме довърши ръчно докато и бърках и масажирах Г-точката. Ако си допаднете с нея и сте с хубаво тяло се кефи доста. Казах и, че имам презервативи в мен, но каза, че не може да ми даде секс.
Рисково е да, ама и по-рискови неща съм правил с труженички, за сега да чукна на дърво никога нищо не съм хващал.Pizzetti написа: ↑Вто Дек 06, 2022 9:20 amЕ кАжи честно, че си си търкал главичката в клитора й без презерватив??!? За мен това е луда работа...barbarona написа: ↑Пон Дек 05, 2022 8:39 pm И аз съм ходил при Ани в S-Art и съм доволен. Един път бях за тяло в тяло и имаше търкане на котето в кура, малко тя отгоре, после аз отзад си го търках в путката без да влиза разбира се, нещо като мисионерската правихме и търках главичката в клитора и, после ме довърши ръчно докато и бърках и масажирах Г-точката. Ако си допаднете с нея и сте с хубаво тяло се кефи доста. Казах и, че имам презервативи в мен, но каза, че не може да ми даде секс.
е то какво по рисково от това колегаbarbarona написа: ↑Вто Дек 06, 2022 1:08 pmРисково е да, ама и по-рискови неща съм правил с труженички, за сега да чукна на дърво никога нищо не съм хващал.Pizzetti написа: ↑Вто Дек 06, 2022 9:20 amЕ кАжи честно, че си си търкал главичката в клитора й без презерватив??!? За мен това е луда работа...barbarona написа: ↑Пон Дек 05, 2022 8:39 pm И аз съм ходил при Ани в S-Art и съм доволен. Един път бях за тяло в тяло и имаше търкане на котето в кура, малко тя отгоре, после аз отзад си го търках в путката без да влиза разбира се, нещо като мисионерската правихме и търках главичката в клитора и, после ме довърши ръчно докато и бърках и масажирах Г-точката. Ако си допаднете с нея и сте с хубаво тяло се кефи доста. Казах и, че имам презервативи в мен, но каза, че не може да ми даде секс.
-
- Благодарен: 1 път
Днес бях при Ани в S-art.Определено добър масаж ми направи.Ръчната също беше добра като изпълнение.Не съм търсил повече от класически масаж и ръчна,но ще пробвам следващия път и други неща.При другите момичета съм бил при Мими и Тина.Определено за момента се очертава доста добро съотношение цена/качество.
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 5 пъти
https://www.alo.bg/
С 2 ръце препоръчвам , професионалистка с добро отношение и внимание към всеки детайл.
С 2 ръце препоръчвам , професионалистка с добро отношение и внимание към всеки детайл.
Последно промяна от Ivosickmind на Нед Окт 29, 2023 1:43 am, променено общо 1 път.
Прекаляваш с тая реклама на неяIvosickmind написа: ↑Пет Окт 27, 2023 1:34 am https://www.alo.bg/8722139
Колеги, как е масажа при нея. Никъде не мога да намеря коментари тук. Има ли нещо повече в края на масажаBigT1 написа: ↑Съб Окт 28, 2023 9:27 amПрекаляваш с тая реклама на неяIvosickmind написа: ↑Пет Окт 27, 2023 1:34 am https://www.alo.bg/8722139
Има пирожкиQazwsx написа: ↑Сря Ное 01, 2023 10:44 amКолеги, как е масажа при нея. Никъде не мога да намеря коментари тук. Има ли нещо повече в края на масажаBigT1 написа: ↑Съб Окт 28, 2023 9:27 amПрекаляваш с тая реклама на неяIvosickmind написа: ↑Пет Окт 27, 2023 1:34 am https://www.alo.bg/8722139