Здравейте търся инфо за една дали още е в бранша
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 2 пъти
Здравейте търся инфо за една дали още е в бранша
Здравейте, търся инфо за една мадама. Мисля, че се казваше Веси и работеше в Банишора(тук имаше и други мадами не съм ходил при тях де) и в Люлин до зората съм ходим един път. Някой да знае дали е все още в бранша?
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 84 пъти
Re: Здравейте търся инфо за една дали още е в бранша
Колега, сещам се за две такива жени:
1. Младата жена, която набедиха, че има срамна болест.
или
2. Тази от Люлин до метростанция "Западен парк", която ако отидеш рано сутрин ти сереше в устата?
1. Младата жена, която набедиха, че има срамна болест.
или
2. Тази от Люлин до метростанция "Западен парк", която ако отидеш рано сутрин ти сереше в устата?
-
Първо не зная дали името е правилно. Мисля че се подвизаваше на Щтросмайер един блок. Фондови Жилища Гледам е квартала. Това говоря за преди 8 години някъде и беше над 35 мисля
-
Някой нещо? Явно никой от форума не е ходил там.
-
Някой нещо. Все някой трябва да е ходил при нея някога.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Аз съм ходил при една все някога нещо. Много нещо беше ей, големо нещо.
В бранша е продава зеленчуци и още нещо.
Бааах тава издирване бах тоа напън за неква от Банишора - ако ше я търсиш а са жениш за таа а ти наемеме детектив нещо ли кво ли.
В бранша е продава зеленчуци и още нещо.
Бааах тава издирване бах тоа напън за неква от Банишора - ако ше я търсиш а са жениш за таа а ти наемеме детектив нещо ли кво ли.
WTF
-
Ей това е. Дори и да няма какво да каже нашенеца трябва да се изкаже. Имам право да питам и да търся. А това със зеленчуците не е изключено но се съмнявам да е така.
Последно промяна от Harmony1357 на Пет Май 24, 2024 9:57 am, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
Брей ма верно ли ? Я глей къв бил тоа нашенеца ! Що ти кво имаш да казваш - ако шъ и са обясняваш в любов сега е момента, ако не - бегай в околийското да я обявиш за издирване па си питай там секи ден за нея дали някой нещо.Harmony1357 написа: ↑Пет Май 24, 2024 12:29 amЕй това е. Дори и да няма какво да каже нашенеца трябва да се изкаже. Имам право да питам и да търся. А това със зеленчуците не е изкл/чено но се съмнявам да е така.
WTF
Брат, абстрахирай се от бавноразвиващия се комплексар, на когото този форум му е животът. За него никой няма пари, всички са на по 18 и да попиташ във форум, в който това е идеята е някакво престъпление. Да го духаш, Разпутин :*Harmony1357 написа: ↑Пет Май 24, 2024 12:29 amЕй това е. Дори и да няма какво да каже нашенеца трябва да се изкаже. Имам право да питам и да търся. А това със зеленчуците не е изключено но се съмнявам да е така.
-
- Обратна връзка:
Не всички са на 18 за мене - некои кат гледам и осем немате. Не физически, а ментални. Такива олигофрени кат вазе с тоа и в помощно даскало нема да ви приемат и то за платено обучение. То за тва толкова сте виждали и жена ма само разпитвате тука да точите лиги и полюции.
WTF
-
Аз със него съм се разбрал. Ако можеш да се разбереш с такъв човек, но никой явно няма инфо за тази мадама. Всички са ходили навсякъде, но явно само по млади пичета. Ако е нещо над 40 не става и това е. Здраве да е. Тук където съм мацки достатъчно и пари бол. Не е това проблема. Просто си мислех, че някой може би ще помогне.Lesane_ написа: ↑Нед Май 26, 2024 10:02 amБрат, абстрахирай се от бавноразвиващия се комплексар, на когото този форум му е животът. За него никой няма пари, всички са на по 18 и да попиташ във форум, в който това е идеята е някакво престъпление. Да го духаш, Разпутин :*Harmony1357 написа: ↑Пет Май 24, 2024 12:29 amЕй това е. Дори и да няма какво да каже нашенеца трябва да се изкаже. Имам право да питам и да търся. А това със зеленчуците не е изключено но се съмнявам да е така.
-
- Обратна връзка:
Що ве продължавай да опитваш се ше има некой дето се ше е виждал "една" дето "още е в бранша" С тва детайлно описание ше се намери таа твойта нема да потъне вдънземи я - мое па и тя да та търси де да знаеш
Ти само реви тука през ден два па що не и през неколко часа и дигай таа адекватна тема където и да си то си личи че от пички не моа да са отървеш (ма на картинки от дъвки)
Ти само реви тука през ден два па що не и през неколко часа и дигай таа адекватна тема където и да си то си личи че от пички не моа да са отървеш (ма на картинки от дъвки)
WTF
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Веси, колега . А не Васи... 2 различни са.srhshgsg написа: ↑Пет Юни 07, 2024 9:20 pm Да не е тази, Васи: https://www.alo.bg/svirchica-30lv-nai-dobrata-9568953 ?
Помислих, че може да си объркал една буква, доста ми заприлича по описанието.Nikolaj написа: ↑Нед Юни 09, 2024 1:00 amВеси, колега . А не Васи... 2 различни са.srhshgsg написа: ↑Пет Юни 07, 2024 9:20 pm Да не е тази, Васи: https://www.alo.bg/svirchica-30lv-nai-dobrata-9568953 ?