няма защото визуално не е много приятна
Нещо в Княжево?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Re: Нещо в Княжево?
За агитката и аз съм в числото. jo 9,ако продължава все така няма да смогне на мераклий да му разширят задния отворmasaja написа: ↑Пон Фев 27, 2023 4:40 pmЕй пубер недоебан, внимавай, че вече се събира агитка и може ти врътнем един ганг банг някъде. Майка ти да еба недоклатена да еба.jo9 написа: ↑Пет Фев 24, 2023 10:02 pmТи си голям фантазьорdeep написа: ↑Пет Фев 24, 2023 8:13 pm Ба му мамата. Гледам я тая тема от сума ти време и се чудех - от целия форум само аз ли я знам тази че има обява от 17-18 години минимум и само аз ли съм бил там?
Бахти ветерана съм бахти. Жената имаше обява още когато Позвънете все още се купуваше за такива неща. Винаги същият текст, винаги същият район, никога снимки в нета, никаква промяна. Като ходех беше съвсем ок за масаж и френска - 25лв, преди 100 години (имам уникална памет). Гъста черна чуплива коса, невисока, леко набита, бяла кожа, към късните 30; сега към късни 50 трябва да е.
Епа ходил си точно никога
Чел коментари и ги копирал.
дълбоко си deep. в лъжата
Мхм. И как го разбра тва като никога не си я виждал, камо ли да си бил там?
Продължавай.
Smart Men Don't Get Married
Тая не си вдига телефона
А това че си бил при нея преди 20 години е едно .. кажи сега как е …..
Какво друго да кажа като не съм ходил при нея от ~20 години насам?
Smart Men Don't Get Married
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Ходил съм и имам мнение, не виждам смисъл да го пиша, при положение, че отдавна няма активна обява.
Просто се сетих за нея в контекста на оплакванията как в Княжево нямало никой.
Просто се сетих за нея в контекста на оплакванията как в Княжево нямало никой.
Ако е същата която е питано в тази тема , е с активна обява но не вдига телефона