Масажи ” Relax Chillout ”

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Don9Diaz
Благодарен: 6 пъти

Re: Масажи ” Relax Chillout ”

Мнение от Don9Diaz »

Колеги, смях се глас на изцепката на Queen и на "извинението" на famozen... ходил съм там и знам, че има камери и хич не ми дреме!
Ама си направиха реклама дейба мангалите!
ChipiChapa
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 42 пъти

Мнение от ChipiChapa »

То това каква жалка реклама беше, но от друга страна поне се говори за тъпия им бардак! Отрепки са се наредили една до друга там!
Аватар
pizdec
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 27 пъти

Мнение от pizdec »

Потребителат "Queen" може да е всеки, дори и съпруг на масажистка, при която "няма нищо повече".
Действително, винаги е имало в тоя тип форуми просташки, злонамерени, и под. писания по адрес на момичетата; но то това важи за всяка тема в мрежата.
Струва ми се, както четящите трябва да бъдат критични към всичко, което четат, така и евентуално засегнатите не е много ефективно да задълбават в безкрайни спорове и оправдания.
И да добавя, че да се заплашва със сниманото с камерата е много тъпо.
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

famozen написа: Чет Окт 31, 2024 7:08 pm Здравейте.
Ще си позволя да се включа в дебата относно Relax Chillout.
Както каза колегата по горе, от известно време Атаката срещу двата салона за Масажи е безмилостна. Смея да твърдя, че 90% от написаното не е истина, единствено мога да се съглася че има момичета които правят добър масаж и момичета които не толкова добър. Относно камерите, те не са скрити дори на входа има стикери че Обекта е под видео наблюдение. Те са само при влизане и са поставени заради пияни или дрогирани клиенти, каквито за сега Слава Богу не сме имали.
Написаното по горе от потребителката, която се е регистрирала на 30.10 не е наша колежка, или е нелоялна конкуренция или някоя колежка която вече не е при Нас, за което Съжалявам.
Тези които ни посещават от по дълго време знаят, че написаното от мен е Истина.
Позволих си да се включа веднъж и повече няма да го правя.
Желая Успех на всички Ви.
Я уволнете биполярната ви наркоманка Милена, не стига че е курва а не си спазва думата и уговорката! За най-малкото и блокира миризливата пача! Да не се прави на много важна че има клипове как си завира ножица и се кълчи и съблича!
razputin
Благодарил: 114 пъти
Благодарен: 196 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Май са я увониле доколкото разбирам. А шефчето да не се прави на ни лук мирисал и да знае а си дръжи мърлите по-изкъсо че стават за смех тука тава едно, ма да не му навлекат некой сериозен проблем като са абстинентни.
И да си ги подбира как требва най-вече ако иска клиантела, че не от сека смръдлива шунда става качествена к.... ъъъ масажистка.
WTF
ChipiChapa

Мнение от ChipiChapa »

Съмнявам се че са я уволнили, вчера работеше курвата мазна! Просто не я слуша главата още откакто беше в Благоевград (значи 2021-2022)! Накрая му пишете на тоз фамозен, обзалагам се се познава с Елена Йордаклиева че и двамата са свързани със "Сите българи заедно"! Трябва се научи тоя мърльо какви отрепки работят за него
Публикувай отговор