Препоръчайте Масаж с лизане на топки и федерка
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Препоръчайте Масаж с лизане на топки и федерка
Препоръчайте някой масажистка без значение възрастта докато прави масаж да лиже топките и да прави федерос благодаря
-
-
-
- Благодарил: 91 пъти
- Благодарен: 24 пъти
Re: Препоръчайте Масаж с лизане на топки и федерка
Едва ли й е с нещо специален, просто много рядко се предлага като услуга….
-
- Благодарил: 51 пъти
- Благодарен: 22 пъти
http://www.obiavi-bg.com/%D1%81%D0%BB%D ... B0__989763
Тази лятото е по морето, през другото време е в София. Ако успееш да се видиш с нея ще те излиже целия, като малко коте. Кеф ти масаж, свирка, абе всичко.
А тази е бабето от София.spartan написа: ↑Чет Ное 03, 2022 1:19 pmhttp://www.obiavi-bg.com/%D1%81%D0%BB%D ... B0__989763
Тази лятото е по морето, през другото време е в София. Ако успееш да се видиш с нея ще те излиже целия, като малко коте. Кеф ти масаж, свирка, абе всичко.
Прави абсолютно всичко.
Деба и малкия чикиджия. Пичове, тоя педал малък jo9, изобщо не му се връзвайте, само подвеждащи коментари, няколко проверки направих, нищо вярно. Сега ми се иска да го хвана и да му направя фистинг с кактус, и после с чадър, и да му го отворя вътре.jo9 написа: ↑Чет Ное 03, 2022 2:59 pmА тази е бабето от София.spartan написа: ↑Чет Ное 03, 2022 1:19 pmhttp://www.obiavi-bg.com/%D1%81%D0%BB%D ... B0__989763
Прави абсолютно всичко.
Абе чекиджия, Определено си голям нещастник !masaja написа: ↑Чет Ное 03, 2022 8:48 pmДеба и малкия чикиджия. Пичове, тоя педал малък jo9, изобщо не му се връзвайте, само подвеждащи коментари, няколко проверки направих, нищо вярно. Сега ми се иска да го хвана и да му направя фистинг с кактус, и после с чадър, и да му го отворя вътре.jo9 написа: ↑Чет Ное 03, 2022 2:59 pmА тази е бабето от София.spartan написа: ↑Чет Ное 03, 2022 1:19 pm
Прави абсолютно всичко.
Щом не си ходил при баба Лора
и завиждаш, си е твой проблем.
Бабата предлага всичко, стига да имаш кеш
Зимата е в София, лятото се мандахерца по морето.
0897297416 лора
Ей, мангал нещастен, къде съм ходил не е твоя работа, ама три от теб посочени, не правят това което твърдиш. Значи си педал недоебан.jo9 написа: ↑Чет Ное 03, 2022 10:26 pmАбе чекиджия, Определено си голям нещастник !
0897297416 лора
Мангасаре, това че на теб не правятmasaja написа: ↑Чет Ное 03, 2022 11:15 pmЕй, мангал нещастен, къде съм ходил не е твоя работа, ама три от теб посочени, не правят това което твърдиш. Значи си педал недоебан.jo9 написа: ↑Чет Ное 03, 2022 10:26 pmАбе чекиджия, Определено си голям нещастник !
0897297416 лора
не значи че не го правят с други.
Но понеже си прост като гей, не можеш го разбра !
Изчейзвай, че освен да сереш във форума
друга полза няма
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Не си пропуснал кой знае какво колега. Това бабе както му викате го чуках преди 5,6г като беше в 1 град на морето. Бе с малко по-стегнато тяло тогава,но не е кой знае какво като изпълнение.Единственото хубаво нещо на което се накефих бе че тогава беше с една по-млада от нея, и ми предложиха 3-ка. Хванах ги бях първия ден още и бяха нещо позакъсали с парите. Е тая другата бе страшно курве, перверзно и без проблеми и въпроси ми предложи да я чукам в анала. Но тая дъртата изрева за повече пари,и и ги дадох после но мисълта ми беше че рядко попадах на такава разпоретина. А, ако тоя пич jo9 , наистина е бил с Лора би трябвало да знае и какъв е малкия и физически дефект. Аз го знам защото леко ме разконцентрира в началото, но ако си измисля за Лора няма да го знае.masaja написа: ↑Чет Ное 03, 2022 8:48 pmДеба и малкия чикиджия. Пичове, тоя педал малък jo9, изобщо не му се връзвайте, само подвеждащи коментари, няколко проверки направих, нищо вярно. Сега ми се иска да го хвана и да му направя фистинг с кактус, и после с чадър, и да му го отворя вътре.jo9 написа: ↑Чет Ное 03, 2022 2:59 pmА тази е бабето от София.spartan написа: ↑Чет Ное 03, 2022 1:19 pm
Прави абсолютно всичко.
Тоя пич jo9 е бил с ЛораNikolaj написа: ↑Нед Ное 06, 2022 11:09 pmНе си пропуснал кой знае какво колега. Това бабе както му викате го чуках преди 5,6г като беше в 1 град на морето. Бе с малко по-стегнато тяло тогава,но не е кой знае какво като изпълнение.Единственото хубаво нещо на което се накефих бе че тогава беше с една по-млада от нея, и ми предложиха 3-ка. Хванах ги бях първия ден още и бяха нещо позакъсали с парите. Е тая другата бе страшно курве, перверзно и без проблеми и въпроси ми предложи да я чукам в анала. Но тая дъртата изрева за повече пари,и и ги дадох после но мисълта ми беше че рядко попадах на такава разпоретина. А, ако тоя пич jo9 , наистина е бил с Лора би трябвало да знае и какъв е малкия и физически дефект. Аз го знам защото леко ме разконцентрира в началото, но ако си измисля за Лора няма да го знае.
И жената му предложи всичко
Под всичко, пояснявам за всички тъпанари (включително дефектния Nikolaj )
се разбира: ръчно, френска или секс
Това че на някои като отидат някъде
и не им пуснат , си е техен проблем
Последно промяна от jo9 на Пон Ное 07, 2022 9:04 am, променено общо 1 път.
А я кажи какъв е физическия дефект на бабата? Да те видим къде и колко си ходил, пубер недоебан.jo9 написа: ↑Пон Ное 07, 2022 8:53 amТоя пич jo9 е бил с ЛораNikolaj написа: ↑Нед Ное 06, 2022 11:09 pmНе си пропуснал кой знае какво колега. Това бабе както му викате го чуках преди 5,6г като беше в 1 град на морето. Бе с малко по-стегнато тяло тогава,но не е кой знае какво като изпълнение.Единственото хубаво нещо на което се накефих бе че тогава беше с една по-млада от нея, и ми предложиха 3-ка. Хванах ги бях първия ден още и бяха нещо позакъсали с парите. Е тая другата бе страшно курве, перверзно и без проблеми и въпроси ми предложи да я чукам в анала. Но тая дъртата изрева за повече пари,и и ги дадох после но мисълта ми беше че рядко попадах на такава разпоретина. А, ако тоя пич jo9 , наистина е бил с Лора би трябвало да знае и какъв е малкия и физически дефект. Аз го знам защото леко ме разконцентрира в началото, но ако си измисля за Лора няма да го знае.
Май акаунтите: 'masaja' и 'Nikolaj' са един и същи педалmasaja написа: ↑Пон Ное 07, 2022 1:32 pmА я кажи какъв е физическия дефект на бабата? Да те видим къде и колко си ходил, пубер недоебан.jo9 написа: ↑Пон Ное 07, 2022 8:53 amТоя пич jo9 е бил с ЛораNikolaj написа: ↑Нед Ное 06, 2022 11:09 pm
Не си пропуснал кой знае какво колега. Това бабе както му викате го чуках преди 5,6г като беше в 1 град на морето. Бе с малко по-стегнато тяло тогава,но не е кой знае какво като изпълнение.Единственото хубаво нещо на което се накефих бе че тогава беше с една по-млада от нея, и ми предложиха 3-ка. Хванах ги бях първия ден още и бяха нещо позакъсали с парите. Е тая другата бе страшно курве, перверзно и без проблеми и въпроси ми предложи да я чукам в анала. Но тая дъртата изрева за повече пари,и и ги дадох после но мисълта ми беше че рядко попадах на такава разпоретина. А, ако тоя пич jo9 , наистина е бил с Лора би трябвало да знае и какъв е малкия и физически дефект. Аз го знам защото леко ме разконцентрира в началото, но ако си измисля за Лора няма да го знае.
Жалко че осра форума педерунгела
Правеше преди 10 години като беше на Янко Сакъзов,преди 2-3 години ходих при нея но вече много я мързи и претупва нещата,не става.
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Не зная чии са акаунтите: 'masaja' и 'Nikolaj', но май само ти осираш форума. Бил съм при Лора преди години, но и аз потвърждавам, че има една физическа аномалия, апелирам към колегите да не използваме думата дефект. Хайде кажи, какво и е по-нестандартното???