Сливен

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Публикувай отговор
pavlin
Благодарен: 12 пъти

Re: Сливен

Мнение от pavlin »

Аз ще се въздържа,бих платил да го лапне(тя)и да го няма воаьора,ама кат се прави на ощипана мома,няма да има чести клиенти,и един по един ще я отсвирят,пък годинките си минават и няма да е все така
beserious1
Благодарен: 83 пъти

Мнение от beserious1 »

Rooder написа: Пет Авг 01, 2025 7:46 pm
pavlin написа: Пет Авг 01, 2025 2:36 pm
Rooder написа: Чет Юли 31, 2025 2:33 pm здравейте колеги. Ходих при Светлина и Даме Груев. Не видях никакви признаци Светлина да прави нещо. напълно покрит, не прие нищо. тя е българката със сините очи. колкото до Даме Груев....хубаво момиче и много сладко, но с мъж в къщата е невъзможно да се направи нещо с нея.
Ами да,имало някой там,дреме и пази,да не я скочат,няма вариант да печели без щастлив край,масажа е слабичък,ако някой има пробив,да споделя,че да помогнем на бизнеса й
неудобно е, вратата е отворена и сякаш той гледа. не препоръчвам. дори и за нормален масаж. никога не съм виждал такава ситуация.
Изумително :)
Дори езиковата бариера не е пречка на безмозъчните олигофрени да се разбират :o
razputin
Благодарил: 236 пъти
Благодарен: 386 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Топтан с биСЕРюса та да ги предвожда.
Коса расте, акъл не доада
Rooder
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 9 пъти

Мнение от Rooder »

pavlin написа: Съб Авг 02, 2025 8:56 am Аз ще се въздържа,бих платил да го лапне(тя)и да го няма воаьора,ама кат се прави на ощипана мома,няма да има чести клиенти,и един по един ще я отсвирят,пък годинките си минават и няма да е все така
да, не си струва. мъжът губи много пари на жена си. никога не съм се чувствал толкова неловко. дори не можеш да си свалиш шортите.
pavlin

Мнение от pavlin »

Rooder написа: Нед Авг 03, 2025 10:14 am
pavlin написа: Съб Авг 02, 2025 8:56 am Аз ще се въздържа,бих платил да го лапне(тя)и да го няма воаьора,ама кат се прави на ощипана мома,няма да има чести клиенти,и един по един ще я отсвирят,пък годинките си минават и няма да е все така
да, не си струва. мъжът губи много пари на жена си. никога не съм се чувствал толкова неловко. дори не можеш да си свалиш шортите.
Не е само тя,като не дава нищо,ще дирим другаде.А що се отнася за другарчето й,няма работа там,пък като иска да стои,ще му прави масажи само на него
Rooder

Мнение от Rooder »

някой има ли късмет с цветлана близо до магазина за вино? казва че има гадже
razputin
Благодарил: 236 пъти
Благодарен: 386 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Че за блядь дикая ? :mrgreen:
Коса расте, акъл не доада
pavlin

Мнение от pavlin »

Rooder написа: Чет Авг 07, 2025 7:31 am някой има ли късмет с цветлана близо до магазина за вино? казва че има гадже
Няма гадже,ама е предпазлива и се казва цветелина
Rooder

Мнение от Rooder »

pavlin написа: Чет Авг 07, 2025 11:19 am
Rooder написа: Чет Авг 07, 2025 7:31 am някой има ли късмет с цветлана близо до магазина за вино? казва че има гадже
Няма гадже,ама е предпазлива и се казва цветелина
как я караш да прави повече? просто трябва да ходя по-често и да съм редовен?
pavlin

Мнение от pavlin »

beserious1 написа: Съб Авг 02, 2025 9:53 am

Ами да,имало някой там,дреме и пази,да не я скочат,няма вариант да печели без щастлив край,масажа е слабичък,ако някой има пробив,да споделя,че да помогнем на бизнеса й
неудобно е, вратата е отворена и сякаш той гледа. не препоръчвам. дори и за нормален масаж. никога не съм виждал такава ситуация.
Къв ти е проблема бе да еба твойта майка гнидава,кой наричаш безмозъчен олигофрен,спермояд сополив
Jo99
Благодарил: 66 пъти
Благодарен: 53 пъти

Мнение от Jo99 »

pavlin написа: Пет Авг 08, 2025 12:24 pm

Къв ти е проблема бе да еба твойта майка гнидава,кой наричаш безмозъчен олигофрен,спермояд сополив
Бисериюса е откачччен педал
beserious1

Мнение от beserious1 »

pavlin написа: Пет Авг 08, 2025 12:24 pm

Благодаря за живото доказателство на думите ми :)

Не е изненада, че получаваш подкрепа от Jo99 човек с богат масажен опит и специфичен ментален профил отлично познат на форумната аудитория.
Всеки си има приятели по дух и коефициент на интелигентност пък неговия клони към негативно число, доказано е :)

А до плахите ти опити да обиждаш - ще трябва да се постараеш повече :P
Не е ясно защо си въобразяваш, че индивид като теб има дори минимален шанс да засегне някого :?

Всички във форума са ви ужасно благодарни за безценните мнения за еротиката в региона :)
Наистина, има нужда от такива колоритни примери какво НЕ трябва да бъде едно човешко създание.
pavlin

Мнение от pavlin »

Еби си майката,боклук
beserious1

Мнение от beserious1 »

Сигурно си безкрайно се гордееш с това творение, сам ли успя да го измислиш? :)
Не прекъсвайте разгорещеното обсъждане на еротика с украинския ти приятел.
Имате подозрително сходно ниво на неадекватност и очевидно съмнително близко IQ :)
Забавно е, полезно е и повод за размисъл :)
Разговора ви е на изключително високо ниво и ще си позволя да цитирам част от него:
Rooder написа: Чет Юли 31, 2025 2:39 pm Светлина не прави нищо. този на площад левски.
Ще съм безкрайно изненадан ако и вие знаете за какво говорите :)
Яница, Алина, Светлина и Даме Груев, масажистката "Pipa", Цветелина, Цветлана до винотеката която може да има гадже ама може и да няма, с нетърпение очакваме развръзката :)

Колко забавни могат да бъдат диалозите в които интелекта отсъства напълно :)
pavlin

Мнение от pavlin »

Яж лайна, паразит,и между другото обсъждаме жени,а ти май не се интересуваш от тях...неосъзнат гей,дето се прави на Аристотел и ни проповядва аналитика...ти започна педалче,изчезвай от тука и си търси мъже другаде
Jo99
Благодарил: 66 пъти
Благодарен: 53 пъти

Мнение от Jo99 »

pavlin написа: Пон Авг 11, 2025 3:17 pm Яж лайна, паразит,и между другото обсъждаме жени,а ти май не се интересуваш от тях...неосъзнат гей,дето се прави на Аристотел и ни проповядва аналитика...ти започна педалче,изчезвай от тука и си търси мъже другаде
Бисерюса е педала на форума
pavlin

Мнение от pavlin »

Той сега закусва,нещо ново по темата,имам телефона на мацката срещу Цветелина...
Michael

Мнение от Michael »

pavlin написа: Чет Авг 01, 2024 12:51 pm
shishove написа: Вто Юли 25, 2023 4:49 pm
oo1 написа: Нед Май 14, 2023 8:15 pm

Има си ръчка при нея
087 840 1039. https://www.alo.bg/8270695
Колега масажистката млада ли е или някоя баба?
Около 50 +-...страхотен масаж и много добра ръчка,друго не знам дали предлага,може би трябва да се попита,някой ако има впечатления,да сподели
Здравей, сигурен ли си, че жената предлага щастлив край? Или трябва да я питам?
pavlin

Мнение от pavlin »

Michael написа: Вто Авг 12, 2025 2:26 pm
pavlin написа: Чет Авг 01, 2024 12:51 pm
shishove написа: Вто Юли 25, 2023 4:49 pm

Колега масажистката млада ли е или някоя баба?
Около 50 +-...страхотен масаж и много добра ръчка,друго не знам дали предлага,може би трябва да се попита,някой ако има впечатления,да сподели
Здравей, сигурен ли си, че жената предлага щастлив край? Или трябва да я питам?
Като свърши с масажа,си искай,защото ако питаш първо,може да няма и масаж :) иначе добре празни на ръчна,изпитано
pavlin

Мнение от pavlin »

Дидка от Даме Груев май вече пуска фандък,но е скъпичка,един колега писа за 300 лв
Публикувай отговор