Меги - Бар Париж

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Публикувай отговор
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Re: Меги - Бар Париж

Мнение от deep »

bukkakefen написа: Пет Сеп 01, 2023 1:56 pm Таз курветина да не се е прибрала в София?Гледам , че пак е активна в гепи,писах и но още не ми е отговорила
Ше ти отговори, ама завтра.
Някой да вземе да я заключи тая тъпанарска тема ли, що ли? Само чекибойци и заблудени хорица, бате.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
bukkakefen
Благодарен: 1 път

Мнение от bukkakefen »

deep написа: Пет Сеп 01, 2023 2:08 pm
bukkakefen написа: Пет Сеп 01, 2023 1:56 pm Таз курветина да не се е прибрала в София?Гледам , че пак е активна в гепи,писах и но още не ми е отговорила
Ше ти отговори, ама завтра.
Някой да вземе да я заключи тая тъпанарска тема ли, що ли? Само чекибойци и заблудени хорица, бате.
Малко прибързах колега :D С малко закъснение,но ми отговори путката.
khodorkovsky

Мнение от khodorkovsky »

На мен не ми отговаря, преди имах неин телефон, звънял съм над 100 пъти - не ми вдигна поне веднъж.
Как да се стигна до тази жена.
Готов съм да ѝ дам 2000лв примерно за една вечер 5-6ч.
zaky
Благодарен: 2 пъти

Мнение от zaky »

Пичове,Магито в България ли си е вече?Накакви партита организират ли се с нея?
Ebachev
Благодарил: 7 пъти

Мнение от Ebachev »

И аз имам интерес :)
Cyborg
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 21 пъти

Мнение от Cyborg »

абе има един пичага в гепиме, който прави срещи за групово с нея от време на време.. но са само в Бургас.. и да ходя от Сф само за това.. не ми се занимава. Иначе е написал, че не и е сводник и за срещи с нея, да си я търсите на нейния профил..
deep
Благодарил: 75 пъти
Благодарен: 56 пъти

Мнение от deep »

Мама му деебааа.

1. "И аз имам интерес"
2. "И аз..."
3. "И аззззз..."
-II-
-II-
-II-
...♾️...

4. "Не съм бил ама има един дето разправя че я е попукал."
5. "Да, и аз съм го чувал тва, и аз имам интерес"
6. "И аз имам интерес"
7. "И аз..."
8. "И аззззз..."
-II-
-II-
-II-
И така 200 пъти за последните 2 години бате.
Аре спрете се. По-зле сте от на Деси/Вики хвалителите преди в датата, тия поне бяха ходили някъде конкретно и бяха правили нещо наистина.
Или пак и дойде ред на тая тема да е най-отгоре за месеци наред?
Толко ли е трудно ако има нещо конкретно раздвижване по темата и наличността на момата тогава да се поства?

И, btw, има ли как да се блокира тема освен потребители?
Последно промяна от deep на Вто Ное 21, 2023 10:08 pm, променено общо 1 път.
When a person is insane, as you clearly are, do you know that you're insane?
Maybe you're just sitting around, masturbating in your own feces, do you just stop and go, "Wow! It is amazing how fucking crazy I really am!"? Do you guys do that?
Cyborg

Мнение от Cyborg »

ми то като тотото, всеки си пробва късмета като подпитва от време на време..., я някой се опусне нещо за инфо.. :D
zaky

Мнение от zaky »

Cyborg написа: Вто Ное 21, 2023 9:41 pm ми то като тотото, всеки си пробва късмета като подпитва от време на време..., я някой се опусне нещо за инфо.. :D
Аз отдавна съм стигнал до извода,че в този форум се споделят мнения само от разочаровани за разни мангасарки и боклуци които за нищо не стават :D Когато обаче случат на някоя качествена путка си траят като гъзове и нищо не пишат тук :D Като,че ще се женят за нея и искат само те да си я чукат :D Бахти тъпото племе сме!
Cyborg

Мнение от Cyborg »

zaky написа: Сря Ное 22, 2023 9:05 am
Cyborg написа: Вто Ное 21, 2023 9:41 pm ми то като тотото, всеки си пробва късмета като подпитва от време на време..., я някой се опусне нещо за инфо.. :D
Аз отдавна съм стигнал до извода,че в този форум се споделят мнения само от разочаровани за разни мангасарки и боклуци които за нищо не стават :D Когато обаче случат на някоя качествена путка си траят като гъзове и нищо не пишат тук :D Като,че ще се женят за нея и искат само те да си я чукат :D Бахти тъпото племе сме!
има го и тоя момент.. то не е само в този форум, ами навсякъде, според мен. :D
stenli

Мнение от stenli »

Тази да ви се вижда позната?
https://adamieva.info/obiava-4791647/er ... -tantsorka
razputin
Благодарил: 170 пъти
Благодарен: 296 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Ей сега сичко щи обясна:
Мълчат и ще продължават да мълчат "като гъзове" и не само тука, щото останалите "гъзове" като им препоръчаш я почват да намират маана, я те изкарват сводник и никой едно благодаръ не казва.

И е пълно само с "гъзове" подпитвачи - регистрирал се вчера и почва да пита "знаете ли някоя, ма да е едиква си че ми се ебе" или "ша хода командировка в Софията и съм много загорел" и до там .

Ми ти кат не си "като гъз" вместо да пишеш тва мнение за "тъпото племе"
що не препоръча някоя яка путка да я обърнеме с хастара навънка - ние не само мангалки мандръсаме.

От един Гъз
Последно промяна от razputin на Съб Дек 02, 2023 8:01 am, променено общо 2 пъти.
Коса расте, акъл не доада
paco04
Благодарен: 31 пъти

Мнение от paco04 »

Е, и ? Не е ли пак нещо ? Че някой ти е споделил нещо и ти е спестил едни 150-200лв хвърлени на вятъра от тотална греда. И например може да гледаш първо от себе си за 11 мнения от 2021 не виждам да си споделил нещо качествено... дори и за греда не си !
mecenata

Мнение от mecenata »

stenli написа: Пет Дек 01, 2023 2:23 pm Тази да ви се вижда позната?
https://adamieva.info/obiava-4791647/er ... -tantsorka
Прилича на нея,но дали е същата Меги не съм сигурен :?:
Аватар
водач_на_мпс
Благодарил: 110 пъти
Благодарен: 66 пъти

Мнение от водач_на_мпс »

Разбира се, че не е.

Това е измама. След като ѝ създадоха образа на первезна кучка, разказаха всякакви градски легенди и ѝ изградиха фен клуб, изведнъж се споделя обява в 'адам и ева' с две фалшиви снимки качество 640x480 пиксела и цена 500лв. :D

Значи тя е толкова желана, неоткриваема, "само с познати", обаче сега - хоп, пусна обява баш в Адам. Бракята с беевметуу/мерджанаа ще ви докарат една циганка, която под звуците на поп-фолк ще се чекне 2 часа за 500лв. Ни Меги, ни секс ще видите. Който не го разбира, заслужава да загуби парите си.
gargamel

Мнение от gargamel »

Черпя едно едночавово забавление с кака по Ваш избор,срещу актуално инфо и помощ за осъществяване на контакт с Меги
varnasex

Мнение от varnasex »

водач_на_мпс написа: Вто Мар 05, 2024 1:38 am Разбира се, че не е.

Това е измама. След като ѝ създадоха образа на первезна кучка, разказаха всякакви градски легенди и ѝ изградиха фен клуб, изведнъж се споделя обява в 'адам и ева' с две фалшиви снимки качество 640x480 пиксела и цена 500лв. :D

Значи тя е толкова желана, неоткриваема, "само с познати", обаче сега - хоп, пусна обява баш в Адам. Бракята с беевметуу/мерджанаа ще ви докарат една циганка, която под звуците на поп-фолк ще се чекне 2 часа за 500лв. Ни Меги, ни секс ще видите. Който не го разбира, заслужава да загуби парите си.
Точно тя е!И вайбъра и снимките са нейни!Вече дали предлага секс или само танци е друг въпрос ;)
Аватар
водач_на_мпс

Мнение от водач_на_мпс »

Обявата е изтрита, явно има защо. :)
mecenata

Мнение от mecenata »

водач_на_мпс написа: Вто Мар 12, 2024 10:24 am Обявата е изтрита, явно има защо. :)
Обявата не е изтрита и си е активна ,но както е писал колегата ,дали предлага секс или само ще си останеш с гледането на стриптийз е друга тема
Аватар
водач_на_мпс

Мнение от водач_на_мпс »

Охоо мецаната, а добре дошъл във форума. Всичките ти 5 коментара са питане и рекламиране на тая измама.

Обявата е активна, защото си я вдигнал. И веднага дойде да ни информираш. Поне сложи некви снимки, щот тия двете със cif резолюция, нищо се не вижда. Егати мърлата е таа курва. Иска 500лв, а най-актуалните ѝ снимки от 2006...

И мецана, като ти прочетох 5-те коментара, забелязах че ѝ пишеш името "Маги". Точно така си я писал и в измамната обява. 😂 Не виде ли, че първоначалният замисъл на тази комиксова героиня, съществуваща във фантазийте, е да се казва 'Меги'!? 🤭
Публикувай отговор