Обява № 5905092

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Jo99
Благодарил: 77 пъти
Благодарен: 89 пъти

Обява № 5905092

Мнение от Jo99 »

Аватар
pizdec
Благодарил: 37 пъти
Благодарен: 67 пъти

Re: Обява № 5905092

Мнение от pizdec »

Очевидно това е леко видоизменен текстът на обявата на ⚜️BDSM⚜️Ms.Lady Katrin⚜️
beserious1
Благодарен: 90 пъти

Мнение от beserious1 »

pizdec написа: Съб Сеп 20, 2025 9:54 pm Очевидно това е леко видоизменен текстът на обявата на ⚜️BDSM⚜️Ms.Lady Katrin⚜️
Чучелото което е питало не го интересува не знам как не го разбрахте :)
Той е на норматив в този форум - влиза пита за 2 обяви напомнят му че е малоумен идиот и на следващия ден пак :)
Ако искате да коментирате нормално нещо докато този безмозъчен човек е тук това няма как да стане
Jo99

Мнение от Jo99 »

beserious1 написа: Чет Сеп 25, 2025 9:56 pm
pizdec написа: Съб Сеп 20, 2025 9:54 pm Очевидно това е леко видоизменен текстът на обявата на ⚜️BDSM⚜️Ms.Lady Katrin⚜️
Чучелото което е питало не го интересува не знам как не го разбрахте :)
Той е на норматив в този форум - влиза пита за 2 обяви напомнят му че е малоумен идиот и на следващия ден пак :)
Ако искате да коментирате нормално нещо докато този безмозъчен човек е тук това няма как да стане
:mrgreen: си ти безмозъчния посерко
beserious1

Мнение от beserious1 »

Отворил си 50 теми за почти всичките масажистки за кратко време.
Понеже в София обявите свършват започна с телепортациите в другите градове.

Но ти нямаш вина че психиката ти е разбита безвъзвратно.
Нямаш капацитет да разбереш какво ти се говори.
Никой не очаква това от един луд...
Но хората вече те знаят че са ти гръмнали бушоните и почти всички просто не ти обръщат внимание :)
Няма как да се разбереш със създание с нула интелект.
Въпроса е защо админите допускат 2-3 да пречат на останалите като ползват форума за душевен отдушник и психиатрична клиника.
Само с 2 бана теб и razputin ще има в пъти по-смислени мнения.

Но понеже това не се случва е добре да предупреждаваме останалите че си психично болен да не се объркат нови потребители и да ти обръщат внимание и да те третират като нормален човек.
Всякакъв опит за комуникация с теб е напълно безсмислен и обречен на провал.
Jo99

Мнение от Jo99 »

beserious1 написа: Съб Сеп 27, 2025 10:25 am Отворил си 50 теми за почти всичките масажистки за кратко време.

Но хората вече те знаят че са ти гръмнали бушоните и почти всички просто не ти обръщат внимание :)
Въпроса е защо админите допускат 2-3 да пречат на останалите като ползват форума за душевен отдушник и психиатрична клиника.

Но понеже това не се случва е добре да предупреждаваме останалите че си психично болен да не се объркат нови потребители и да ти обръщат внимание и да те третират като нормален човек.
Радвам се че те дразни
:mrgreen:
beserious1

Мнение от beserious1 »

Jo99 написа: Съб Сеп 27, 2025 11:01 am
beserious1 написа: Съб Сеп 27, 2025 10:25 am Отворил си 50 теми за почти всичките масажистки за кратко време.

Радвам се че те дразни
:mrgreen:
Да ме дразниш? Ти ли?
Хаха не се надценявай :)
Аз съм напълно наясно че си луд.
По-скоро ми е жал за теб, но не мога да ти помогна.
Ти не си виновен, че си луд.
И не си мисли че се опитвам да говоря с теб и че имам някакви очаквания да разбереш при теб просто способността за мислене си е отишла много отдавна.
Но има други хора които не знаят че си психично болен посовете ми не са насочени към теб - ти си просто с разрушена психика който няма усет, няма мярка, не може да се спре и не разбираш че просто служиш за подигравка и посмешище.

За теб това е като ритуал- характерно за хора с Обсесивно-компулсивното разстройство със сигурност смяташ че е много важно да напишеш нещо и обидите по твой адрес нямат никакво въздействие.
Сексуалните обсесии са най-често срещани при ОКР и ако не пишеш във форума ще се влошиш ужасно много.
Твоя проблем е че вече си се влошил и то много, ОКР се лекува и с правилна терапия можеш да подобриш значително сегашния си живот и да си по-пълноценен. Дори може да отидеш някой ден на истински масаж.
Може и да има хора които се дразнят на хора като теб но не и аз - няма смисъл, ти си просто с психични отклонения не си дразнител а си луд.
razputin
Благодарил: 252 пъти
Благодарен: 425 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Аре беСЕРюса па зе да са разпорежда, и да раздава правосъдие и диагнози и дa превзема на аборадаж форума гаче е личен.
Мигар па ние не знаеме, че най тежката болес и диагноза тука са наричат точно бе-СЕР-и-ус( шизоиден БЕс съпровеоден с редко наСЕРанье и УСека тема )
Коса расте, акъл не доада
Публикувай отговор