на този тел.0889557449 не ходете в Студ.гр греда
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Re: на този тел.0889557449 не ходете в Студ.гр греда
Таз беше коментирана преди месеци или във Велико Търново или в Стара Загора като спинозен боклук който гастролира и нарочно заразява! Хванете се двама и идете да и набиете канчето на нея и на който и мръсен мазен циганин и е сутеньор
да скоро ще ядат бой и тя и мангала зад нея ,има 2 деца съжалявам я ,но с това отношение скоро в Студ град ще има бит Сутеньор и курва
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 42 пъти
в другия форум един ми писа, че е лепнал спин от тази
Вие защо не пишете точно какво е станало а не просто 1 изречение... "не ходете при тази" ? Изключително многозначетелно!
Като отиваш с отношение мръсна курва или пък много лошо изглеждащ, с лоша хигиена, пиян, неадекватен какво да очакваш насреща от момичетата ?
Така като не пишете детайлно изглежда като своднически хейт към конкуренцията ?
Относно тази ходил съм 3 пъти (скоро не) не бих казал че ми е топ поради лични предпочитания и специфики но лизал съм и путката и бих казал че отношението и хигиената и винаги са били топ !
Като отиваш с отношение мръсна курва или пък много лошо изглеждащ, с лоша хигиена, пиян, неадекватен какво да очакваш насреща от момичетата ?
Така като не пишете детайлно изглежда като своднически хейт към конкуренцията ?
Относно тази ходил съм 3 пъти (скоро не) не бих казал че ми е топ поради лични предпочитания и специфики но лизал съм и путката и бих казал че отношението и хигиената и винаги са били топ !
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Щото баце долната курва си е долна курва и за нея друго не може да се каже кво и да е ставало явно се е било ептен гадно.
WTF
От личен опит ли го казваш ? Всеки който не се аргументира е гнусен сводник, не знам за теб но тези отгоре явно са. Аз като ходех при нея някакви пишеха тук че е циганка а тя не е. Като и казах какво пишат тя ми каза че предишните и сводници я плюят и пишат глупости по форумите.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Ми аре напиши ти нещо конкретно за нея кво подрипаш такъв.M4ogot написа: ↑Вто Ное 19, 2024 1:41 pmОт личен опит ли го казваш ? Всеки който не се аргументира е гнусен сводник, не знам за теб но тези отгоре явно са. Аз като ходех при нея някакви пишеха тук че е циганка а тя не е. Като и казах какво пишат тя ми каза че предишните и сводници я плюят и пишат глупости по форумите.
Представи ни я в светлината на добрата чиста фея на спермата например, щом ше я зимаш за жена.
WTF