Loretka minetka
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- DarkDestroyer
- Moderator
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 41 пъти
Re: Loretka minetka
Дразни ме че се покри март месец тази година без да каже нищо. Можеше да каже няма да се занимавам вече ще ставам фризьорка ще се женя а така се виждаме редовно 5 години и накрая даже не казва нищо мангалски манталитет. Не че ми е била гадже но все пак коректно е да каже все нещо.
Напълно те разбирам колега. Изпитах го и аз абсолютно същото нещо, но с друго момиче. Извода е че на компаньонки никаква вяра не трябва да имаш. Каквото и да ти казват за тях сме просто клиенти. Държат се добре само защото си плащаме. В повечето случаи ни мразят и в момента, в който спрат с професията не искат нито да ни виждат, нито да ни чуват. Е има някои изключения, но са рядкос.
И най важното - не се влюбвай, че ще ти отсекат главата.
И най важното - не се влюбвай, че ще ти отсекат главата.
- DarkDestroyer
- Moderator
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 41 пъти
Мацката ми писа, че иска да заключа темата и да не я коментираме повече. Явно е коректна и не работи вече, така че ще изпълня нейната молба. Не знам какво и пречи това, че всички я хвалят колко е добра, но тя си знае.