Cuckold

zewuisss
Благодарил: 10 пъти
Благодарен: 3 пъти

Cuckold

Мнение от zewuisss »

Някой пробвал ли е?
https://m.adamieva.info/obiava-4758474/ ... -na-vaybar

Или нещо друго в жанра?
Minko
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 23 пъти

Re: Cuckold

Мнение от Minko »

Да, интересна е тази обява. И на мен ми направи впечатление и се чудя дали са реални снимките. Ако някой е бил нека даде реални впечатления.
Последно промяна от Minko на Пет Мар 10, 2023 7:33 am, променено общо 1 път.
Ss1488
Благодарил: 73 пъти
Благодарен: 51 пъти

Мнение от Ss1488 »

Не приемат лица с липсващи зъби 🤣🤣🤣
Преди да я трескаш , минаваш стоматологичен преглед .
6 долу - кариес
7 горе -липсва.
Не ставаш 🤣🤣🤣😪
zewuisss
Благодарил: 10 пъти

Мнение от zewuisss »

Ss1488 написа: Чет Мар 09, 2023 5:43 pm Не приемат лица с липсващи зъби 🤣🤣🤣
Преди да я трескаш , минаваш стоматологичен преглед .
6 долу - кариес
7 горе -липсва.
Не ставаш 🤣🤣🤣😪
Нищо лошо няма в това. Безсмислен коментар. Може хората да опитват да смесят приятното с полезното, не е задължително жена му да я шибат уроди.
Аватар
pizdec
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 27 пъти

Мнение от pizdec »

zewuisss, и тези, които не се обезкосмяват също са уроди според теб и според авторите на обявата ли? (щото имат и такова изискване)
Да са живи и здрави, просто ми са странни определенията, които давате.
Едно е да имаш изисквания, друго е да наричаш уроди всички, които не живеят според изискванията ти.
sveniata
Благодарил: 17 пъти
Благодарен: 4 пъти

Мнение от sveniata »

Суингъри, които добавят добавена стойност 😀

Реални са, стига да му се занимава на някой.
Hoah80
Благодарил: 5 пъти
Благодарен: 16 пъти

Мнение от Hoah80 »

Няколко пъти съм ги засичал в Гепиме в предаванията на живо. Мъжът ми "мяза" на типичен бакшиш или сотаджия (от тея дето не обичат да работят). И все надига чашата 😀 Жената в главата е като Йети( с един странен бретон). Но като гледам какви цени искат, но претенции колкото щеш. Да е бръстат, да няма кариеси и липсващи зъби 😀 Но иначе цигарите не им излитат от устните им...
Последно промяна от Hoah80 на Пон Мар 13, 2023 7:09 pm, променено общо 1 път.
sveniata

Мнение от sveniata »

Ако му заведете и момиче за ебане ще ви направи отстъпка 🤣🤣🤣
Иначе колегата е прав. От кофти суингърите, които не си заслужават общо взето.
liubopiten
Благодарил: 1 път
Благодарен: 6 пъти

Мнение от liubopiten »

Привет, колега!
Имаш ли опит от съвместно изпълнение с тях, в смисъл какво се случва за 100 лв. на час и какво позволяват като участие на третият човек - посетителя?
sveniata

Мнение от sveniata »

Ще го кажа така - имал съм възможност да се виждам с тях многократно , безплатно и не съм поради основателни причини. Тя е зле визуално и ментално, той също. Това са суингъри, които по всевъзможни начини се опитват да привлекат някакви двойки/ единици за секс, но подхода, начина по който изглеждат и интелигентността им отказват почти всеки.
Чекиджията
Благодарил: 5 пъти
Благодарен: 30 пъти

Мнение от Чекиджията »

Hoah80 написа: Пон Мар 13, 2023 5:43 pm Няколко пъти съм ги засичал в Гепиме в предаванията на живо. Мъжът ми "мяза" на типичен бакшиш или сотаджия (от тея дето не обичат да работят). И все надига чашата 😀 Жената в главата е като Йети( с един странен бретон). Но като гледам какви цени искат, но претенции колкото щеш. Да е бръстат, да няма кариеси и липсващи зъби 😀 Но иначе цигарите не им излитат от устните им...
А е това е истината, все са лайф, все с цигара /особено жената/ на майната си са - в Люлин 4, там има и 1-2 цигански блока. Всичко знаят и разбират. Бих отишъл, само за жената, ако не бяха в Люлин 4.
Мъжа верно прилича на таксиджия, знаел цяла София, а и си говори, като такъв.
Pls747

Мнение от Pls747 »

Може ли някой да сподели впечатления от двойки, пробвам се в гепи но удрям все на камък
Zizoff

Куколд

Мнение от Zizoff »

Здравейте, фен съм на куколд.Имам голям мерак да гледам жена как се ебе със друг.Но на този етап отказва тройка и тем подобни неща :D
Cabron
Благодарил: 1 път

Re: Куколд

Мнение от Cabron »

Zizoff написа: Пон Яну 29, 2024 10:11 am Здравейте, фен съм на куколд.Имам голям мерак да гледам жена как се ебе със друг.Но на този етап отказва тройка и тем подобни неща :D
Трябва многократно да и говориш.Но да не и досаждаш и нервираш с това! И като се напиете и с някоя друга линия може и да станат нещата.Всички жени го.искат но не си признават
Slillasdasd1234

Re: Куколд

Мнение от Slillasdasd1234 »

Cabron написа: Вто Окт 29, 2024 1:45 am
Zizoff написа: Пон Яну 29, 2024 10:11 am Здравейте, фен съм на куколд.Имам голям мерак да гледам жена как се ебе със друг.Но на този етап отказва тройка и тем подобни неща :D
Трябва многократно да и говориш.Но да не и досаждаш и нервираш с това! И като се напиете и с някоя друга линия може и да станат нещата.Всички жени го.искат но не си признават
На мен лично ми трябваше почти 10г, за да убеда жена ми за такова нещо, сега просто ми изневерява по свободно, правили сме и няколко пъти тройка, но пък не се навива да се шиба с други пред мен. Като цяло не е и за всеки, на мен лично ми харесва, но не всеки човек или всяка двойка ще им допадне. Като цяло трябва много упорство и постояннство
Публикувай отговор