Бил съм няколко пъти, изпълнителна е, увиснали цици, лъска хубаво, лапа хубаво... като цяло става да източиш кура.BalkanDick1993 написа: ↑Пон Май 20, 2024 3:06 pm Пичове, мнение за Галка:
СЕКСИ МАДАМА ▷ Момиче на повикване, компаньонки, ескорт от Област Перник, гр. Перник ⋆ ID:4632125 — Adamieva.info https://adamieva.info/obiava-4632125/seksi-madama
Някой ходил ли е, как се представя?
Перник - има ли живот
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Перник - има ли живот
Хахаха, зависи левичер или десничар си , ако ми кажеш веднага ще те насоча!
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Ще може ли да ми дадете телефона на лелята от Перник където прави масажи
Или как да се свържа с нея
Или как да се свържа с нея
Да бил съм ,приема вкъщи, в един блок в Перник
След 17 ч приема през седмицата, понеже работи
И по всяко време в събота и неделя след уговорка
-
- Обратна връзка:
Опалааа, я гле, истинско педалче ли си имаме тука? Здрасти скъпа ! То верно по-добре истински пендел от такива под прикритие.
Ама мила Deqn, да та открехна, това не е сайт за запознанства с гей дружинки, тука обсъждаме платен курволяк . Ако искаш некой от нас да ти отнеме девствеността и да му станеш ханъма (демек да ти изтърбуши здравата дупенцето без вазелин) как си требва, а земи пусни си една обява, дай линк към нея и после ще те коментират тука "компетентните органи" ставаш ли не ставаш ли. Мое и да залебиш.
Иначе не знам как си го представяш да полъскаш в храстите с некой без оня да ти го отмаа сополив ? Или точно така си го представяш
/верно бе, както нема курви не може ли да се отвори и една секция запознаства и там кой с когото се нафърфори, поне заглавието на форума го предполага а и без тва секви мазни педали надойдоха напоследък/
Ама мила Deqn, да та открехна, това не е сайт за запознанства с гей дружинки, тука обсъждаме платен курволяк . Ако искаш некой от нас да ти отнеме девствеността и да му станеш ханъма (демек да ти изтърбуши здравата дупенцето без вазелин) как си требва, а земи пусни си една обява, дай линк към нея и после ще те коментират тука "компетентните органи" ставаш ли не ставаш ли. Мое и да залебиш.
Иначе не знам как си го представяш да полъскаш в храстите с некой без оня да ти го отмаа сополив ? Или точно така си го представяш
/верно бе, както нема курви не може ли да се отвори и една секция запознаства и там кой с когото се нафърфори, поне заглавието на форума го предполага а и без тва секви мазни педали надойдоха напоследък/
WTF
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Тоя Деян ме уби значи! Като загориш яко се хвърляш на салами! Да пусне една обява в гепиме и там ще го продухат от всякъдеrazputin написа: ↑Пон Сеп 02, 2024 10:37 pm Опалааа, я гле, истинско педалче ли си имаме тука? Здрасти скъпа ! То верно по-добре истински пендел от такива под прикритие.
-
- Обратна връзка:
На кво ли не са готови некои кат ги засръби гъза и нема кой да го начеше
Явно курволяка се изреди вече тука и сега па ни налазиха меки китки под всякви форми
Явно курволяка се изреди вече тука и сега па ни налазиха меки китки под всякви форми
WTF