https://www.alo.bg/9220866
0895279595
Млада, на около 20 години от Украйна. Почти не говори български, но пък английският ѝ е що-годе на ниво.
Макар и млада, изглежда има опит или ѝ се отдава природно. Добър нуру масаж, не дава да я пипаш отдолу, отказа нещо повече, но пък вкарва емоция. Срещу 60 лв. можеш да ѝ целуваш гърдите, но те не са нещо особено. Не шани с времето, масажа си беше един час, после душа не го брои към времето. Изглежда на терена има и други украинки.
Бих повторил определено. Цена за час - 160 лв.
незабравим масаж с червенокоса красавица Ника
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Re: незабравим масаж с червенокоса красавица Ника
Деба укровляка прос 160 лева да й цалуваш циците. Таа се едно не идва от Украйна а от Марс бе.
Па и ти ша повтаряш чак, ебаго, то верно нее луд тоа дето яде баницата - ма се замисли, че тва не си ти.
Па и ти ша повтаряш чак, ебаго, то верно нее луд тоа дето яде баницата - ма се замисли, че тва не си ти.
Последно промяна от razputin на Пет Яну 19, 2024 11:59 am, променено общо 1 път.
WTF
Май нямаш много разсъдък, ама да не се подведе някой по дебилния ти коментар. 160 лв. е цената за един час нуру масаж. Срещу 60 лв. допълнително има опция да ѝ целуваш гърдите. Капиш?
-
- Обратна връзка:
Toa, па, Гошо сводника прос, не виж, че всички ти са смеят.
Демек 220 общо некъв масаж и опция да й целуваш циците на неква нищоприличаща твоя ужмасажиска дето а изпоизлапала всичките пишки в родното си село на по 20 долара - баси якото, верно съм ограничен да не се възползвам да й дам 220 лв за нищо, а да хода да е еба у сички дупки на тая цена.
Ма язе съм си или верно тъп, или таа ти е подопечна и зорлем ни праите всички тука на тъпи
Гошко, та открехна, бастун, + 60 лв целуване на цици ич не вървиш - оправи примоцията по-добре да са позиционирате с курвата та да мине кирливия ти тъп своднически трик и да заработиш нещо, галош.
Иначе може да та опънеме и тебе, ако не се разкараш с тъпите си фокуси, щом ти е толко умствения багаж, капиш мама ти сводническа?
Демек 220 общо некъв масаж и опция да й целуваш циците на неква нищоприличаща твоя ужмасажиска дето а изпоизлапала всичките пишки в родното си село на по 20 долара - баси якото, верно съм ограничен да не се възползвам да й дам 220 лв за нищо, а да хода да е еба у сички дупки на тая цена.
Ма язе съм си или верно тъп, или таа ти е подопечна и зорлем ни праите всички тука на тъпи
Гошко, та открехна, бастун, + 60 лв целуване на цици ич не вървиш - оправи примоцията по-добре да са позиционирате с курвата та да мине кирливия ти тъп своднически трик и да заработиш нещо, галош.
Иначе може да та опънеме и тебе, ако не се разкараш с тъпите си фокуси, щом ти е толко умствения багаж, капиш мама ти сводническа?
Последно промяна от razputin на Пет Яну 19, 2024 9:51 pm, променено общо 1 път.
WTF
Точно така, всички са сводници.
Иначе 160 за нуру масаж на час си е стандартна цена, ама не знам това може ли да ти го побере акъла, а 50-60 лв. за целувки по тялото също е съвсем очаквано за компаньонки и масажистки. По-добре не отговаряй, че няма да се получи нищо смислено.
Иначе 160 за нуру масаж на час си е стандартна цена, ама не знам това може ли да ти го побере акъла, а 50-60 лв. за целувки по тялото също е съвсем очаквано за компаньонки и масажистки. По-добре не отговаряй, че няма да се получи нищо смислено.
-
- Благодарил: 51 пъти
- Благодарен: 22 пъти
Абе въобще не е очаквано и нормално да се доплаща за такива работи, пълни тъпотии. Ще си останете без пари.
Тя сигурно и нуру масажа от разстояние го прави. Добре че ни открехна, да не ходим при тази(теб).
Тя сигурно и нуру масажа от разстояние го прави. Добре че ни открехна, да не ходим при тази(теб).
-
- Обратна връзка:
А ти мое ли да побереш неочаквано един голем изотзаде за 50-60 лв. Язе щи го подам а ти са стори смислено.Gosho999 написа: ↑Чет Яну 18, 2024 11:07 pm Точно така, всички са сводници.
WTF