Невъзможно свързване
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Невъзможно свързване
9580428
Абе това девойче защо не си вдига телефона, не отговаря нито на viber, нито на whatsapp...???
Приготвил съм й парите, звъня й през няколко часа, не на пожар да я притеснявам, пиша й съвсем възпитано здравей, кога ще е удобно да се обадя за уговорка, и тя сийнва и не отговаря дори, що за "компаньонки" са това?
Същата история с Вики от Младост, бях й звънял преди няколко дена и й беше изключен телефона, преди малко получих съобщение, че си го е включила и веднага звъннах, и не вдига. Е? Кога успя да запълни графика?!
Абе това девойче защо не си вдига телефона, не отговаря нито на viber, нито на whatsapp...???
Приготвил съм й парите, звъня й през няколко часа, не на пожар да я притеснявам, пиша й съвсем възпитано здравей, кога ще е удобно да се обадя за уговорка, и тя сийнва и не отговаря дори, що за "компаньонки" са това?
Същата история с Вики от Младост, бях й звънял преди няколко дена и й беше изключен телефона, преди малко получих съобщение, че си го е включила и веднага звъннах, и не вдига. Е? Кога успя да запълни графика?!
Re: Невъзможно свързване
Колега, май наистина си overeager, а това си е проблем. И в другия сайт си споделил за това как търсиш това девойче - защото тя така изглежда - като девойче. Сега аз те разбирам като мъж и нещо повече имал съм съшия проблем - с компаньонка, а и с 'нормално" момиче. Та проблемите при много настойчивите вероятно са, че изнервят момичетата, повечето си имат сериозни връзки с някой който наистина им харесва /оставаме настрана, че това са често използвачи, но може би по-млади, надарени и т.н./, изкарват добри пари, търсени са и някой със специален интерес им идва в повече. Виждаш, че доста колеги като не им отговори някоя - отиват при друга.
А ако си и 69 набор както е в името ти...
- pizdec
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Аз пък се чудя, защо упорствате в такива случаи 
Нищо не знаете за дадена обява и кой реално стои зад нея, ама зацикляте сякаш от това ви зависи живота.
Разбирам ако става дума за малко градче с три обяви, ама това е София, гняздо на разврата с огромен избор

Нищо не знаете за дадена обява и кой реално стои зад нея, ама зацикляте сякаш от това ви зависи живота.
Разбирам ако става дума за малко градче с три обяви, ама това е София, гняздо на разврата с огромен избор

-
- Благодарил: 167 пъти
- Благодарен: 282 пъти
- Обратна връзка:
Съгласен с това за цикленето.
Ако а па ча толкова навит колегата да са свръже с некой, на когото курвата отговаря и да го ползва като троянски кон - онаа отвара вратника и гледа дедо й влита с натопорчена чамалюга - опа изненада бебчооо и й пръсва трътката от плющеж, че курвето да помни деда си цел живот и да не прави повече така.
Ако а па ча толкова навит колегата да са свръже с некой, на когото курвата отговаря и да го ползва като троянски кон - онаа отвара вратника и гледа дедо й влита с натопорчена чамалюга - опа изненада бебчооо и й пръсва трътката от плющеж, че курвето да помни деда си цел живот и да не прави повече така.
Коса расте, акъл не доада
-
Ми не, набор 95 съм. В обявата си е написала "Ако не вдигам или отхвърлям обаждане отново ще помоля за търпение, вероятно съм ангажирана и ще върна обаждане до 10/15мин." Аз й звъня веднъж на ден и тя ми затваря, след което не връща обаждане, и й писах първо във вайбър, където не отговори, после и в уатсап, където също не отговаря. Какви сериозни връзки, какви ми ги говориш изобщо, това е все едно да звъня на фризьорка или зъболекар и те вместо като нормални хора да вдигнат и да кажат днес няма да стане, звънни утре, те да ми затварят, схващаш ли къде е момента, дето ме бърка?fen2807 написа: ↑Пон Мар 03, 2025 9:30 am Колега, май наистина си overeager, а това си е проблем. И в другия сайт си споделил за това как търсиш това девойче - защото тя така изглежда - като девойче. Сега аз те разбирам като мъж и нещо повече имал съм съшия проблем - с компаньонка, а и с 'нормално" момиче. Та проблемите при много настойчивите вероятно са, че изнервят момичетата, повечето си имат сериозни връзки с някой който наистина им харесва /оставаме настрана, че това са често използвачи, но може би по-млади, надарени и т.н./, изкарват добри пари, търсени са и някой със специален интерес им идва в повече. Виждаш, че доста колеги като не им отговори някоя - отиват при друга.
- pizdec
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 42 пъти
overeager69, без затруднение мога да ти изброя десетина съвсем правдоподобни варианта за такова поведение - примерно, обява "за отмъщение", или подозрение, че си неин познат, или изведнъж се е появил здравословен проблем, и т.н.
Зъболекар или фризьор също може да се случи да не отговарят, разбира се, що за сравнение. Това че някой е дал обява за нещо, не значи, че ти е длъжен, имаме доста богата съдебна практика вече в кой момент отношението с даден стопански субект придобива характер на договор.
Зъболекар или фризьор също може да се случи да не отговарят, разбира се, що за сравнение. Това че някой е дал обява за нещо, не значи, че ти е длъжен, имаме доста богата съдебна практика вече в кой момент отношението с даден стопански субект придобива характер на договор.
Колега Overeager, ти явно си млад и/или неопитен в тая сфера. Затова директно съвет - следващия път като отидеш при компаньонка, накрая й поискай касова бележка, нали било нормален бизнес и с тях ги сравняваш... Може също да поискаш да те впише в картотеката си с профили с разни особености, щото сега така правят зъболекарите, задължили са ги... Или още по-добре, обади се на компаньонка и й кажи, че ще искаш касова бележка, като при фризьорка или зъболекар... А по-сериозно, това е много, ама много специфична услуга, такава за която не се плащат данъци забележи, при огромни обороти и забележи въпреки това никой него закача! И накрая и аз мисля че те са много разглезени, коврите, като тая - търсените, ами как няма да са като имат опашка от льольовци дето искат да им дадат по 200-500 лева за час и да им направят оборот 2000-5000 лева за ден!!! И аз бих си вирнал носа.
-
- 5_finger_death_punch
- Благодарил: 4 пъти
- Благодарен: 9 пъти
Ако не си ходил до сега при нея ,вероятно може да не иска да работи с нови клиенти в момента защото има предостатъчно постоянни.
Има не един и два подобни случая. Да ,доста некоректно е да не отговори и да каже примерно ,не работя с нови клиенти.
Другия вариант е да те бърка с някой и да те е сложила в черния списък ,малко вероятно ,но не напълно изключено.
Най-добре пробвай от друг номер. Ако пак не става ,явно не работи с нови клиенти в момента.
А за Вики от Младост ,успех. Тя е толкова трудна за свързване ,че изобщо вдигнах ръце от нея.
Ходил съм 5-6 пъти при нея и все още явно не ме смята за редовен клиент.
Има не един и два подобни случая. Да ,доста некоректно е да не отговори и да каже примерно ,не работя с нови клиенти.
Другия вариант е да те бърка с някой и да те е сложила в черния списък ,малко вероятно ,но не напълно изключено.
Най-добре пробвай от друг номер. Ако пак не става ,явно не работи с нови клиенти в момента.
А за Вики от Младост ,успех. Тя е толкова трудна за свързване ,че изобщо вдигнах ръце от нея.
Ходил съм 5-6 пъти при нея и все още явно не ме смята за редовен клиент.