MMF тройка
MMF тройка
Здравейте, може би това не е правилния раздел или място - ако е така, нека темата да се премести. Ние сме двойка (М+Ж) на 30 и 33 години, искаме да пробваме нещо различно, а именно тройка с още един мъж, търсим си кандидат за мероприятието, като в началото може да гледа как ние го правим и да мастурбира, а след това и той да се включи. Държим кандидата да е максимум на 30 години и да не е от малцинствата. За повече подробности - на лично съобщение. От София сме.
-
Re: MMF тройка
Здравейте имам интерес и мисля че ще си допаднем на 46 години ако имате въпроси пишете на лично
Имам силен интерес. Над възрастта съм, но имам доста опит с MMF тройки. Изключително дискретен
-
Здравейте на 22 години съм имам интересGolf3ka написа: ↑Пон Яну 01, 2024 2:16 pm Здравейте, може би това не е правилния раздел или място - ако е така, нека темата да се премести. Ние сме двойка (М+Ж) на 30 и 33 години, искаме да пробваме нещо различно, а именно тройка с още един мъж, търсим си кандидат за мероприятието, като в началото може да гледа как ние го правим и да мастурбира, а след това и той да се включи. Държим кандидата да е максимум на 30 години и да не е от малцинствата. За повече подробности - на лично съобщение. От София сме.
Здравейте, осъществихте ли идеята си ?Golf3ka написа: ↑Пон Яну 01, 2024 2:16 pm Здравейте, може би това не е правилния раздел или място - ако е така, нека темата да се премести. Ние сме двойка (М+Ж) на 30 и 33 години, искаме да пробваме нещо различно, а именно тройка с още един мъж, търсим си кандидат за мероприятието, като в началото може да гледа как ние го правим и да мастурбира, а след това и той да се включи. Държим кандидата да е максимум на 30 години и да не е от малцинствата. За повече подробности - на лично съобщение. От София сме.
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Да!Fenn написа: ↑Вто Юли 16, 2024 2:34 pmЗдравейте, осъществихте ли идеята си ?Golf3ka написа: ↑Пон Яну 01, 2024 2:16 pm Здравейте, може би това не е правилния раздел или място - ако е така, нека темата да се премести. Ние сме двойка (М+Ж) на 30 и 33 години, искаме да пробваме нещо различно, а именно тройка с още един мъж, търсим си кандидат за мероприятието, като в началото може да гледа как ние го правим и да мастурбира, а след това и той да се включи. Държим кандидата да е максимум на 30 години и да не е от малцинствата. За повече подробности - на лично съобщение. От София сме.
Здравейте,
За съжаление се регистрирах съвсем скоро и не успях да ви пиша навреме. Ако имате желание да осъществите още веднъж този фетиш - пишете на лично. Мисля, че мога да предложа всичко, което търсите и надявам се малко отгоре.
За съжаление се регистрирах съвсем скоро и не успях да ви пиша навреме. Ако имате желание да осъществите още веднъж този фетиш - пишете на лично. Мисля, че мога да предложа всичко, което търсите и надявам се малко отгоре.
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти