Масаж Бургас
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Масаж Бургас
Ще се местя в Сарафово, там имало някаква масажистка. Някой може ли даде актуално инфо/обява/мнение?
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 3 пъти
Бил съм при няколко на масаж през последната година, но като това момиче зад новата поща, няма! И масажа си беше супер, и цената за час 40лв,и освобождаването красота. Само, че драсна на някъде. Чакам я с нетърпение
-
- Благодарил: 118 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Това направо си е "продуктово позициониране"simpatqjko написа: ↑Чет Фев 17, 2022 5:32 am Бил съм при няколко на масаж през последната година, но като това момиче зад новата поща, няма! И масажа си беше супер, и цената за час 40лв,и освобождаването красота. Само, че драсна на някъде. Чакам я с нетърпение
Дай сега линк към обявата...
-
simpatqjko написа: ↑Чет Фев 17, 2022 5:32 am Бил съм при няколко на масаж през последната година, но като това момиче зад новата поща, няма! И масажа си беше супер, и цената за час 40лв,и освобождаването красота. Само, че драсна на някъде. Чакам я с нетърпение
Мацката е от пловдив и зимата се прибира. Май месец застъпва пак до края на септември.Беше ми казала че зимата в салона работи нейна колежка дето лятото е по курортите , но не правила ръка на всеки
-
- Благодарил: 118 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Ходя редовно в Пловдив. Може ли телефон на ЛС?Mr.Bentley написа: ↑Пет Фев 18, 2022 11:55 amsimpatqjko написа: ↑Чет Фев 17, 2022 5:32 am Бил съм при няколко на масаж през последната година, но като това момиче зад новата поща, няма! И масажа си беше супер, и цената за час 40лв,и освобождаването красота. Само, че драсна на някъде. Чакам я с нетърпение
Мацката е от пловдив и зимата се прибира. Май месец застъпва пак до края на септември.Беше ми казала че зимата в салона работи нейна колежка дето лятото е по курортите , но не правила ръка на всеки
-
- Благодарил: 7 пъти
- Благодарен: 16 пъти
Какави Петя кой не я знаеBarista написа: ↑Съб Фев 19, 2022 1:35 amХодя редовно в Пловдив. Може ли телефон на ЛС?Mr.Bentley написа: ↑Пет Фев 18, 2022 11:55 amsimpatqjko написа: ↑Чет Фев 17, 2022 5:32 am Бил съм при няколко на масаж през последната година, но като това момиче зад новата поща, няма! И масажа си беше супер, и цената за час 40лв,и освобождаването красота. Само, че драсна на някъде. Чакам я с нетърпение
-
https://www.alo.bg/6581071Barista написа: ↑Съб Фев 19, 2022 1:35 amХодя редовно в Пловдив. Може ли телефон на ЛС?Mr.Bentley написа: ↑Пет Фев 18, 2022 11:55 amsimpatqjko написа: ↑Чет Фев 17, 2022 5:32 am Бил съм при няколко на масаж през последната година, но като това момиче зад новата поща, няма! И масажа си беше супер, и цената за час 40лв,и освобождаването красота. Само, че драсна на някъде. Чакам я с нетърпение
тази е
Здрасти колега,aka_lubaka написа: ↑Пет Авг 27, 2021 6:46 pmНе се блъска но обича грубостите. Срещу правилната сума прави чудеса. За масаж никаква я няма, силата и е в другите неща,нищо че е малкаafgan_war написа: ↑Пет Авг 27, 2021 6:11 pm https://www.alo.bg/7342318 на тая курва къде ие адреса който е ходил и знае? блъска ли се за кинти как е бива ли а
обоснови се какво точно имаш предвид,
че нищо не се разбира.
"Не се блъска но обича грубостите." ?
"Срещу правилната сума прави чудеса." - колко кеш иска и кво прави?
може и на лична, мерси.
-
- Благодарил: 34 пъти
- Благодарен: 37 пъти
Писах тиmiky написа: ↑Пет Мар 18, 2022 2:02 pmЗдрасти колега,aka_lubaka написа: ↑Пет Авг 27, 2021 6:46 pmНе се блъска но обича грубостите. Срещу правилната сума прави чудеса. За масаж никаква я няма, силата и е в другите неща,нищо че е малкаafgan_war написа: ↑Пет Авг 27, 2021 6:11 pm https://www.alo.bg/7342318 на тая курва къде ие адреса който е ходил и знае? блъска ли се за кинти как е бива ли а
че нищо не се разбира.
може и на лична, мерси.
Колега би ли споделил и с мен на лично ?aka_lubaka написа: ↑Нед Мар 20, 2022 4:00 pmПисах тиmiky написа: ↑Пет Мар 18, 2022 2:02 pmЗдрасти колега,aka_lubaka написа: ↑Пет Авг 27, 2021 6:46 pm
Не се блъска но обича грубостите. Срещу правилната сума прави чудеса. За масаж никаква я няма, силата и е в другите неща,нищо че е малка
че нищо не се разбира.
може и на лична, мерси.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 3 пъти
Не ходи знам я от 10 години гадни
Тя е от Ст. Загора преди 4-5 години си купи студио зад Лукойл в Комлука не си заслужават парите макар че е най евтина в обявите
Тя е от Ст. Загора преди 4-5 години си купи студио зад Лукойл в Комлука не си заслужават парите макар че е най евтина в обявите
https://www.alo.bg/6581071 Какво толкова е хвалят всички тази петя дето лятото идвала зад новата поща
Аз лично не съм я пробвалkisito написа: ↑Сря Мар 30, 2022 1:14 pm https://www.alo.bg/6581071 Какво толкова е хвалят всички тази петя дето лятото идвала зад новата поща
-
Може ли и на мен да споделите малко повече информация? Нов съм и не ми позволява да пиша на лични. Благодаря предварително.diditko написа: ↑Нед Мар 20, 2022 4:23 pmКолега би ли споделил и с мен на лично ?
-
- Благодарен: 1 път
Лично аз ходя при Петя от 2015.Dimi78 написа: ↑Сря Мар 30, 2022 7:58 pmАз лично не съм я пробвалkisito написа: ↑Сря Мар 30, 2022 1:14 pm https://www.alo.bg/6581071 Какво толкова е хвалят всички тази петя дето лятото идвала зад новата поща
Посещавам я от няколко години в Бургас ,като по старите колеги знаят че преди беше на други терени. В Пловдив също съм ходил няколко пъти. Като цяло тя дава перфектната услуга цена качество.
Масаж на 100% и ръчен финал на 100%