Невъзможно свързване

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
overeager69

Невъзможно свързване

Мнение от overeager69 »

9580428

Абе това девойче защо не си вдига телефона, не отговаря нито на viber, нито на whatsapp...???

Приготвил съм й парите, звъня й през няколко часа, не на пожар да я притеснявам, пиша й съвсем възпитано здравей, кога ще е удобно да се обадя за уговорка, и тя сийнва и не отговаря дори, що за "компаньонки" са това?

Същата история с Вики от Младост, бях й звънял преди няколко дена и й беше изключен телефона, преди малко получих съобщение, че си го е включила и веднага звъннах, и не вдига. Е? Кога успя да запълни графика?!
fen2807
Благодарен: 23 пъти

Re: Невъзможно свързване

Мнение от fen2807 »

Колега, май наистина си overeager, а това си е проблем. И в другия сайт си споделил за това как търсиш това девойче - защото тя така изглежда - като девойче. Сега аз те разбирам като мъж и нещо повече имал съм съшия проблем - с компаньонка, а и с 'нормално" момиче. Та проблемите при много настойчивите вероятно са, че изнервят момичетата, повечето си имат сериозни връзки с някой който наистина им харесва /оставаме настрана, че това са често използвачи, но може би по-млади, надарени и т.н./, изкарват добри пари, търсени са и някой със специален интерес им идва в повече. Виждаш, че доста колеги като не им отговори някоя - отиват при друга.
А ако си и 69 набор както е в името ти...
Аватар
pizdec
Благодарил: 32 пъти
Благодарен: 42 пъти

Мнение от pizdec »

Аз пък се чудя, защо упорствате в такива случаи :)
Нищо не знаете за дадена обява и кой реално стои зад нея, ама зацикляте сякаш от това ви зависи живота.
Разбирам ако става дума за малко градче с три обяви, ама това е София, гняздо на разврата с огромен избор :)
razputin
Благодарил: 167 пъти
Благодарен: 282 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Съгласен с това за цикленето.
Ако а па ча толкова навит колегата да са свръже с некой, на когото курвата отговаря и да го ползва като троянски кон - онаа отвара вратника и гледа дедо й влита с натопорчена чамалюга - опа изненада бебчооо и й пръсва трътката от плющеж, че курвето да помни деда си цел живот и да не прави повече така.
Коса расте, акъл не доада
overeager69

Мнение от overeager69 »

fen2807 написа: Пон Мар 03, 2025 9:30 am Колега, май наистина си overeager, а това си е проблем. И в другия сайт си споделил за това как търсиш това девойче - защото тя така изглежда - като девойче. Сега аз те разбирам като мъж и нещо повече имал съм съшия проблем - с компаньонка, а и с 'нормално" момиче. Та проблемите при много настойчивите вероятно са, че изнервят момичетата, повечето си имат сериозни връзки с някой който наистина им харесва /оставаме настрана, че това са често използвачи, но може би по-млади, надарени и т.н./, изкарват добри пари, търсени са и някой със специален интерес им идва в повече. Виждаш, че доста колеги като не им отговори някоя - отиват при друга.
А ако си и 69 набор както е в името ти...
Ми не, набор 95 съм. В обявата си е написала "Ако не вдигам или отхвърлям обаждане отново ще помоля за търпение, вероятно съм ангажирана и ще върна обаждане до 10/15мин." Аз й звъня веднъж на ден и тя ми затваря, след което не връща обаждане, и й писах първо във вайбър, където не отговори, после и в уатсап, където също не отговаря. Какви сериозни връзки, какви ми ги говориш изобщо, това е все едно да звъня на фризьорка или зъболекар и те вместо като нормални хора да вдигнат и да кажат днес няма да стане, звънни утре, те да ми затварят, схващаш ли къде е момента, дето ме бърка?
Аватар
pizdec
Благодарил: 32 пъти
Благодарен: 42 пъти

Мнение от pizdec »

overeager69, без затруднение мога да ти изброя десетина съвсем правдоподобни варианта за такова поведение - примерно, обява "за отмъщение", или подозрение, че си неин познат, или изведнъж се е появил здравословен проблем, и т.н.
Зъболекар или фризьор също може да се случи да не отговарят, разбира се, що за сравнение. Това че някой е дал обява за нещо, не значи, че ти е длъжен, имаме доста богата съдебна практика вече в кой момент отношението с даден стопански субект придобива характер на договор.
fen2807
Благодарен: 23 пъти

Мнение от fen2807 »

Колега Overeager, ти явно си млад и/или неопитен в тая сфера. Затова директно съвет - следващия път като отидеш при компаньонка, накрая й поискай касова бележка, нали било нормален бизнес и с тях ги сравняваш... Може също да поискаш да те впише в картотеката си с профили с разни особености, щото сега така правят зъболекарите, задължили са ги... Или още по-добре, обади се на компаньонка и й кажи, че ще искаш касова бележка, като при фризьорка или зъболекар... А по-сериозно, това е много, ама много специфична услуга, такава за която не се плащат данъци забележи, при огромни обороти и забележи въпреки това никой него закача! И накрая и аз мисля че те са много разглезени, коврите, като тая - търсените, ами как няма да са като имат опашка от льольовци дето искат да им дадат по 200-500 лева за час и да им направят оборот 2000-5000 лева за ден!!! И аз бих си вирнал носа.
overeager69

Мнение от overeager69 »

Ясно, разбрах.
Аватар
5_finger_death_punch
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 9 пъти

Мнение от 5_finger_death_punch »

Ако не си ходил до сега при нея ,вероятно може да не иска да работи с нови клиенти в момента защото има предостатъчно постоянни.
Има не един и два подобни случая. Да ,доста некоректно е да не отговори и да каже примерно ,не работя с нови клиенти.
Другия вариант е да те бърка с някой и да те е сложила в черния списък ,малко вероятно ,но не напълно изключено.
Най-добре пробвай от друг номер. Ако пак не става ,явно не работи с нови клиенти в момента.
А за Вики от Младост ,успех. Тя е толкова трудна за свързване ,че изобщо вдигнах ръце от нея.
Ходил съм 5-6 пъти при нея и все още явно не ме смята за редовен клиент. :)
Публикувай отговор