Издирвам едно силно татуирано момиче
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Издирвам едно силно татуирано момиче
Здравейте, искам да намеря едно силно татуирано момиче /ръкави, гръб и бедра/ което работеше в салон на партера до събота пазара. Висока и слабичка с малки гърди, ходил съм при нея преди година и нещо. Но после имаше някакви проблеми с полицията салона и тя изчезна. Дали някой има обява или телефон?
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 2 пъти
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Re: Издирвам едно силно татуирано момиче
Да не е тази, която работи по 5 дни в месеца?xiii написа: ↑Пет Дек 08, 2023 8:47 pm Здравейте, искам да намеря едно силно татуирано момиче /ръкави, гръб и бедра/ което работеше в салон на партера до събота пазара. Висока и слабичка с малки гърди, ходил съм при нея преди година и нещо. Но после имаше някакви проблеми с полицията салона и тя изчезна. Дали някой има обява или телефон?
https://www.alo.bg/6181739
EXOTIC & MAGIC
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 2 пъти
Извинявай, пак съм блял
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Знаех една точно ракава силно татуирана но тя си е варналийка и идваше в Пловдив за по 1 седмица до 10-на дни и после обратно във Варна. Но не работи от повече от 1г.