Тантра - Дева Мукта
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Тантра - Дева Мукта
https://www.facebook.com/share/1QTspLbT ... tid=LQQJ4d
Телефона го има във фейсбука.
Жена на около 50 +- ,силикон,развратна! Терапия,масаж и тн. Аз бях само на терапия-игри ! Беше гола по прашки !! Не съм я ебал и не ми е духала!!Не съм искал но не знам дали ще иска.
Не е курва а е “терапевт” .На мен ми хареса ,приема в нейна къща в едно селце преди Перник много спокойно.Около 2 часа май платих или 200 или 150.
Предполага ще е нещо ново защото никъде няма коментари за нея . Бях преди 3-4 месеца. Поздрави!
(Ходи бая по чужбина дано е тук )
Телефона го има във фейсбука.
Жена на около 50 +- ,силикон,развратна! Терапия,масаж и тн. Аз бях само на терапия-игри ! Беше гола по прашки !! Не съм я ебал и не ми е духала!!Не съм искал но не знам дали ще иска.
Не е курва а е “терапевт” .На мен ми хареса ,приема в нейна къща в едно селце преди Перник много спокойно.Около 2 часа май платих или 200 или 150.
Предполага ще е нещо ново защото никъде няма коментари за нея . Бях преди 3-4 месеца. Поздрави!
(Ходи бая по чужбина дано е тук )
Re: Тантра - Дева Мукта
088 9202107
Напиши в гугъл Дева Мукта , терапия,сексуалност,масаж. Симпатяга е и има не лошо тяло като за жена на около 50 !
Напиши в гугъл Дева Мукта , терапия,сексуалност,масаж. Симпатяга е и има не лошо тяло като за жена на около 50 !
Обеснявам че имам въпроси на лични.
Не е курва ! Секс не знам дали прави ! На мен ми прави простатен,лизах и циците и проведохме терапевтични игри за опознаване Ама реално си е няква терапевтка ама секс терапевт… Изпразних се брутално абе добре си беше.Във интернет имаше и някви клипове ит интервюта с нея.На фейса се виждат и клипове с нея и тн.Четете и решете дали е вашето ! Успех колеги !
Не е курва ! Секс не знам дали прави ! На мен ми прави простатен,лизах и циците и проведохме терапевтични игри за опознаване Ама реално си е няква терапевтка ама секс терапевт… Изпразних се брутално абе добре си беше.Във интернет имаше и някви клипове ит интервюта с нея.На фейса се виждат и клипове с нея и тн.Четете и решете дали е вашето ! Успех колеги !
-
- Благодарил: 99 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Е, преди Перник.....далечко бре, половин ден заминава. Иначе звучи интересно
очевидно е далеч
някво село до Перник
иначе е вярно че много йога кришти мушти терапевки
се навъдиха
Значи селото е Марчаево ,поне мен там ме прие в нейната къща.
За тялото да изглежда пълна но каро бях последно си беше доста добре учудващо.(диета)
Абе добре си е лелката и си е опитно развратна…
За тялото да изглежда пълна но каро бях последно си беше доста добре учудващо.(диета)
Абе добре си е лелката и си е опитно развратна…
Браво, добър си!
Коректно, точно и изчерпателно ревю от теб! Ето затова те поздравявам. Бих се възполвал от твоя опит за правилен подход към нещата.
Последно промяна от Pepino69 на Пет Дек 06, 2024 7:01 pm, променено общо 1 път.
-
Абе, то супер звучи, Тангра - йога - релакс, ама ...къде на майната си у селата?! Клиентите? Там в селото всичко се разчува бързо...., ако се премести тук, по-добре
Аз сериозно търся от София някоя Тантра, ама няма .
Аз сериозно търся от София някоя Тантра, ама няма .
Тази нали и тя правеше Тантра в София
https://www.alo.bg/lechebni-terapii-ost ... es-7810357
089 844 2237
yoanna86.alo.bg
Ами никога не е правила тантра , но от къде да го знаеш ?
Юмейхо и рейки да , но тантра не !
Отново се опитваш да лизнеш хората на база чул недочул нещо от някъде !
Е , сега беше малко на воаяж до Индия , но още няма тантра в репертоара си
-
Тантра никога не е предлагала.Jo99 написа: ↑Пет Дек 06, 2024 2:33 pmТази нали и тя правеше Тантра в София
https://www.alo.bg/lechebni-terapii-ost ... es-7810357
089 844 2237
yoanna86.alo.bg
А май вече и нищо не предлага
Ами предлага си същото както преди , най-добрия масаж в София за наместване на костите и ставите след претоварване във фитнеса .
Момчета прочетох написаното. Искам да внеса яснота какво предлагам. Аз съм Дева Места и работя със блокажи в областта на сексуалността. Работя със сексуалната енергия и разговаряйки с част от вас днес и най вече четейки написаното искам да внеса яснота. Работя с ясна цел и тя е раздвижване на енергията и освобождаване на блокажи. Доста странен е коментара за мен и сесията, която съм провела. Има измислици. Не предлагам никакви сексуални действия с мен. За мен беше полезно да прочета написаното и да направя промени в подбора на клиенти. Благодаря на написалия за това.
Браво, добър си!
Коректно, точно и изчерпателно ревю от теб! Ето затова те поздравявам. Бих се възполвал от твоя опит за правилен подход към нещата.
Ееееее къде отиде развратаdev**** написа: ↑Пет Дек 06, 2024 5:53 pm Момчета прочетох написаното. Искам да внеса яснота какво предлагам. Аз съм Дева Места и работя със блокажи в областта на сексуалността. Работя със сексуалната енергия и разговаряйки с част от вас днес и най вече четейки написаното искам да внеса яснота. Работя с ясна цел и тя е раздвижване на енергията и освобождаване на блокажи. Доста странен е коментара за мен и сесията, която съм провела. Има измислици. Не предлагам никакви сексуални действия с мен. За мен беше полезно да прочета написаното и да направя промени в подбора на клиенти. Благодаря на написалия за това.
Тамън си викам ето една мърчаевска , развратна кака,като си ходя до вилата в Кладница ще минавам до хвърлям хайвера и ти съсипа всичко
-
- Благодарил: 56 пъти
- Благодарен: 26 пъти
А къде е Дева Мукта?dev**** написа: ↑Пет Дек 06, 2024 5:53 pm Момчета прочетох написаното. Искам да внеса яснота какво предлагам. Аз съм Дева Места и работя със блокажи в областта на сексуалността. Работя със сексуалната енергия и разговаряйки с част от вас днес и най вече четейки написаното искам да внеса яснота. Работя с ясна цел и тя е раздвижване на енергията и освобождаване на блокажи. Доста странен е коментара за мен и сесията, която съм провела. Има измислици. Не предлагам никакви сексуални действия с мен. За мен беше полезно да прочета написаното и да направя промени в подбора на клиенти. Благодаря на написалия за това.