different написа: ↑Пет Фев 06, 2026 8:07 am
Миглена Чавдарова се казва, дори може направо при нея час да си запишеш, но не знам дали е така, затова питам някой ходил ли е?
А кой го твърди,да не се изложим?Не съм ходил,но ме кефи и ще опитам скоро
pavlin написа: ↑Сря Яну 14, 2026 10:16 am
Площад Левски,до Еконт,има студио за красота и масажи,а коя прави масаж със свирка,я сподели?
Не знам за какво говори този човек, Павлин, относно Светлана. Тя не прави нищо, когато я помолят, а и аз никога не съм усещал, че иска.Тя има сини очи, масажно студио. Българско момиче. Тя не прави нищо.
Площад Левски,до Еконт,има студио за красота и масажи,а коя прави масаж със свирка,я сподели?
Не знам за какво говори този човек, Павлин, относно Светлана. Тя не прави нищо, когато я помолят, а и аз никога не съм усещал, че иска.Тя има сини очи, масажно студио. Българско момиче. Тя не прави нищо.
Или е някой който иска да и навреди, или просто е лаик пишещ тук и там, аз дори не познавам момичето, а личното ми мнение е, че не прилича на такава!
Или е някой който иска да и навреди, или просто е лаик пишещ тук и там, аз дори не познавам момичето, а личното ми мнение е, че не прилича на такава!
Да, направи ме да изглеждам глупаво. Инстинктът ми подсказваше, че не го е направила. Винаги се доверявай на инстинктите си.
Едни и същи л@йнояди са наврътате тука из форума. И не да ви депортират, ми требва да ви залеят с напалм и да ви кремират направо, та да са отръвеме веднъж за винаги, кат нема ефективни психиатрии за вазе.
different написа: ↑Пет Фев 06, 2026 8:07 am
Миглена Чавдарова се казва, дори може направо при нея час да си запишеш, но не знам дали е така, затова питам някой ходил ли е?
А кой го твърди,да не се изложим?Не съм ходил,но ме кефи и ще опитам скоро
Много достоверен човек!
Масово ходят и си искат още преди масажа,е как да не ви изгони бе,тя неслучайно е сменила професията-като миз релакс