Гле ся Делина ли си ква си, ич ми го не играй многострадална - като почнете да си пишете цените и услугите ясно е тва судио, а не некоя от вас тайничко да си са погнясва с тоа оня или да им посвирва на туранагатите, тогава шса засегаш от слухове.VersatileStudios написа: ↑Съб Апр 18, 2026 11:40 amОпитите да ме очерните или обиждате не ме засягат, защото знам коя съм и какви са принципите ми. За мен е дори смешно да чета подобни твърдения. Ако някой твърди, че е имал нещо с мен – това е лъжа. Не ме интересуват обобщенията и етикетите, които слагате на всички момичета в тази сфера. Явно за някои е трудно да приемат, че има хора, които работят с ясни граници и принципи. - Делина
Нали ти си уж шефката или пиарката на студиото тука - па вкарай нещата уред, оправете си обявленията, коя духа там, коя са плющи, ма ич ви не изнаса нещата да са ясни ще ви са секи балък да идва и да ви фръга по кофа с пара с надеждата да получи нещо повече коги го а надървил, а момите да са прават на ощипани за кво иде реч, ма парата си я прибирате.
Ай ше ви и курвенските номера, па и го играете ужки обидени от слухове. Как па една не дойде тука да пита как да си коригира нещата, ми се идете да са репчите колко сте велики.