Някакви отзиви за това девойче? 0877952048

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
jo9
Благодарил: 37 пъти
Благодарен: 1 път

Re: Някакви отзиви за това девойче?

Мнение от jo9 »

Хорхе67 написа: Сря Юли 06, 2022 2:28 pm https://m.adamieva.info/obiava-4605296/ ... len-masazh
Има чикия.
Нищо запомнящо се :))
Хорхе67
Благодарил: 8 пъти

Re: Някакви отзиви за това девойче?

Мнение от Хорхе67 »

Няма ли секс или френска?
maxy80
Благодарен: 5 пъти

Re: Някакви отзиви за това девойче? 0877952048

Мнение от maxy80 »

Това е Венета. Височко (1.70) слабичко девойче с малки цицки. Сега трябва да е на 30, но изглежда по-млада. Носи очила и прилича на библиотекарка. Съблича се по бикини и позволява да галиш и целуваш където искаш, само котето не дава да се пипне. Ходил съм при нея до преди две години за да се погушкам в нежно младо голичко девойче. Прави някакъв масаж; ръчката е прилична. На редовни клиенти може да направи и френска, но не я биваше много. Пробва се и с други дейности - изкъпване от масажистка и тяло в тяло, но който беше ходил имаше негативни отзиви. Комуникацията с нея е малко трудна - не говори много. На моменти е доста странна - веднъж се държи сякаш иска да ти е гадже; друг път е малко дръпната и може да останеш с усещането, че се срамува от това, кето прави; в някои случаи е като отвеяна и сякаш не знае къде е и какво прави. При първите посещения е по-старателна, но като й станеш редовен клиент вместо да предложи нещо повече започва да те попретупва - това се случи с мен. Цената е сравнително ниска, но не съм ходил последните две години за да кажа актуална стойност на услугите. За клиенти на възраст е приемлив вариант. Младежите може да останат разочаровани.
Хорхе67
Благодарил: 8 пъти

Мнение от Хорхе67 »

Благодаря на maxy80 за точния отговор! Бях при нея и е точно, както го описа. Аз съм доволен, защото съм на възраст вече и търся такова крехко тяло. А и цената ме устройва идеално. Жалко, че не прави френска и наистина не дава да й целуваш котето.
Nikos vertis
Благодарен: 1 път

Мнение от Nikos vertis »

Прави фре но покрит както казва тя иначе добре и душът става търкаш навсякъде освен пичито
sp1972
Благодарен: 5 пъти

Мнение от sp1972 »

Бях при нея преди 10 дни, слабичко девойче. Съблича се чисто гола, но за съжаление циците са много малки-тя вика, че за това са хубави не е баш така ама карай. Масажа се извършва направо на дюшек на земята, аз бързах и за това платих за полон час 40 лв. Още в началото преди плащането предложи свирка с презерватив за + 10лв, на се направих че не съм я чул. Като се съблякохме и подадох 40 лв при което тя попита отново дали не искам свирка за общо 50лв. Викам добре, но на голо и да ти напълня устенцата - но отказа. Легнах по гръб и веднага го натопорчих при което тя ахна. Намаза ме с олио и започна масажа като се търкаше с корема по кура и леко ако бях мръднал направо щях да и го набутам. Казах и , а тя вика няма старшно, пазя се - да знаеш колоко са искали да ми го вкарат в путето по тоя начин. Накрая ми омръзна търкането и викам давай да ме празниш на цицките - омазах ги със сперма и по живо по здраво. Та в заклйючение - за бъзро изпразване ако си на зор става, но повече няма да ходя най-вече заради липсващите цицики. Терена е на Васил Априлов близо до гарата.
Публикувай отговор