V͇̿I͇̿P͇̿⚜️BRUTAL ART EROTIC⚜️LUXURY LIMITED EDITION⚜️MISS KATIA⚜️ V͇̿I͇̿P͇̿ - 0895239253
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: V͇̿I͇̿P͇̿⚜️BRUTAL ART EROTIC⚜️LUXURY LIMITED EDITION⚜️MISS KATIA⚜️ V͇̿I͇̿P͇̿ - 0895239253
Тази нощ ще сънувам кошмари.
- Dr Mantis Toboggan
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 2 пъти
Re: V͇̿I͇̿P͇̿⚜️BRUTAL ART EROTIC⚜️LUXURY LIMITED EDITION⚜️MISS KATIA⚜️ V͇̿I͇̿P͇̿ - 0895239253
Не знам какъв дявол ми влезна в главата една вечер, искаше ми се нещо екзотично и отидох. Мисля че покрих норматив за Олимпиада в спринт на 100 м в обратна посока. Не е истина просто...
Някой ще каже ли защо точно?
-
Добре, щом искаш подробности ето ти ги: Магистралка, работното й място беше на пътя след побити камани в околностите на Варна. Долна наркоманка, опитваше да работи и на терен в квартал Левски, но не й се получаваше и отново сводникът й я вадеше на шосето, напълно не адекватен гнусен парцал. Внимавайте много, работи и без кондом !
Последно промяна от Дон Джовани на Съб Сеп 11, 2021 2:50 am, променено общо 1 път.
-
Пропуснах да спомена, че това бе преди има няма две години и тарифата й беше 25- 30 лв., но реялно не струва и толкова.
Тя май много ДЪРТА циганска ковра.
Тя май много ДЪРТА циганска ковра.
Последно промяна от Дон Джовани на Съб Сеп 11, 2021 3:00 am, променено общо 3 пъти.
И аз да добавя,макар че се повтарям с другите мнения.Много голям боклук .Във Варна щеше да умре от глад.2 пъти съм я ебал в рамките на няколко години.Не бях забравил гадното отношение,когато се натресох миналата пролет в локдауна пак на нея с друг номер .Каза ми -Ела няма да съжеляваш..Като отидох викам айде може да се е променила.Влезе в банята ,Забрави да излезе.Може и да е стояла 15мин и повече.И като излезе ми вика а бе,що не свъиркаш ,аз забравих че си тук.И много кратък секс-Като ми каза -Мисля че си близо!!!! Е това на всеки му действа като студен душ.Трябваше да й дАвам още пари за да мога да свърша.Като тръгвах отвори вратата (партер с врата към улицата)Всички да я видят че и мен,което много ме притесни защото освен секс клиента иска и дискретност.В София гледам всеки ден с нова обява .Значи и там е глад .Ама как си е надула джуките,не е за вярване-изглежда страшно вече.Който се престрашава да ходи,си е за медал
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Тази я видях на улицата в студентски град и се оплаших. На живо е много отпусната, тресат и се телесата. Изглежда и дърта.