Готини и точни курви в София
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Готини и точни курви в София
По предложение на колегата,пускам тема за готини попадения на наистина качествен курволяк като визия и отношение, дано има некъв смисъл.
Идеята е тук да пускаме линкове към обяви на точни мацки с точно и кратко описание на визията, услугата и защо са ни харесали, иначе да ги "нищим" всяка поотделно в отделни единични теми.
Идеята е тук да пускаме линкове към обяви на точни мацки с точно и кратко описание на визията, услугата и защо са ни харесали, иначе да ги "нищим" всяка поотделно в отделни единични теми.
WTF
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Re: Готини и точни курви в София
Тази тема няма да просъществува дълго предвид навика на всеки от нас да си пази готините момичета за себе си.
Вероятно и сутеньори ще се пръкнат в темата.
Вероятно и сутеньори ще се пръкнат в темата.
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Абсолютно съм съгласен. Дори на цяла бутилка Джак, вече, пак не бих споделил за тези от които съм доволен и посещавам редовно! Бих писал за греда, за да върна жеста на колегите, заради което е и форума. Но да наливам клиенти към мястото на което аз ходя... Абсурд! Това ще доведе до влошаване на качеството, вдигане на цената и компрометиране на хигиената. Имам си 4 редовно посещавани в София, но тествам и други единични.
За да не е хич без нищо и да уважа колегата пуснал темата, ще кажа, че до преди 7-8 месеца ми допадаха услугите на Ники. https://www.alo.bg/7832105
В следствие на повишен трафик се превърна в калкулатори вдигна цените. Не е надхвърлила ценовия диапазон в който ходя, но толкова подробен ценоразпис ме отблъсна
За да не е хич без нищо и да уважа колегата пуснал темата, ще кажа, че до преди 7-8 месеца ми допадаха услугите на Ники. https://www.alo.bg/7832105
В следствие на повишен трафик се превърна в калкулатори вдигна цените. Не е надхвърлила ценовия диапазон в който ходя, но толкова подробен ценоразпис ме отблъсна
Последно промяна от Говедо на Пон Фев 12, 2024 9:40 pm, променено общо 1 път.
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
- nightmaretg
- Благодарил: 42 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Много време бях мислил за подобна тема и преди няколко месеца я създадох - viewtopic.php?f=5&t=1658
В нея взех под внимание опасностите от споделянето на добрите попадения - увеличаване на човекопотока, намаляване на качеството, вдигането на цените, пълнене със сводници и безплатна информация за free rider-и. Ако внимателно изчетете първия й пост ще видите каква схема съм измислил.
Честно казано темата се оказа полезна - с няколко колеги(макар и малко) си разменихме информация за добри момичета на лични
В нея взех под внимание опасностите от споделянето на добрите попадения - увеличаване на човекопотока, намаляване на качеството, вдигането на цените, пълнене със сводници и безплатна информация за free rider-и. Ако внимателно изчетете първия й пост ще видите каква схема съм измислил.
Честно казано темата се оказа полезна - с няколко колеги(макар и малко) си разменихме информация за добри момичета на лични
-
- Обратна връзка:
Бе не стаа май тая работа по форумите да пускаме положителното как и хитро да я мислишш - твойта схема работи колко мойта пробната по предложение на Пацо - и тва е щото Ганьо гледа да скатае за него си или да плямпа с недомлъвки ако нещо е доволен. И да взима на готово. И знае само да изреве по форумите на ебан кат го натаковат и толкова.
То за тва наш Ганьо все ше го таковат секви караконджули и църни миризливи миндили за сума пари на негов гръб, понеже е много хитър.
И аре мани таа грозна снимка с тия мазни мутри от подписа че хептен резил - мноо дразни.
То за тва наш Ганьо все ше го таковат секви караконджули и църни миризливи миндили за сума пари на негов гръб, понеже е много хитър.
И аре мани таа грозна снимка с тия мазни мутри от подписа че хептен резил - мноо дразни.
Последно промяна от razputin на Вто Фев 13, 2024 11:19 am, променено общо 1 път.
WTF
Колеги! За малкото време което чета форумите ще ви кажа че сами сте си виновни за цените които ви дават курвите и за държанието им към вас. В Испания си еба курви на много по високо обслужване и много по ниски цени,за колко са хубави не говоря защото всеки си има предпочитания.
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Ламя, имаш много поздрави от Свети Георги.
Иначе колега, прав си, че ние си носим вината за създалата се ситуация
Иначе колега, прав си, че ние си носим вината за създалата се ситуация
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти
Сподели сайт или обяви на няколко, при които си ходил, да сравниме. Има dedicated тема - 'Чужбина и секс туризъм'.Lamiata написа: ↑Вто Фев 13, 2024 1:51 am Колеги! За малкото време което чета форумите ще ви кажа че сами сте си виновни за цените които ви дават курвите и за държанието им към вас. В Испания си еба курви на много по високо обслужване и много по ниски цени,за колко са хубави не говоря защото всеки си има предпочитания.
така е за цените скачат според тоягата
аз си ходя за бдсм при bdsmstereolife от гепи и цената ми пада и при затягане има и безплатно
е има само тяло лице няма ама за яка гавра друго няма и е 156 45 кг не гледа часовник и е удобно на центъра
за 100 лв кно му трябва на садиста повече
аз си ходя за бдсм при bdsmstereolife от гепи и цената ми пада и при затягане има и безплатно
е има само тяло лице няма ама за яка гавра друго няма и е 156 45 кг не гледа часовник и е удобно на центъра
за 100 лв кно му трябва на садиста повече
От скоро се преместих в друга провинция и има един апартамент където се подвизават едни момичета сега си смениха шефката казва се Maysa и от там името им Maysa masajes. Че там по принцип дерат кожи което е 130 евро на час обаче няма мръккане няма дай 50 лв да ми целуваш краката. Даваш 130 кинта ако момичето прави нещо или го прави със всички или не . Целуваш пипаш колкото поискаш и където си поискаш и те целуват без да си го искаш. Духането е без за ебането не може без. За в гъза се доплаща по принцип или за гълтане например.Пускам две момиченца които са нови (постоянно се менят) в нашия форум ей тази Crazy бразилка се слави с дълбоко гърловодач_на_мпс написа: ↑Вто Фев 13, 2024 2:44 amСподели сайт или обяви на няколко, при които си ходил, да сравниме. Има dedicated тема - 'Чужбина и секс туризъм'.Lamiata написа: ↑Вто Фев 13, 2024 1:51 am Колеги! За малкото време което чета форумите ще ви кажа че сами сте си виновни за цените които ви дават курвите и за държанието им към вас. В Испания си еба курви на много по високо обслужване и много по ниски цени,за колко са хубави не говоря защото всеки си има предпочитания.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... rzVfKdd0EG
И ей тази Sandra
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... k_1Nk7W26X
Може да има и други по телефона от търсачката тези ми излязоха
Интересното е че често там ти правят изненади докато си праскаш си например на задна отваря се вратата и се намъква още една и започва да те обарва и да ти пуска езици или ако ти духат се присъединява и ти го лапа. Трае около 5 минути ама те вдървява до полуда
Destacamos.comводач_на_мпс написа: ↑Вто Фев 13, 2024 2:44 amСподели сайт или обяви на няколко, при които си ходил, да сравниме. Има dedicated тема - 'Чужбина и секс туризъм'.Lamiata написа: ↑Вто Фев 13, 2024 1:51 am Колеги! За малкото време което чета форумите ще ви кажа че сами сте си виновни за цените които ви дават курвите и за държанието им към вас. В Испания си еба курви на много по високо обслужване и много по ниски цени,за колко са хубави не говоря защото всеки си има предпочитания.
Този сайт не ми го отваряше че се наложи да тегля приложение за да влизам
Минимална година промениха закона за проституцията в Испания и по обявите вече пишат глупости че обичали да ходят на кино например и простотии а най големия портал го закриха има и още една страница в която влизам
loquiosex.com
Аз например си имам една румънка сега 50-70 евро и давам . Цената и е 70 ама и за 50 ме обслужва ходя за около час при нея по три пъти всички на духане ме свършва задължително (така аз желая)дори в устата понякога наботка ми е (яз съм на 46) ама е голяма симпатяга и добре си изкарвам с нея
-
- Обратна връзка:
Така и така темата стана общи локуми както се очакваше.Lamiata написа: ↑Вто Фев 13, 2024 8:23 amОт скоро се преместих в друга провинция и има един апартамент където се подвизават едни момичета сега си смениха шефката казва се Maysa и от там името им Maysa masajes. Че там по принцип дерат кожи което е 130 евро на час обаче няма мръккане няма дай 50 лв да ми целуваш краката. Даваш 130 кинта ако момичето прави нещо или го прави със всички или не . Целуваш пипаш колкото поискаш и където си поискаш и те целуват без да си го искаш. Духането е без за ебането не може без. За в гъза се доплаща по принцип или за гълтане например.Пускам две момиченца които са нови (постоянно се менят) в нашия форум ей тази Crazy бразилка се слави с дълбоко гърловодач_на_мпс написа: ↑Вто Фев 13, 2024 2:44 amСподели сайт или обяви на няколко, при които си ходил, да сравниме. Има dedicated тема - 'Чужбина и секс туризъм'.Lamiata написа: ↑Вто Фев 13, 2024 1:51 am Колеги! За малкото време което чета форумите ще ви кажа че сами сте си виновни за цените които ви дават курвите и за държанието им към вас. В Испания си еба курви на много по високо обслужване и много по ниски цени,за колко са хубави не говоря защото всеки си има предпочитания.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... rzVfKdd0EG
И ей тази Sandra
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... k_1Nk7W26X
Може да има и други по телефона от търсачката тези ми излязоха
Интересното е че често там ти правят изненади докато си праскаш си например на задна отваря се вратата и се намъква още една и започва да те обарва и да ти пуска езици или ако ти духат се присъединява и ти го лапа. Трае около 5 минути ама те вдървява до полуда
Та вече ми се ходи в Испания - на тая с червените ботуши ще й излижа направо всичко преди да й го подам ако не съм й свършил на ботушите преди това.
Колега - при такива попадения и цени там въобще недей и да си помисляш да ебеш наште кирливи шунди с претенции на кралици.
Единственото което мога да препоръчам от собствен опит и противно на тва да съм стиснат Ганьо е тая от Дианабад
https://www.alo.bg/8324186
И тя не е кой знае кво ама поне има отношение кеца се здраво и знае да духа.
И може би тая:
https://www.alo.bg/6145472
С нея бех преди 5-6 месеца малко е надувка, понамръзва я да се плющи но пък смуче качествено.
Секи си е башка луд за тва споделям и аз само такива дето са стандртни такава е идеята - и аз си имам един два "жокера" из курвите дето си ги гнясам и винаги е както требва и за тех си трайкам. Ма те и не размахват обяви напред назад.
WTF
Ти пък много знеш там от чужбина какво ставало тук ! Не го слушайте тоя цените драстично се вдигнаха в Сф заради гнусните сводници наговорили се да помпят цените ! и заради това че има много тъпанари които да им ги кихат или т.н. симпове. Повечето к. прехранващи се с това и за 100лв на ч. ще работят ако има по-малко симпове.Lamiata написа: ↑Вто Фев 13, 2024 1:51 am Колеги! За малкото време което чета форумите ще ви кажа че сами сте си виновни за цените които ви дават курвите и за държанието им към вас. В Испания си еба курви на много по високо обслужване и много по ниски цени,за колко са хубави не говоря защото всеки си има предпочитания.
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти
Никол - https://www.alo.bg/7832105
Посетих я миналата седмица за 1 час стандарт 150лв. Получих най-качествената услуга от сравнително скромния ми опит. В цената влизат доста екстри.
Никол е секс фурия. Не чака да я доминирам, а направо действа - казва какво ѝ харесва, дейна, раздава се, язди великолепно, застава на всички пози супер удобно. Сменихме много пози. Държи на здраво ебане! Няколко серий я напънах колкото мога и тя въобще не се впечатли! На почивките ме галеше, гушкаше, което много ми хареса и имах постоянна ерекция. Направи ми и един фокус, за който бях само чел - сложи ми презерватива с уста!
В тяло е като на снимките и мен ме възбужда. Има сочно дупе, големи естествени гърди, малко коремче, сладки стъпала и няма татуси.
Теренът е до пазара Димитър Петков.
Уговорката става лесно, тъй като тя връща обаждания и записва часове.
Леона - https://www.alo.bg/9161747
Като отидох я попитах за екстри и тя ми предложи ГФЕ. Възползвах се и останах доволен. Леона има пиърсинг на езика и знае как да го ползва. Години 35-40, приемам я за милф. Първата милфка, която ме изпразни за 1 минута на мисионерска. Първият тек беше светкавичен! Така е като правя ГФЕ с опитна мацка, а тя е мноооого опитна. Работила е години в Германия.
В тяло е по-красива от снимките, в лице също е красива. Има сочно, стегнато дупе. На задна гледката е зашеметяваща - тънко кръстче, което продължава в голямо сочно дупе. Кожата ѝ е страхотна, поддържана жена е.
Теренът е в Света Троица до гимназия Хенри Форд. За редовните клиенти записва часове от днес за утре. Работи по две седмици в месеца и върти Варна, Пловдив, София.
Посетих я миналата седмица за 1 час стандарт 150лв. Получих най-качествената услуга от сравнително скромния ми опит. В цената влизат доста екстри.
Никол е секс фурия. Не чака да я доминирам, а направо действа - казва какво ѝ харесва, дейна, раздава се, язди великолепно, застава на всички пози супер удобно. Сменихме много пози. Държи на здраво ебане! Няколко серий я напънах колкото мога и тя въобще не се впечатли! На почивките ме галеше, гушкаше, което много ми хареса и имах постоянна ерекция. Направи ми и един фокус, за който бях само чел - сложи ми презерватива с уста!
В тяло е като на снимките и мен ме възбужда. Има сочно дупе, големи естествени гърди, малко коремче, сладки стъпала и няма татуси.
Теренът е до пазара Димитър Петков.
Уговорката става лесно, тъй като тя връща обаждания и записва часове.
Леона - https://www.alo.bg/9161747
Като отидох я попитах за екстри и тя ми предложи ГФЕ. Възползвах се и останах доволен. Леона има пиърсинг на езика и знае как да го ползва. Години 35-40, приемам я за милф. Първата милфка, която ме изпразни за 1 минута на мисионерска. Първият тек беше светкавичен! Така е като правя ГФЕ с опитна мацка, а тя е мноооого опитна. Работила е години в Германия.
В тяло е по-красива от снимките, в лице също е красива. Има сочно, стегнато дупе. На задна гледката е зашеметяваща - тънко кръстче, което продължава в голямо сочно дупе. Кожата ѝ е страхотна, поддържана жена е.
Теренът е в Света Троица до гимназия Хенри Форд. За редовните клиенти записва часове от днес за утре. Работи по две седмици в месеца и върти Варна, Пловдив, София.
-
- Обратна връзка:
А така имало кво да се напише по темата обнадежден съм малко
Кви са тия - ебах една руса на 300 лв много съм доволен ма е тайна коя е и ше я менкам евентуално на лични. С Ганьовщини форум не се прави.
Кви са тия - ебах една руса на 300 лв много съм доволен ма е тайна коя е и ше я менкам евентуално на лични. С Ганьовщини форум не се прави.
WTF
Привет маняци. Не съм от София и рядко идвам но мога да Ви предложа Мира. https://www.alo.bg/8077022#highlight=0886467086 . Перфектна ослуга. Много добра френска и секс , терен и хигиена без забележки . Всичко е топ. Бил съм и при Криси на Антим 1 , но тя не е за тази тема. Не е греда но не е и нещо уау.
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Като представител на Ганьовците, твърдо вярвам във всяко положително първо мнение в деня на регистрацията на колегата
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
-
- Обратна връзка:
Добрутро. Ами Мира навсякъде е известна като точна путка. Аз не съм имал честта да й го отмахам между филиите.
А реално ли е мнението - тва е друг въпрос.
А реално ли е мнението - тва е друг въпрос.
WTF