Преди 4-5 години имаше много красива масажистка с име Ани в студиото на улица "БорисI" в близост до съдебната палата. Ходих често при нея, може би около 15 пъти и бях много доволен. Един "много мрачен"ден ме информира, че заради сериозна връзка престава да работи като еротична масажистка. Преди около година ми се обади и каза, че ще започва отново. Съдбата се отнесе злобно към мен и ми се срина телефона. Загубих всички контакти. Търся я по обявите, но не мога да я открия.
Молбата ми е ако някой знае дали и къде работи да даде информация.
П.С. Малко описание: Висока около 180 см. Едър, но не огромен бюст. Бразилско дупе. Леки азиатски черти в лицето. Говори на меко "р". Сега трябва да е около 35-36 години.
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!
Моля Ви за информация.
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Моля Ви за информация.
Мисля, че говориш за Ани Стоилова, така я търси. Веднъж съм бил, но не намерих причина да повторя. Но от тогава не съм попадал на нея, може наистина да е спряла.
Нормално е за тези момичета да спрат по някое време. Иначе се маргинализират и нищо друго не става от тях... Така че за теб денят ти може да е бил черен, но за нея със сигурност бъдещето ѝ е било по-светло.
Нормално е за тези момичета да спрат по някое време. Иначе се маргинализират и нищо друго не става от тях... Така че за теб денят ти може да е бил черен, но за нея със сигурност бъдещето ѝ е било по-светло.
Re: Моля Ви за информация.
Да, така пишеше в обявата. Ани Стоилова.
Благодаря ти много. Дано наистина да е добре.
Благодаря ти много. Дано наистина да е добре.