IVET Style - Рус милф 200 BGN - 0877631801
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
IVET Style - Рус милф 200 BGN - 0877631801
Здравейте,
привет и от мен и се надявам този форум да просъществува по-дълго от ескортбокс и вечно падащата дата. Последната година и половина не съм споделял много. Позволявам си първото ми мнение тук да е питане заради тази обява:
https://www.alo.bg/6543833 IVET Style
Моля за конкретни и реални мнения, бих се радвал на отзиви, защото в нета няма нищо за нея.
Поздрави!
привет и от мен и се надявам този форум да просъществува по-дълго от ескортбокс и вечно падащата дата. Последната година и половина не съм споделял много. Позволявам си първото ми мнение тук да е питане заради тази обява:
https://www.alo.bg/6543833 IVET Style
Моля за конкретни и реални мнения, бих се радвал на отзиви, защото в нета няма нищо за нея.
Поздрави!
Re: IVET Style - Рус милф 200 BGN - 0877631801
И мен ме интересува лелката странно никой да не я е пробвал?
Нагла курволеса, гледа да ти изстиска портфейла максимално. По едно време беше на 300, но сега май е глад покрай празниците. Успех желая на мераклиите с тая. Не съм я чукал, само водихме преговори.
Идва и на хотел където може да си я дъните на спокойствие.
Идва и на хотел където може да си я дъните на спокойствие.
Ей, чикиджии смотани. Това че вие не можете да ебете и комуникирате с жените си е лично Ваш проблем. Чета си мненията ви и умирам от смях. Мацката си е много точна, чистоплътна и прекрасно изглеждаща. Една наистина от малкото жени в ало.бг, на която снимките са й реални. Единия водил бил комуникация само, ама дава мнение. Той що не се постави на нейно място и нека да му звънят всеки ден смешници като него та да видим какъв ще е той, а? МЪЖЕТЕ УМРЯХА ОЩЕ В КРЪСТОНОСНИТЕ ПОХОДИ!!!
Не те познавам, и ти не ме познаваш, затова не давай мнение ако обичаш кой какъв е. Твоята фаворитка е нагла до безобразие, за да го кажа имам доводи.Pich 86 написа: ↑Вто Яну 10, 2023 1:56 pm Ей, чикиджии смотани. Това че вие не можете да ебете и комуникирате с жените си е лично Ваш проблем. Чета си мненията ви и умирам от смях. Мацката си е много точна, чистоплътна и прекрасно изглеждаща. Една наистина от малкото жени в ало.бг, на която снимките са й реални. Единия водил бил комуникация само, ама дава мнение. Той що не се постави на нейно място и нека да му звънят всеки ден смешници като него та да видим какъв ще е той, а? МЪЖЕТЕ УМРЯХА ОЩЕ В КРЪСТОНОСНИТЕ ПОХОДИ!!!
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Що въобще му се обясняваш на тоя с 2-те мнения на кръст. Тегли му 1 майна да си ходи да я търсиUlci1234 написа: ↑Сря Яну 18, 2023 8:22 pmНе те познавам, и ти не ме познаваш, затова не давай мнение ако обичаш кой какъв е. Твоята фаворитка е нагла до безобразие, за да го кажа имам доводи.Pich 86 написа: ↑Вто Яну 10, 2023 1:56 pm Ей, чикиджии смотани. Това че вие не можете да ебете и комуникирате с жените си е лично Ваш проблем. Чета си мненията ви и умирам от смях. Мацката си е много точна, чистоплътна и прекрасно изглеждаща. Една наистина от малкото жени в ало.бг, на която снимките са й реални. Единия водил бил комуникация само, ама дава мнение. Той що не се постави на нейно място и нека да му звънят всеки ден смешници като него та да видим какъв ще е той, а? МЪЖЕТЕ УМРЯХА ОЩЕ В КРЪСТОНОСНИТЕ ПОХОДИ!!!
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
Бах я у лелята, 300 та 200.... За дърта слива увиснала не повече от 100 за да я потърся. Бах и алчните курволаниPich 86 написа: ↑Вто Яну 10, 2023 1:56 pm Ей, чикиджии смотани. Това че вие не можете да ебете и комуникирате с жените си е лично Ваш проблем. Чета си мненията ви и умирам от смях. Мацката си е много точна, чистоплътна и прекрасно изглеждаща. Една наистина от малкото жени в ало.бг, на която снимките са й реални. Единия водил бил комуникация само, ама дава мнение. Той що не се постави на нейно място и нека да му звънят всеки ден смешници като него та да видим какъв ще е той, а? МЪЖЕТЕ УМРЯХА ОЩЕ В КРЪСТОНОСНИТЕ ПОХОДИ!!!
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав