Меги - Бар Париж
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Меги - Бар Париж
https://www.alo.bg/7679353
Пичове,някой има ли актуален телефон на Меги дето преди време работеше в бар Париж и Мароко на Лъвов мост?Дали вече е в София и на стария адрес до хотел Хемус ли работи?
Пичове,някой има ли актуален телефон на Меги дето преди време работеше в бар Париж и Мароко на Лъвов мост?Дали вече е в София и на стария адрес до хотел Хемус ли работи?
Последно промяна от grigor на Нед Ное 28, 2021 7:32 pm, променено общо 1 път.
Re: Меги - Бар Париж
Само в Гепи прави уговорки за срещи,телефон не дава даже и след като си бил с нея.Ако си много настоятелен за да се отърве от теб ти дава един телефон който винаги е изключен.Обича да се прави на интересна,но си е супер пичка от всякъде и за 100-120лв.правиш с нея каквото се сетиш.До колкото знам вече трябва да е в София и е на стария терен,над магазина за компютрите.
Последно промяна от adronen на Пет Окт 01, 2021 8:35 am, променено общо 1 път.
Сигурно в секса е голяма фурия, но на снимките виждам една застаряваща леля с омекнали цици. Няма как да ми привлече вниманието. Преди 10 години сигурно е била супер.
Е точно за Меги да кажеш,че е застаряваща лелка с омекнали цици ми звучи или преднамерено или мега претенциозно Вярно е ,че здраво е блъскана и вече е доста амортизирана,но като цялостна визия,а и като отношение почти няма конкуренция в бранша.
Последно промяна от deso на Съб Авг 06, 2022 6:38 am, променено общо 7 пъти.
С тази девойка няма свързване в Гепи писал съм и няколко пъти без отговор,може би вече не работи?
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Възможно е да си прав.Никога до сега не си е трила снимките в Гепи, нито в обявата и.А в момента е изтрила всичко и обявата и е архивирана.
https://www.alo.bg/7679353
Това и е новата обява изтрила е варненската.Пак е писала,че само стриптийз предлага,но в ало-то ми отговори уклончиво на въпросите и явно си се ебе.
Това и е новата обява изтрила е варненската.Пак е писала,че само стриптийз предлага,но в ало-то ми отговори уклончиво на въпросите и явно си се ебе.
Последно промяна от porqkurvi на Пон Апр 11, 2022 2:56 pm, променено общо 1 път.
И сега си е супер,миналата зима преди карантината танцуваше в Кама Сутра на Дондуков .Супер изпъната си е и сега с едни тънки очилца като даскалица Има страхотна кожа и дава да я целуват по устата което някак си поне мен ме предразполага.Само в анала е доста разхлабена,но определено се кефи като и влезе там 120лв е пълна програма свирка без гума и не мрънка като и свършваш в устата.
Нали нея я бяха разпрали някакви малоумници в Бояна?После изчезна и няколко годни я нямаше в София. http://skandalno.net/30-razkasaha-prost ... -se-96991/
Да за същата става въпрос,след случая се прибра във Варна и беше стриптизьорка в бара на хотел Черно море.zentel написа: ↑Сря Ное 03, 2021 4:36 pm Нали нея я бяха разпрали някакви малоумници в Бояна?После изчезна и няколко годни я нямаше в София. http://skandalno.net/30-razkasaha-prost ... -se-96991/
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 12 пъти
Телефони, гепи.....мисията невъзможна. Имам чувството, че при президента по лесно ще си уредя среща. Той със сигурност има по малко фенове .
?
Последно промяна от stenli на Пон Апр 11, 2022 3:00 pm, променено общо 2 пъти.
Някой актуална снимка нейна в лице да се прецени дали става? Изобщо не отговаря , как става връзката с нея в момента? Клип нещо с изпълненията й има ли , черпя стабилно
Става тя за всичко,но гледа да те изклати да и платиш за цяла нощ и ако може само да ти танцува без да я ебеш Хитра курва е много,хванала си е само расни богати балъци и си ги скубе здраво За почасови срещи почти не се навива,ако те вземе за някакъв скъсаняк,даже не се хаби да ти отговаря в Гепиме.