ebalnik е по-добър от Kovri
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: ebalnik е по-добър от Kovri
Леле тоя разпутин нещо яко му хлопа дъската няма такъв олигофрен ! С право те е изритал админа на корвите но намери място да сереш тук и да ти четем малоумията ! после колко смотани били корвите ...
Кво го налазихте разпутчето малолетни онанисти . Че е спамерче,така е. Ама па как ви сипва с голумия черпак , май много ви рови в сфинктерите
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Много интересно как ше ме изрита като немам регистрация там.
Или това е като баща ти да забрави, че те е произвел пиян съгрешавайки със сестра си за пореден път в кенефите на гара Левски, та за това си се родил малоумен, а е смотана системата, че е позволила някак си да ти издаде свидетелство, че да отраснеш до пълнолетиe макар с ментални па и сигурно физични недъзи. А и да те кръстят Пако като административно случайно пропуснат Глу- пред името ти, а то е щото са се смилили да не го д
сложат, че и без това съдбата ти е генетично предопределена да си квалитетен дебил рожба на кръвосмешение и да си изритан от живота въобще.
WTF
Точно 2013 когато дойде почти заедно с няколко други от корвите които си признаха че са изгонени на куп от корвите и веднага почнахте да храните колко са зле корвите. Скоро преди това почна твоето великото сране тук, айде пък като че ли да не си спамил/срал преди по същия начин на друго място/там нали!? голяма случайност нали? Врачански селски лайномет вземи напиши някаъв вулгарен роман поезия на дебилен български примесен с врачански диалект и му се радвай колко само си остроумен. Ти си просто един селски врачански боклук излязъл от врачанската лудница търсещ някаква изява някъде мажещ с лайната си тук и които не знайно защо админи толерира ?!? И не ми отговаряй повече защото въобще не не си правя труда да ти чета постовете !razputin написа: ↑Пон Сеп 09, 2024 1:08 amМного интересно как ше ме изрита като немам регистрация там.
Или това е като баща ти да забрави, че те е произвел пиян съгрешавайки със сестра си за пореден път в кенефите на гара Левски, та за това си се родил малоумен, а е смотана системата, че е позволила някак си да ти издаде свидетелство, че да отраснеш до пълнолетиe макар с ментални па и сигурно физични недъзи. А и да те кръстят Пако като административно случайно пропуснат Глу- пред името ти, а то е щото са се смилили да не го д
сложат, че и без това съдбата ти е генетично предопределена да си квалитетен дебил рожба на кръвосмешение и да си изритан от живота въобще.
-
- Обратна връзка:
Маллии колко време ти требваше да издрайфаш некъв елементарен бълвоч с лайняния си мозък на амеба. Или тва го сънува като чичковците ти биха следобедната ижекция да не буйстваш из заведението.
Само лекинко а са не забакнеш от злоба, че моа да получиш неко гръч и освен да ти са запенат лигите мое и да са насереш от напъване. Или я си затъкни отзаде един мамул - ма то па ше почне да ти избликва през ушите.
То се таа, кат гледам не ти пречи на тебе ти и без тава си одиш се посран ма смръдиш на другите деба.
Па точно ти ше ми кажеш на кои постове да отговрям - то тва да не си прави труда е требвало да го рекат на баща ти ма е вече твърде късно. Поне кажи на тоа дет ти поддържа болестта че твойта се не лекува да си направи труда а ти смени хапчетата, медицината е напреднала дотам, че мое поне да ти подтисне насирането другото за съжаление е патология.
Само лекинко а са не забакнеш от злоба, че моа да получиш неко гръч и освен да ти са запенат лигите мое и да са насереш от напъване. Или я си затъкни отзаде един мамул - ма то па ше почне да ти избликва през ушите.
То се таа, кат гледам не ти пречи на тебе ти и без тава си одиш се посран ма смръдиш на другите деба.
Па точно ти ше ми кажеш на кои постове да отговрям - то тва да не си прави труда е требвало да го рекат на баща ти ма е вече твърде късно. Поне кажи на тоа дет ти поддържа болестта че твойта се не лекува да си направи труда а ти смени хапчетата, медицината е напреднала дотам, че мое поне да ти подтисне насирането другото за съжаление е патология.
Последно промяна от razputin на Пон Сеп 09, 2024 10:42 pm, променено общо 3 пъти.
WTF
-
- Обратна връзка:
Не моа да понасят собствената си шизофрения и малоценност - ту коврите им лоши ту тоа форум не им е уйдисва, ту дискорда, па администраторите им виновни, па модераторите па разпутин и целия свет, че тия са нефелни и не знаат да си намерат къде им е носа та да го избришат и къде кура та да си ударат чекия без да си причинат тежка телесна повреда и в двата случая.
Последно промяна от razputin на Вто Сеп 10, 2024 12:54 am, променено общо 5 пъти.
WTF
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти
Поредната организирана атака на групичка изнудвачи комплексари в коврите! Този път срещу Виктория - https://www.alo.bg/9023850
Абе смотаняци от коврите, цяло лято момичето го немА и вий не спряхте да питате къде е, в Германия ли работи пак и кога ще се връща. Върна се, изредихте ѝ се, обаче не ви е пуснала без презерватив или отказала да ви прави федерос и я засипахте със обиди без аргументи. Ако вас е обслужила с отвращение и презрение, то мен - не. И понеже сте големи разбирачи айде дайте друга, която за 100лв изглежда като Виктория и прави истински стандарт? Не само във региона на Студенстки/Витоша, а в цяла София. Айде поне една дайте да видиме.
Абе смотаняци от коврите, цяло лято момичето го немА и вий не спряхте да питате къде е, в Германия ли работи пак и кога ще се връща. Върна се, изредихте ѝ се, обаче не ви е пуснала без презерватив или отказала да ви прави федерос и я засипахте със обиди без аргументи. Ако вас е обслужила с отвращение и презрение, то мен - не. И понеже сте големи разбирачи айде дайте друга, която за 100лв изглежда като Виктория и прави истински стандарт? Не само във региона на Студенстки/Витоша, а в цяла София. Айде поне една дайте да видиме.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Не бе пич, пак не си разбрал. Форума си е сглобен добре,само му трябва по-сериозна модерация и недорузоменията и болните мозъци ще изхвърчат на секундата.Аз и сега влизам да се забавлявам или да обменим инфо с приятелчета.Рядко но влизам и не за да споря с такива като теб. Не се изненадвай не всички са спамаджии като теб или фантазьорчета като deep Тъпо е да плюеш по всеки който има различно мнение от твоето.Ако спореше с аргументи е друга бира както се казва. Но ти просто явно си тъпо парче или ти е кеф да дразниш хората.Каквото и да е, комплексите не се избиват във форуми. Но за теб това явно е основно забавление.Не го приемай като заяждане,казах ти рядко влизам тук просто защото полезна информация намирам другаде. А не защото ми е кеф да споря с такива като теб.Както искаш така ме разбирай.
-
- Обратна връзка:
Мерси много брато ! Ей, добре, че беше ти да ми овориш очите, дето форума е сглобен добре и въобще за кво са сглобени форумите. Отивам да си намеря аргументи, ако случайно знаеш в коя железария се намират евтино, пиши на лични. Бе я пиши на публични, че кат гледам на много им трябват не само аргументи ми и акъл да сглабят мнения па и очила им теябват да четат кво пише.
Много благодара още веднъж.
WTF
Точно така колега, по не бяха обиди и какво ли не се изсипа върху момичето, което е най-красиво и не може да се сравнява с циганките в студентски град и техните долни номера, аз лично също съм бил при нея няколко пъти и ми беше супер, може ли да си представиш каква , злоба и неуважение се изсипа, един от колегите даже я заплаши че на майка и ще пише, защото е работила това, това все едно да кажа и аз на неговата майка или жена му че по курви ходи , то процеса е двустранен ( мъжка курва), както се изрази един човек. Всеки има право да прави това каквото иска и на никой не му е работа да се меси в чуждите неща..., като не ти харесва момичето не ходи, при всеки е индивидуално....циганчета колкото си искаш в ст. град , те сигурно номера не правят, даже са ужасни...водач_на_мпс написа: ↑Пон Сеп 09, 2024 11:45 pm Поредната организирана атака на групичка изнудвачи комплексари в коврите! Този път срещу Виктория - https://www.alo.bg/9023850
-
Точно такъв отговор очаквах от теб.razputin написа: ↑Сря Сеп 11, 2024 4:43 pm Мерси много брато ! Ей, добре, че беше ти да ми овориш очите, дето форума е сглобен добре и въобще за кво са сглобени форумите. Отивам да си намеря аргументи, ако случайно знаеш в коя железария се намират евтино, пиши на лични. Бе я пиши на публични, че кат гледам на много им трябват не само аргументи ми и акъл да сглабят мнения па и очила им теябват да четат кво пише.
-
- Обратна връзка:
Евала, кат ми затребва врачка шсе обърна задължително към тебе.
Аре вече по същество, мисла сичкото оратор и профайлър се изврека тука по въпроса за Разпутин и колко е проз тоа комплексар. Ако па ви са жвака още, направете си му тема, да са чуства важен и той в живота.
Аре вече по същество, мисла сичкото оратор и профайлър се изврека тука по въпроса за Разпутин и колко е проз тоа комплексар. Ако па ви са жвака още, направете си му тема, да са чуства важен и той в живота.
WTF
А, той тоя глупчо е тъп на гъдулка, комплексар до мозъка на костите си и прави/е правил абсолютно всичко, за което лицемерно се жалва от 'другите'. Много, ама много тъпо парче, но пък самочувствие вади... ; от къде го вади - някъде отзад го вади.razputin написа: ↑Сря Сеп 11, 2024 4:43 pm Мерси много брато ! Ей, добре, че беше ти да ми овориш очите, дето форума е сглобен добре и въобще за кво са сглобени форумите. Отивам да си намеря аргументи, ако случайно знаеш в коя железария се намират евтино, пиши на лични. Бе я пиши на публични, че кат гледам на много им трябват не само аргументи ми и акъл да сглабят мнения па и очила им теябват да четат кво пише.
Последно промяна от deep на Пет Сеп 13, 2024 10:09 pm, променено общо 2 пъти.
Smart Men Don't Get Married
Вземи да се научиш да буквуваш думите правилно като за начало и чак после се опитвай да разсъждаваш на глас.Nikolaj написа: ↑Вто Сеп 10, 2024 11:43 pmНе бе пич, пак не си разбрал. Форума си е сглобен добре,само му трябва по-сериозна модерация и недорузоменията и болните мозъци ще изхвърчат на секундата.Аз и сега влизам да се забавлявам или да обменим инфо с приятелчета.Рядко но влизам и не за да споря с такива като теб. Не се изненадвай не всички са спамаджии като теб или фантазьорчета като deep Тъпо е да плюеш по всеки който има различно мнение от твоето.Ако спореше с аргументи е друга бира както се казва. Но ти просто явно си тъпо парче или ти е кеф да дразниш хората.Каквото и да е, комплексите не се избиват във форуми. Но за теб това явно е основно забавление.Не го приемай като заяждане,казах ти рядко влизам тук просто защото полезна информация намирам другаде. А не защото ми е кеф да споря с такива като теб.Както искаш така ме разбирай.
По-голямо недорАзумение от тебе тук трудно може да се намери. То не са комплекси, то не са чудо, месеци наред офтопик излияния и емотиконни войни с други бастуни на твоето ниво в хисторито ти и имаш очи да говориш за комплекси и спамаджии.
Погледни Dunning - Kruger effect. Изследването е правено като по еталон точно за тебе.
-
- Благодарил: 23 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Загорелите пъпчасали чикибойци от Корите са ми изтрили всички коментари и мнения, също така не ми допускат нови коментари и мнения защо ли ?
П.С идва ГД БОП носи два казана с БОБ
П.С идва ГД БОП носи два казана с БОБ
-
Биеш ме признавам си. Ама знаеш ли в какво..? Сега вземи бавничко ако щеш и с химикалче да си преброиш правописните грешки в 3 и половина изречения. Аз с такива професори на мисловната дейност и лауреати на фантастичните разказчета никъде другаде не съм срещал.Само тук и вие си се знаете поименно предполагам.Забавляваш ме ...ама честно.deep написа: ↑Пет Сеп 13, 2024 10:00 pmВземи да се научиш да буквуваш думите правилно като за начало и чак после се опитвай да разсъждаваш на глас.Nikolaj написа: ↑Вто Сеп 10, 2024 11:43 pmНе бе пич, пак не си разбрал. Форума си е сглобен добре,само му трябва по-сериозна модерация и недорузоменията и болните мозъци ще изхвърчат на секундата.Аз и сега влизам да се забавлявам или да обменим инфо с приятелчета.Рядко но влизам и не за да споря с такива като теб. Не се изненадвай не всички са спамаджии като теб или фантазьорчета като deep Тъпо е да плюеш по всеки който има различно мнение от твоето.Ако спореше с аргументи е друга бира както се казва. Но ти просто явно си тъпо парче или ти е кеф да дразниш хората.Каквото и да е, комплексите не се избиват във форуми. Но за теб това явно е основно забавление.Не го приемай като заяждане,казах ти рядко влизам тук просто защото полезна информация намирам другаде. А не защото ми е кеф да споря с такива като теб.Както искаш така ме разбирай.
По-голямо недорАзумение от тебе тук трудно може да се намери. То не са комплекси, то не са чудо, месеци наред офтопик излияния и емотиконни войни с други бастуни на твоето ниво в хисторито ти и имаш очи да говориш за комплекси и спамаджии.
Погледни Dunning - Kruger effect. Изследването е правено като по еталон точно за тебе.
Ок, тъпчо.Nikolaj написа: ↑Съб Сеп 14, 2024 9:04 pmБиеш ме признавам си. Ама знаеш ли в какво..? Сега вземи бавничко ако щеш и с химикалче да си преброиш правописните грешки в 3 и половина изречения. Аз с такива професори на мисловната дейност и лауреати на фантастичните разказчета никъде другаде не съм срещал.Само тук и вие си се знаете поименно предполагам.Забавляваш ме ...ама честно.deep написа: ↑Пет Сеп 13, 2024 10:00 pmВземи да се научиш да буквуваш думите правилно като за начало и чак после се опитвай да разсъждаваш на глас.Nikolaj написа: ↑Вто Сеп 10, 2024 11:43 pm
Не бе пич, пак не си разбрал. Форума си е сглобен добре,само му трябва по-сериозна модерация и недорузоменията и болните мозъци ще изхвърчат на секундата.Аз и сега влизам да се забавлявам или да обменим инфо с приятелчета.Рядко но влизам и не за да споря с такива като теб. Не се изненадвай не всички са спамаджии като теб или фантазьорчета като deep Тъпо е да плюеш по всеки който има различно мнение от твоето.Ако спореше с аргументи е друга бира както се казва. Но ти просто явно си тъпо парче или ти е кеф да дразниш хората.Каквото и да е, комплексите не се избиват във форуми. Но за теб това явно е основно забавление.Не го приемай като заяждане,казах ти рядко влизам тук просто защото полезна информация намирам другаде. А не защото ми е кеф да споря с такива като теб.Както искаш така ме разбирай.
-
Зацикли нещо,а.? Тъпо ми е да споря с идиоти и не ми е целта да се заяждам за глупости. Ама много сте тук бе пич прескачате се направо.deep написа: ↑Нед Сеп 15, 2024 10:26 amОк, тъпчо.Nikolaj написа: ↑Съб Сеп 14, 2024 9:04 pmБиеш ме признавам си. Ама знаеш ли в какво..? Сега вземи бавничко ако щеш и с химикалче да си преброиш правописните грешки в 3 и половина изречения. Аз с такива професори на мисловната дейност и лауреати на фантастичните разказчета никъде другаде не съм срещал.Само тук и вие си се знаете поименно предполагам.Забавляваш ме ...ама честно.deep написа: ↑Пет Сеп 13, 2024 10:00 pm
Вземи да се научиш да буквуваш думите правилно като за начало и чак после се опитвай да разсъждаваш на глас.
Само че какъв им е проблема да го правят и тук ? Даже още по лесно ще могат го правят тук след като няма никакъв контрол. И тук сводниците си четат и ако им се удаде възможност си рекламират жените или плюят по конкуренцията или по тези които са отказали да им плащат. Например има един (да не пиша кой е че ще каже че си измислям ) но си е сложил снимката в подписа и почти съм сигурен че на един по лукс бърдак във Витоша с по натокани курвета, го видях набързо да излиза от една стая и да влиза в друга (просто има много запомняща визия).Възможно е и да греша но пък факт че този по едно време често пускаше уж някакви запитвания за разни момичета на по 250-300-400 лв/ч често създаваше някаква лека драма с измислена история и почти никога не получаваше отговор но продължаваше да пуска нови запитвания... и то в пред вид че над 90% от потребителите на този форум не посещават такъв клас компаньонки на такива цени. В крайна сметка за такива суми нали всичко би трябвало да е топ та какво да ги коментираме тук?!? ... Та защо ли го прави ? освен да пуска някакви рекламни стрелички.водач_на_мпс написа: ↑Пон Сеп 09, 2024 11:45 pm Поредната организирана атака на групичка изнудвачи комплексари в коврите! Този път срещу Виктория - https://www.alo.bg/9023850
Или онази тема за Меги дето все я съживяват. Все ще се намери някой с 1-3 мнения на кръст или наскоро регистриран да напише "Какво става с Меги" и скоро се намира друг съмнителен "Аз бях с Меги... върнала се е ... еди къде си прави оргии"
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти
Пацо и аз подозирам тоя юзер със косматото шкембе и ланец на плажа. Мисля че него визираш. Защото той пръв рекламира Анастасия встреча след което се покри. Даже в една тъпа тема, където не се пишат директно имената я описа "млада украинка със манекенска визия".