Колеги, смях се глас на изцепката на Queen и на "извинението" на famozen... ходил съм там и знам, че има камери и хич не ми дреме!
Ама си направиха реклама дейба мангалите!
Масажи ” Relax Chillout ”
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Re: Масажи ” Relax Chillout ”
То това каква жалка реклама беше, но от друга страна поне се говори за тъпия им бардак! Отрепки са се наредили една до друга там!
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Потребителат "Queen" може да е всеки, дори и съпруг на масажистка, при която "няма нищо повече".
Действително, винаги е имало в тоя тип форуми просташки, злонамерени, и под. писания по адрес на момичетата; но то това важи за всяка тема в мрежата.
Струва ми се, както четящите трябва да бъдат критични към всичко, което четат, така и евентуално засегнатите не е много ефективно да задълбават в безкрайни спорове и оправдания.
И да добавя, че да се заплашва със сниманото с камерата е много тъпо.
Действително, винаги е имало в тоя тип форуми просташки, злонамерени, и под. писания по адрес на момичетата; но то това важи за всяка тема в мрежата.
Струва ми се, както четящите трябва да бъдат критични към всичко, което четат, така и евентуално засегнатите не е много ефективно да задълбават в безкрайни спорове и оправдания.
И да добавя, че да се заплашва със сниманото с камерата е много тъпо.
-
Я уволнете биполярната ви наркоманка Милена, не стига че е курва а не си спазва думата и уговорката! За най-малкото и блокира миризливата пача! Да не се прави на много важна че има клипове как си завира ножица и се кълчи и съблича!famozen написа: ↑Чет Окт 31, 2024 7:08 pm Здравейте.
Ще си позволя да се включа в дебата относно Relax Chillout.
Както каза колегата по горе, от известно време Атаката срещу двата салона за Масажи е безмилостна. Смея да твърдя, че 90% от написаното не е истина, единствено мога да се съглася че има момичета които правят добър масаж и момичета които не толкова добър. Относно камерите, те не са скрити дори на входа има стикери че Обекта е под видео наблюдение. Те са само при влизане и са поставени заради пияни или дрогирани клиенти, каквито за сега Слава Богу не сме имали.
Написаното по горе от потребителката, която се е регистрирала на 30.10 не е наша колежка, или е нелоялна конкуренция или някоя колежка която вече не е при Нас, за което Съжалявам.
Тези които ни посещават от по дълго време знаят, че написаното от мен е Истина.
Позволих си да се включа веднъж и повече няма да го правя.
Желая Успех на всички Ви.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Май са я увониле доколкото разбирам. А шефчето да не се прави на ни лук мирисал и да знае а си дръжи мърлите по-изкъсо че стават за смех тука тава едно, ма да не му навлекат некой сериозен проблем като са абстинентни.
И да си ги подбира как требва най-вече ако иска клиантела, че не от сека смръдлива шунда става качествена к.... ъъъ масажистка.
И да си ги подбира как требва най-вече ако иска клиантела, че не от сека смръдлива шунда става качествена к.... ъъъ масажистка.
WTF
-
Съмнявам се че са я уволнили, вчера работеше курвата мазна! Просто не я слуша главата още откакто беше в Благоевград (значи 2021-2022)! Накрая му пишете на тоз фамозен, обзалагам се се познава с Елена Йордаклиева че и двамата са свързани със "Сите българи заедно"! Трябва се научи тоя мърльо какви отрепки работят за него