10007042
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: 10007042 , т.0886375227
Хълк написа: ↑Пет Яну 17, 2025 2:30 pm https://www.alo.bg/masaji-za-zdrave-i-t ... 0%B8%D1%8F
Някой с инфо ?
Какво представлява момичето ?
А масажите и ?
Отказва ръчички, явно се прави..
Като изгладнее ще почне или ще фалира
088 637 5227
https://www.alo.bg/masaji-za-zdrave-i-t ... 0%B8%D1%8F
kristinignatova.alo.bg
-
- Благодарил: 106 пъти
- Благодарен: 29 пъти
Re: 10007042
Хълк, загледай втората снимка от обявата й, т.е., изчети я.
Мадамата е скрийншотнала чат от всйбър, в който някъв настоява "поне да е без бельо".
Явно е аматьор девойката. Дори в най-професионалните масажни салони, клиентът ляга гол. Чисто гол
Мадамата е скрийншотнала чат от всйбър, в който някъв настоява "поне да е без бельо".
Явно е аматьор девойката. Дори в най-професионалните масажни салони, клиентът ляга гол. Чисто гол
-
Има доста екстра инфо в обявата й - например колко тежи, че приема в собствения си дом, а в страницата във фейса й (най-долу в обявата) рекламира някаква люлка за разтягане, която по-скоро прилича на BDSM люлка, ама нейсе:))
Не бях обърнал внимание първият път , но поне ме разсмя искрено тоя абзац от вайбър диалог
Но от друга страна как би трябвало да подходи като отговор на написан на маймуница жалейно страдателен изказ , набиващ се на очи , че е писан от някой етнос воЕвода с лиляф отенък ?
По принцип освен масажите с хепи завършек имам афинитет и към предимно качествени такива , пък било то и без щастлив край .
В тези случаи също предпочитам масажиращото ме момиче да е слабо и хубаво , по възможност не милф , гилф , хипопотам и пр , не мачкам железата в залата пет пъти седмично за да ме ручат вуците искам да кажа
Все пак масажите като масажи са ми приоритет при честият възстановителен процес на който се налага да се подлагам , но защо и при тях да нямам претенции ?
Та затова и попитах преди всичко за масажната и техника и визията и ако някой я е посетил да подскаже .
Все пак дори и при аматьорките има надарени от към способности момичета , попадал съм и на такива , на някои все още съм редовен клиент още от времето когато бяха тотални аматьорки .
пп - именно обявените 43 килограма ме накараха да обърна повече внимание на обявата
- pizdec
- Благодарил: 31 пъти
- Благодарен: 36 пъти
Отлично знаете, че далеч не е единствената, която държи да си с гащи.
(Не знам що бягат от тая дума, то какво друго бельо да има по един мъж.)
Както и всички знаем, че има много масажистки, които си печелят доста добре без никакви свършвания.
Това със снимания диалог у вайбера е незначителна глупост, очевидно заради неопитност, не се правят такива работи.
(Не знам що бягат от тая дума, то какво друго бельо да има по един мъж.)
Както и всички знаем, че има много масажистки, които си печелят доста добре без никакви свършвания.
Това със снимания диалог у вайбера е незначителна глупост, очевидно заради неопитност, не се правят такива работи.
-
pizdec, на повечето места (без освобождаване, които са) си си без боксерки/слипове/гащи, както искаш го речи. Седалищните мускули винаги се включват в т.нар. цялостен масаж. А през гащи - трудно, странно ...?
- pizdec
- Благодарил: 31 пъти
- Благодарен: 36 пъти
Разбира се, че е така, но има и места, където искат да си с гащи, нали - и в това няма нищо извънредно.
И обратно - от това, че си без гащи, по никакъв начин не следва, че ще има освобождаване накрая.
Това са очевидни неща.
И обратно - от това, че си без гащи, по никакъв начин не следва, че ще има освобождаване накрая.
Това са очевидни неща.
Днес имах намерение да посетя момичето но ми изникнаха куп непредвидени задачи в бачкането та ще е друг път .
Но прави ми впечатление , че ако и да е "нова" си чете във форума
Скрийншота със сиганина по вайбър го няма , има нови снимки , но и обявените 43 килограма също липсват .....
Дано поне снимките и новите , и старата да са актуални а не от време оно .
Но прави ми впечатление , че ако и да е "нова" си чете във форума
Скрийншота със сиганина по вайбър го няма , има нови снимки , но и обявените 43 килограма също липсват .....
Дано поне снимките и новите , и старата да са актуални а не от време оно .
-
А дано, ама надали. Жената го е казала ясно - еротика няма.
Но пък секси боди крачка на с инките в обявата - има:))
-
А дано, ама надали. Жената го е казала ясно - еротика няма.
Но пък секси боди крачка на с инките в обявата - има:))