Ивана Стойкова ~ OnlyFans изгряваща звезда

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
stiliyan

Ивана Стойкова ~ OnlyFans изгряваща звезда

Мнение от stiliyan »

https://onlyfans.com/ivansiiii99?rec=441053158

Специално се регистрирах, за да ви я предложа.
(тя ме помоли де, аз съм джентълмен мен, не отказвам)
:)

Препоръчвам мацката, точна и готина. Останах доволен, защото ми снима точно това, което исках. Опитва се да бъде активна, но няма много абонати. За сметка на това прави custom контент, ще ви снима точно каквото пожелаете срещу заплащане.
- на 20 г. е, има голямо дупе и големи цици, била е бивша компаньонка, тъй че ако имате по-големи мераци, може и да преговаряте за нещо.

[пишете й в онлифенс, че в инста не отговаря почти]

продава също и носено бельо, аз се възползвах за прашки и сутиен на удобна цена. (60 лв)

Айде успех на всички. ✌️
Traper4o
Благодарил: 5 пъти
Благодарен: 8 пъти

Re: Ивана Стойкова ~ OnlyFans изгряваща звезда

Мнение от Traper4o »

stiliyan написа: Вто Мар 25, 2025 12:37 am https://onlyfans.com/ivansiiii99?rec=441053158

Специално се регистрирах, за да ви я предложа.
(тя ме помоли де, аз съм джентълмен мен, не отказвам)
:)

Препоръчвам мацката, точна и готина. Останах доволен, защото ми снима точно това, което исках. Опитва се да бъде активна, но няма много абонати. За сметка на това прави custom контент, ще ви снима точно каквото пожелаете срещу заплащане.
- на 20 г. е, има голямо дупе и големи цици, била е бивша компаньонка, тъй че ако имате по-големи мераци, може и да преговаряте за нещо.

[пишете й в онлифенс, че в инста не отговаря почти]

продава също и носено бельо, аз се възползвах за прашки и сутиен на удобна цена. (60 лв)

Айде успех на всички. ✌️
Братовчеде, не не бивша, още си е, но ти го знаеш де. Рекламираш си стоката. Видях я преди няколко месеца на Подуене при дюнерите! Честно да ти кажа преди това мислех да ходя понеже бях виждал обявите и тн снимки......ееее отказах се като я видях на живо...бахти звяра
Публикувай отговор