Емили - манастирски ливади
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Емили - манастирски ливади
Колеги, някой с мнение за тази - https://www.alo.bg/6761312
Терена е в манастарски, но не откривам нищо за нея и питам преди да отида, че ми е писнало от греди
Терена е в манастарски, но не откривам нищо за нея и питам преди да отида, че ми е писнало от греди
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Re: Емили - манастирски ливади
Смело пропускай - много слаб масаж и чекия, макар и само за 50 лв.. Не казва точния адрес - казва улица номер и след това ти казва по телефона обърни се и пресечи улицата - която е и натоварен и както те инструктира по телефона може и да те сгази кола, като пресичаш. Иначе е само 50 лв. поне толкова беше допреди месец и половина. Но не повторих, грапави крака с портокалова кожа, играеш на криеница докато ти каже точния адрес.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 1 път
Да, ама циците изглеждат много добри (поне на снимките), а така ли е в действителностЧекиджията написа: ↑Вто Яну 17, 2023 2:01 pm Смело пропускай - много слаб масаж и чекия, макар и само за 50 лв.. Не казва точния адрес - казва улица номер и след това ти казва по телефона обърни се и пресечи улицата - която е и натоварен и както те инструктира по телефона може и да те сгази кола, като пресичаш. Иначе е само 50 лв. поне толкова беше допреди месец и половина. Но не повторих, грапави крака с портокалова кожа, играеш на криеница докато ти каже точния адрес.
-
Не съм я гледал в циците, а задника и краката. Не ти пречи нищо да я пробваш за някакви си 50 лв. Но по телефона по дискретно да не ти затвори.
Като гледам снимките, тялото ѝ много ми напомня на Елица от Подуене, дори описанието в обявата е сходно, с тази разлика, че преди беше 40 лева, а сега предлага и тяло в тяло. Навремето специално попитах, но ми отказа.
-
Не е тя. Съвсем различни са и като визия и като години. Има малко портокалова кожа по краката, иначе те посреща с пола и високи обувки. Масажа и е нула - мазане с олио. И все пак 50 лв. са си нищо сравнение с др. места.
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Чак пък "нищо" - всъщност, 50 лв за половин час масаж и изпразване с ръка има на много други места.
В такъв случай, знаеш ли какво се случва с Елица? Имаш ли някакъв контакт?Чекиджията написа: ↑Вто Апр 04, 2023 1:18 pmНе е тя. Съвсем различни са и като визия и като години. Има малко портокалова кожа по краката, иначе те посреща с пола и високи обувки. Масажа и е нула - мазане с олио. И все пак 50 лв. са си нищо сравнение с др. места.
-
Нямам. Сега на ход са по младите.Bochko написа: ↑Пон Апр 17, 2023 2:54 amВ такъв случай, знаеш ли какво се случва с Елица? Имаш ли някакъв контакт?Чекиджията написа: ↑Вто Апр 04, 2023 1:18 pmНе е тя. Съвсем различни са и като визия и като години. Има малко портокалова кожа по краката, иначе те посреща с пола и високи обувки. Масажа и е нула - мазане с олио. И все пак 50 лв. са си нищо сравнение с др. места.