Масажи и СПА процедури.Сауна и терапия с Поморийска луга.
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 40 пъти
- Благодарен: 17 пъти
Масажи и СПА процедури.Сауна и терапия с Поморийска луга.
Привет юнаци,
Преди време Катюша предлагаше масажи в студио в кв. Орландовци, но впоследствие се премести някъде в района на кв. Красна поляна. Доколкото помня масажа беше добър, определено знаеш къде и как пипа, което при 99% от останалите в този бранш само афишират, че масажират, но иначе – греда! Цените бяха 30 лв за половин час, 60 лв. едни час, но това е било преди 7-8, а може би и повече години.
Сега виждам цена от 100 лв за час, в която обаче по телефона се заявява, че включва и стандартен секс, и забележете без кондом, със свършване вътре. Та, въпроса ми е някой имал ли е честта да се възползва!
Благодаря предварително за отговора!
Поздрави!
https://adamieva.info/obiava-4556198/ma ... iyska-luga
https://www.alo.bg/5185630
https://www.alo.bg/4536169
Преди време Катюша предлагаше масажи в студио в кв. Орландовци, но впоследствие се премести някъде в района на кв. Красна поляна. Доколкото помня масажа беше добър, определено знаеш къде и как пипа, което при 99% от останалите в този бранш само афишират, че масажират, но иначе – греда! Цените бяха 30 лв за половин час, 60 лв. едни час, но това е било преди 7-8, а може би и повече години.
Сега виждам цена от 100 лв за час, в която обаче по телефона се заявява, че включва и стандартен секс, и забележете без кондом, със свършване вътре. Та, въпроса ми е някой имал ли е честта да се възползва!
Поздрави!
https://adamieva.info/obiava-4556198/ma ... iyska-luga
https://www.alo.bg/5185630
https://www.alo.bg/4536169
-
Re: Масажи и СПА процедури.Сауна и терапия с Поморийска луга.
И мен ме интересува, ако някой е ходил скоро да сподели как е
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Баба със масажно студио на майната си. Правила ми е и свирки преди години, тогава беше дърта, сега сигурно е още по одъртяла. Снимките на обявите и не са променяни поне от 5 години.
-
А някакъв спомен, макар и бегъл, относно френската, която ти е врътнала?Чекиджията написа: ↑Съб Фев 04, 2023 12:44 pm Баба със масажно студио на майната си. Правила ми е и свирки преди години, тогава беше дърта, сега сигурно е още по одъртяла. Снимките на обявите и не са променяни поне от 5 години.
-
Не помня вече. С презерватив ли беше, а и дали не си носих аз, щото тя нямаше. На мен не ми хареса - не е мой тип жена. Не че не е приветлива и разбрана, но възрастта и не е малка.Anionimen написа: ↑Съб Фев 04, 2023 7:10 pmА някакъв спомен, макар и бегъл, относно френската, която ти е врътнала?Чекиджията написа: ↑Съб Фев 04, 2023 12:44 pm Баба със масажно студио на майната си. Правила ми е и свирки преди години, тогава беше дърта, сега сигурно е още по одъртяла. Снимките на обявите и не са променяни поне от 5 години.
През годините често съм ходил при нея,
Обича да го лапа без, скеф гълта. Един път нямах време, даже не се и обадих и минах за бърза свирка, 20 лв
Друг път и донесох бонбони за рожден ден, масаж и свирка пари не ми взе. Като отношение е топ, но годините и теглото оказват влияние
Миналата седмица имаше обява от това студио от друга жена, по телефона отказва всякаква еротика, даже и ръчно
Тази седмица пък с друга жена, дебела ми се вижда и не съм и звънял
Обича да го лапа без, скеф гълта. Един път нямах време, даже не се и обадих и минах за бърза свирка, 20 лв
Друг път и донесох бонбони за рожден ден, масаж и свирка пари не ми взе. Като отношение е топ, но годините и теглото оказват влияние
Миналата седмица имаше обява от това студио от друга жена, по телефона отказва всякаква еротика, даже и ръчно
-
Добър ден уважаеми другари,Leo написа: ↑Нед Фев 05, 2023 12:48 pm През годините често съм ходил при нея,
Както за повечето неща в този живот, и предлаганата услуга от уважаемата обсъждана другарка, е до време…!
Нека отдадем подобаващите ѝ благодарности за приноса ѝ в областта, в която е творила другарката - кака, леля, и баба Катюша, и я изпратим на заслужен отдих.
Ние, най-сърдечно ѝ благодарим, и ѝ желаем още дълги години здраве, бодрост и творческа активност, в някои други, не толкова ангажиращи от личното ѝ времето занятия…
Пролетарии от всички страни, съединявайте се!
Вечно Ваш партиен другар,
Янко /IV-ти партизански отряд – Васил Коларов/
Обича да го лапа и да гълта, масажа е добър, знае какво прави, но.... чак ме е страх, че от кеф ще го изяде целия с ташаците чак. Чак ме заболя последния път, докато и пълних устата.
Колега в другия форум (коври инфо) вчера е писал друг колега че е хванал гъбички от тази след френска без
-
Не се учудвам.
Повечето жени дето работят в тая сфера, като остареят и погрознеят и започват да предлага почти всичко. Но какъв е смисъла да отидеш за екстри при баба със съмнителна хигиена. Проблем е че жените по природа са по простовати и като са млади и привлекателни - това не предлагам, онова не предлагам и стане бабичка на 60 + и намалеят клиентите и предлага всичко, но не ми трябва на тая възраст, ако ще и да ми го лигави цял ден.
Другари !
Днес се възползвах от услугата. " Бабата " за някои , за мен е "наборка" е много яка смукла , обича сперма в косматата путка и масажа и е наистина много добър.Секс масаж и на финала френска за час -100 , за презерватив въобще и не пита ( вероятно трябва да си носите , ако държите на него ) . Дали ще бера гъби или ще пия антибиотици ще пиша след седмица. Хайде наздраве !
Днес се възползвах от услугата. " Бабата " за някои , за мен е "наборка" е много яка смукла , обича сперма в косматата путка и масажа и е наистина много добър.Секс масаж и на финала френска за час -100 , за презерватив въобще и не пита ( вероятно трябва да си носите , ако държите на него ) . Дали ще бера гъби или ще пия антибиотици ще пиша след седмица. Хайде наздраве !
-
- Благодарил: 64 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Здравей, колега!byteman написа: ↑Сря Май 03, 2023 11:32 pm Другари !
Благодаря много за информацията, която даваш.
Дали е удобно да кажеш малко по-подробно за самият секс:
1. Как минава, лежи ли като варено пиле, или се старае да бъде активна в него.
2. И, самото свършване, вътре в нея ли наистина разрешава?
3. Има ли легло за половия акт, или всичко е на масажната маса, която се вижда на снимките?
Благодаря предварително!
Има диванче , обаче аз я опънах на масажната маса . Не беше активна , но направи каквото исках аз . Напълних и путката със сперма , след което се разхождаше с течаща сперма между краката . Направо ми разби представите за фетиш
-
Разбирам.
Благодаря за информацията, колега.
Пак бях при нея . пробвах да я опъна на задна на диванчето но отказа (секса и е еднотипен ) . Иначе е чиста , няма болести . много обича да го лапа но не е " дълбоко гърло " като се опита да го лапне целия се "дави" и се отдръпва . Хем и се иска - хем не може.
Заключение : Ако искате хубав масаж с " духова музика " за хепи енд ( цена - качество) е перфектната . Ако искате приятен секс - четете другите теми във форума
Заключение : Ако искате хубав масаж с " духова музика " за хепи енд ( цена - качество) е перфектната . Ако искате приятен секс - четете другите теми във форума
-
Здравейте, колега.byteman написа: ↑Пет Май 19, 2023 11:02 pm Пак бях при нея . пробвах да я опъна на задна на диванчето но отказа (секса и е еднотипен ) . Иначе е чиста , няма болести . много обича да го лапа но не е " дълбоко гърло " като се опита да го лапне целия се "дави" и се отдръпва . Хем и се иска - хем не може.
При последното Ви посещение при тази жена, казах те, че всичко е бил без кондом, дори сте свършил вътре в нея. Сега, след като сте повторил, значи, че всичко е било наред, от здравословна гледна точка, не сте посещавал венеролог?! И слава на Бога!
Както и предишния път предположих, секса се състои на масажната маса, която се вижда на снимките в обявата, диванчето не е място, което може да се използва.
Въпросът ми сега е следния:
Това означава ли, че тя ляга по гръб, вдига и разтваря малко краката, и в мисионерска поза се случва всичко, отначало, докрай? И, като допълнение – пъшка ли, или само си лежи като варено пиле и чака да приключиш?
Васко много филми гледаш и спамиш, това е втория ple6iv4i4kaVasko13961878 написа: ↑Съб Май 20, 2023 7:53 pmЗдравейте, колега.byteman написа: ↑Пет Май 19, 2023 11:02 pm Пак бях при нея . пробвах да я опъна на задна на диванчето но отказа (секса и е еднотипен ) . Иначе е чиста , няма болести . много обича да го лапа но не е " дълбоко гърло " като се опита да го лапне целия се "дави" и се отдръпва . Хем и се иска - хем не може.
При последното Ви посещение при тази жена, казах те, че всичко е бил без кондом, дори сте свършил вътре в нея. Сега, след като сте повторил, значи, че всичко е било наред, от здравословна гледна точка, не сте посещавал венеролог?! И слава на Бога!
Както и предишния път предположих, секса се състои на масажната маса, която се вижда на снимките в обявата, диванчето не е място, което може да се използва.
Въпросът ми сега е следния:
Това означава ли, че тя ляга по гръб, вдига и разтваря малко краката, и в мисионерска поза се случва всичко, отначало, докрай? И, като допълнение – пъшка ли, или само си лежи като варено пиле и чака да приключиш?