Лелка за масаж

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Frank
Благодарил: 38 пъти
Благодарен: 34 пъти

Re: Лелка за масаж

Мнение от Frank »

ejobejo написа: Пон Юли 07, 2025 10:12 am
Frank написа: Сря Ное 27, 2024 10:51 pm
Joker621 написа: Сря Ное 27, 2024 8:16 am https://www.alo.bg/4796404 тази е доста несериозна гледа с каква кола ще отидеш при нея иска да те види преди това и ако не те види не ти дава точния адрес Младост 4 до Била. Ходи на там ходи на сам и т.н.
Колата не знам за какво ѝ е да я вижда, така или иначе тарифата е една. Иначе за разкарването нагоре-надолу да те види кой си, какъв си - не е готино, но я разбирам, особено ако живее сама, нормално е да иска да види какъв тип ще ѝ влезе вкъщи. Поне така си мисля.
Нещо тука има разминаване - момичето оперира в панелка в Младост 4, апартамента е по средата на площадката, което означава, че тя може да гледа само към задната страна на блока, а паркингът и входът на блока са отпред. Каква кола, какви пет лева...
И на мен ми е малко странно, но съм го чел от не един и двама, да се оплакват, че ги разкарва насам натам. Единствения вариант, който ми идва на акъла е, да ги праща на улицата до Била и там да ги движи напред-назад, но то първо е далече и едва ли много може да се прецени и второ, няма да издавам точния етаж, но от април до октомври не съм особено сигурен, доколко изобщо има видимост от нейния апартамент.
ejobejo
Благодарил: 22 пъти
Благодарен: 31 пъти

Мнение от ejobejo »

Frank написа: Пон Юли 07, 2025 11:24 am
Frank написа: Сря Ное 27, 2024 10:51 pm
Колата не знам за какво ѝ е да я вижда, така или иначе тарифата е една. Иначе за разкарването нагоре-надолу да те види кой си, какъв си - не е готино, но я разбирам, особено ако живее сама, нормално е да иска да види какъв тип ще ѝ влезе вкъщи. Поне така си мисля.
Нещо тука има разминаване - момичето оперира в панелка в Младост 4, апартамента е по средата на площадката, което означава, че тя може да гледа само към задната страна на блока, а паркингът и входът на блока са отпред. Каква кола, какви пет лева...
И на мен ми е малко странно, но съм го чел от не един и двама, да се оплакват, че ги разкарва насам натам. Единствения вариант, който ми идва на акъла е, да ги праща на улицата до Била и там да ги движи напред-назад, но то първо е далече и едва ли много може да се прецени и второ, няма да издавам точния етаж, но от април до октомври не съм особено сигурен, доколко изобщо има видимост от нейния апартамент.
Аз не съм имал тези проблеми ... което не значи, че с другите не е измислила някакъв вариант за предварителен фейс-конторл, макар и отдалече...
Frank
Благодарил: 38 пъти
Благодарен: 34 пъти

Мнение от Frank »

ejobejo написа: Сря Ное 19, 2025 3:26 pm
Frank написа: Пон Юли 07, 2025 11:24 am

Аз не съм имал тези проблеми ... което не значи, че с другите не е измислила някакъв вариант за предварителен фейс-конторл, макар и отдалече...
Ами ходил си, знаеш каква видимост има от апартамента ѝ, можеш да сметнеш доколко е логично това... не знам. Не мога да обвинявам някой, че лъже без да съм бил свидетел на разговора, но ми е силно съмнителна тая работа... Може би сега от Ноември до Март, но пак трудна работа ми се струва, пък и аз съм я посещавал и през зимните месеци и с мен също никога не е имало такива проблеми, даже още първия път ми каза и номера на блока и входа, че и апартамента и ми отвори като ѝ звъннах. Кой знае, може да съди по подхода ти още при обаждането, като ги чета някои какво и как пишат, а и като съм си говорил по въпроса и с масажистки, мога да си представя че като ѝ звънне баца ти Ганя Балкански има неща от сорта на: "айде да дойда да ми лъскаш малко" или "ще ми лапаш ли срещу доплащане" или "има ли шанс да те наеба, да знам струва ли си да идвам изобщо" и т.н. - казвали са ми, че подобни изцепки не липсват, както и други простотии като влязат вътре вече, та кой знае...

П.П.
Аз малко подобен проблем съм имал с:
https://www.alo.bg/masaj-za-ceniteli-5185842
Звънях ѝ, вдигна, каза че сега няма да може, питах я друг път да се свържа с нея - да разбира се. Звънях след 10-тина дни пак, въобще не ми и вдигна, но не ме е и блокирала. Жалко, защото съм чел че и тя е професионална масажистка и масажа и е много добър, а и ръчката ѝ се получавала добре, пък и била приятна компания. Гледам и обявата ѝ е публикувана преди сума време, може би и тя си е отсяла един контингент от доверени, редовни клиенти и други рядко приема... Може по-натам да пробвам пак.
Публикувай отговор