Mature45+
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 6 пъти
Re: Mature45+
Ако на място й кажа, че не искам никакъв масаж, а само секс - ще поддаде ли?
По горе даваш инфо, че за свирка иска 30, а за секс - 70, това за две свършвания ли е.
По горе даваш инфо, че за свирка иска 30, а за секс - 70, това за две свършвания ли е.
Давам инфо за дадена ситуацията.liubopiten написа: ↑Сря Юни 08, 2022 10:07 pm Ако на място й кажа, че не искам никакъв масаж, а само секс - ще поддаде ли?
Аз не знам при теб как ще реагира тя.
За първи път ли ходиш при платена жена.
Пак повтарям, всичко е по договаряне.
Отиди и пробвай!
Не знам колко свършвания.
Ако искаш свършвай и 50 пъти.
Щом тя е съгласна.
Действай.
-
Малко инфо за перверзната леля от Перник.
Масажът е доста добър - на цяло тяло, като за един час- 40 лв. първия път, без екстри.
Днес я посетих пак и си отворих устата за малко еротика - ръчна или френска.
За около 40 минути общо масаж и ръчна, ме попита според мен колко е справедливо да й дам.
Казах 40 и нямаше възражения. До фр. не стигнахме, но другия път ще стане.
Даде ми баране на цици през сутиена - добри ми се усетиха в ръцете.
Приема след 18.00 ч. без петък и събота.
Повече инфо - другия път.
Масажът е доста добър - на цяло тяло, като за един час- 40 лв. първия път, без екстри.
За около 40 минути общо масаж и ръчна, ме попита според мен колко е справедливо да й дам.
liubopiten написа: ↑Чет Юни 09, 2022 9:15 pm Малко инфо за перверзната леля от Перник.
Аз от първия път ми духа.
И се съблече )))))
-
-
Към кеnкupe за перверзната леля от Перник-при тебе свирката без гума ли беше и за 70 лв какво ти предложи, дори и за час ми се струва много...
Към любопитен,liubopiten написа: ↑Вто Юни 14, 2022 5:06 pm Към кеnкupe за перверзната леля от Перник-при тебе свирката без гума ли беше и за 70 лв какво ти предложи, дори и за час ми се струва много...
леля от перник ми е взимала
Винаги различно.
Казах че тя преценя на място.
Няма твърда цена.
Кое не е ясно и те тревожи ?!
Взимала ми е 70 лв и 20 лв
Откъде да знам кви са и тарифите
На един колега е взела 10 лв за 5 мин.
Дано най сетне си схванал
-
Аз съм схванал, но кажи ясно за 70лв.когато ти е взела - какво правихте, стандартен за час с включена френсха с/без гума, празнене по цици и т.н....
-
Re: Търся нещо по зряло 50+
Аз съм я чукал , на скоро преди два месеца . Хареса ми лелчето , много очтива и възпитана. На снимката която е гола на обявата, едно към едно . Свирка и чукане с кондом , справя се добре , чистоплътна ..... препоръчвам на тези които имат такива фетиши.torvald написа: ↑Пет Фев 18, 2022 10:09 am Някой пробвал ли е https://m.adamieva.info/obiava-4630451/ ... o-okosmena - 0887743967
Не е лошо да си пуснеш и изследвания , че в другия форум колега е споделил , че му е лепнала триперhamster написа: ↑Пон Май 30, 2022 10:31 pm https://www.alo.bg/7004302
https://www.alo.bg/7004324
и още няколко нейни има
0877029556
Да, нейни може и да са снимките, но от преди 10 години поне. Дебел GILF за мразещи себе си жентълмени. Бях се наточил и маах в жегата до терена при Пулса жк. Люлин. Ама откъде се влиза, вървя напред-назад с телефон на ухо, докато от една стъклена врата със завеса се протяга ръка и ме дръпва вътре. А вътре Азовствал. Приятно усмихната женщина насреща ми и дотук с приятните неща. Жега. Има климатик за украса. Сваля халата, а аз преизчислявам разликата в килограмите наяве и на снимка. Подканя ме да я последвам в края на коптора, дето свети явно баня. Сега е моментът да избягам през стъклото (че заключи вратата). Но съм обръкан и вцепенен като пленник. Все пак отивам в банята и поучавам указания да мия мишока, дава ми се някаква гюдерия за пода, която явно трябва да е кърпата. А, не..... ще го тръскам, ама това не допирам до себе си. Пак пита, мих ли го, дейба - сертификат на Коколино ли иска, аз вече съм твърдо решен да не й го подавам без бронежилетка. Ляга и ме подканя да легна. За втори път се колебая. Разичтам, че няма да ми стане. Кофти, стана ми. То щото мачкам циците и си мисля, за тея от снимката. Симулацията ми идва прекалено изкуствена. Слагам капута и яхам мечока. Виждали ли сте как хамстер се бори с портокал. Не мога да не кажа, че лелята иска да я чукаш и да ти е кеф. Пак почвам да мачкам цици, а тя ме приканя, че съм имал пиче за ебане и хайде пак на планината. Еле развъняха й се други клиенти, тя почна да говори и да ми духа, поради което ни разговор се получи, ни свирка. За първи път се радвам искрено, че ми спада. Яко се и опотих от жегата и залепнах за чаршафа, на който кой знае кой (или какво) още е лепнало. Тука маймунската шарка не ми мърда. Свалям изтерзания латекс и удрям една юнашка ръченица с финал на цицицте. Бързо си обирам крушите с бройка минус една.
-
- Благодарил: 118 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Какви пари?Mishosss81 написа: ↑Сря Юни 15, 2022 5:51 pmАз съм я чукал , на скоро преди два месеца . Хареса ми лелчето , много очтива и възпитана. На снимката която е гола на обявата, едно към едно . Свирка и чукане с кондом , справя се добре , чистоплътна ..... препоръчвам на тези които имат такива фетиши.torvald написа: ↑Пет Фев 18, 2022 10:09 am Някой пробвал ли е https://m.adamieva.info/obiava-4630451/ ... o-okosmena - 0887743967
-
[/quote]
Не е лошо да си пуснеш и изследвания , че в другия форум колега е споделил , че му е лепнала трипер
[/quote]
Ползвах за всичко кондом. Мина доста време и нямам оплаквания. Баш трипера не е като да не разбереш, че го имаш в 90% от случаите. Хубаво е,че колегата сподели, четох му отзива.
Не е лошо да си пуснеш и изследвания , че в другия форум колега е споделил , че му е лепнала трипер
[/quote]
Ползвах за всичко кондом. Мина доста време и нямам оплаквания. Баш трипера не е като да не разбереш, че го имаш в 90% от случаите. Хубаво е,че колегата сподели, четох му отзива.
-
Mishosss81 написа: ↑Сря Юни 15, 2022 5:51 pmАз съм я чукал , на скоро преди два месеца . Хареса ми лелчето , много очтива и възпитана. На снимката която е гола на обявата, едно към едно . Свирка и чукане с кондом , справя се добре , чистоплътна ..... препоръчвам на тези които имат такива фетиши.torvald написа: ↑Пет Фев 18, 2022 10:09 am Някой пробвал ли е https://m.adamieva.info/obiava-4630451/ ... o-okosmena - 0887743967
Лично аз като визия очаквах запазено секси грани, но тя се оказа лелка с прошарена да не кажа почти бяла коса. Иначе подвръждавам че е възпитана и чистоплътна. Поема и го лапа го добре. Отдолу е сериозно окосмена. 60 кинта едно свършване, 100 две. Не бих повторил.
По добре при Таня от Перник, 55+ е.Hotloverrr написа: ↑Чет Юни 30, 2022 11:16 amMishosss81 написа: ↑Сря Юни 15, 2022 5:51 pmАз съм я чукал , на скоро преди два месеца . Хареса ми лелчето , много очтива и възпитана. На снимката която е гола на обявата, едно към едно . Свирка и чукане с кондом , справя се добре , чистоплътна ..... препоръчвам на тези които имат такива фетиши.torvald написа: ↑Пет Фев 18, 2022 10:09 am Някой пробвал ли е https://m.adamieva.info/obiava-4630451/ ... o-okosmena - 0887743967
Лично аз като визия очаквах запазено секси грани, но тя се оказа лелка с прошарена да не кажа почти бяла коса. Иначе подвръждавам че е възпитана и чистоплътна. Поема и го лапа го добре. Отдолу е сериозно окосмена. 60 кинта едно свършване, 100 две. Не бих повторил.
30 свирка
70 ебан
http://www.pernikdnes.com/ads/14546
т.0898603530
Последно промяна от kenkupe на Съб Юли 02, 2022 1:04 pm, променено общо 3 пъти.
kenkupe написа: ↑Съб Юли 02, 2022 9:51 amПо добре при Лелята от ПерникHotloverrr написа: ↑Чет Юни 30, 2022 11:16 amMishosss81 написа: ↑Сря Юни 15, 2022 5:51 pm
Аз съм я чукал , на скоро преди два месеца . Хареса ми лелчето , много очтива и възпитана. На снимката която е гола на обявата, едно към едно . Свирка и чукане с кондом , справя се добре , чистоплътна ..... препоръчвам на тези които имат такива фетиши.
30 свирка
70 ебан
На лекичката от Перник путката и как е? Окосмена ли е или гладка? Мисля да я посетя. Хубаво ли се чука?
Путката, един път гладка, един път космата.bambam написа: ↑Съб Юли 02, 2022 12:01 pmkenkupe написа: ↑Съб Юли 02, 2022 9:51 amПо добре при Лелята от ПерникHotloverrr написа: ↑Чет Юни 30, 2022 11:16 am
30 свирка
70 ебан
На лекичката от Перник путката и как е? Окосмена ли е или гладка? Мисля да я посетя. Хубаво ли се чука?
Като и кажеш предварително, как искаш да бъде
и тя го прави ))
За чукането, нищо особено,
но мен ме устройва.
Всеки си има вкус и предпочитания.
Идеално, ще мина да я посетя и ще кажа после отзиви. Много обичам косматите пичетаkenkupe написа: ↑Съб Юли 02, 2022 1:02 pmПутката, един път гладка, един път космата.bambam написа: ↑Съб Юли 02, 2022 12:01 pmkenkupe написа: ↑Съб Юли 02, 2022 9:51 am
По добре при Лелята от Перник
30 свирка
70 ебан
Като и кажеш предварително, как искаш да бъде
и тя го прави ))
За чукането, нищо особено,
но мен ме устройва.
Всеки си има вкус и предпочитания.
Re: 50+ да тук си заслужава ,дава да я лижеш и се целува
А в лице как е ? Хубава ли е ? Има ли много бръчки ?Nasto66 написа: ↑Пет Яну 28, 2022 12:39 pm https://www.alo.bg/7004324 да вас да я лижеш целува се и пъшка обича големи курове и яко ебане