https://www.alo.bg/ako-iskate-nesto-netipichno-5546192
Посреща те една мила лелка на 50-60 в една невероятно мръсна гарсониера ( паяжини висят по стените , по пода на стаята има поне 10 кг. всякакви мръсотии ) , вика ми не не се събувай влизай . Допушва си цигарата и през това време си говориме глупости. През това време се заглеждам в мустаците и .. по-дълги от мойте ( не съм се бръснал от пет дена ).
На края пита : за половинка нали ? 30 лв. Аз казвам , не за час два пъти ще ме оправиш и и давам 50 , а тя - ще ти върна 20 ако размислиш ???
След първият път разбрах защо бих могъл да размисля ! миризлива путка ! два капута един върху друг е идеален вариант . За тези пари толкова . Държи на ебане , старае се , ама става само , ако другите не вдигат телефона .
просто споделям мнение 0877512628
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: просто споделям мнение 0877512628
Верно, как можеш да имаш клиент и да не си измиеш катерицата?! Ебаси "профитата". И аз имах наскоро такъв случай с една много оборотна масажистка на 30 г., много й бях фен, и супер секс прави, но си е потрес, чудех си какво й е пречило да се измие, не съм сигурен че има топла вода, или е друго, не знам.