По принцип мисля, че е редно за читавите мацки да се споделя в ето тази тема, но т. к. жената не бих я оценил точно като попадение(това се дължи изцяло на телосложението й) и предвид, че тя ще е за още съвсем малко в България, реших, че е удачно да пусна отделна тема, в която да опиша опита си. Става въпрос за ето тази жена - https://www.alo.bg/8677251
Тя е рускиня, което лично за мен е предпоставка за много добро преживяване. Снимките дават някаква представа какво да се очаква, но е добре да предупредя, че тя има нужда да свали малко килограми и да стегне. Тя е с много мека и приятна на допир кожа. Жената е много любезна и интелигентна , но може би е добре да предупредя, че аз си комуникирах с нея само на руски. Много ми хареса изборът й на терен - една приятна квартира в идеалния Център на София.
Свирката е много добра, направо отлична. Старае се да ти угоди. В секса също е супер - не мрънка, старае се и не отказва пози. Казано на кратко - типична рускиня
Предвид състоянието на пазара, съотношението цена - качество и че тя няма да се задържи за дълго, смятам, че си заслужава да се посети, при все, че не е някоя фурия.
Я жду хороших джентельменов - 0887218745
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- nightmaretg
- Благодарил: 42 пъти
- Благодарен: 30 пъти