Нов мускулест милф 0887980546
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Нов мускулест милф 0887980546
При мен си беше напълно адекватна. Свирката може да кажа, че е супер, а и се праска добре.
-
- Благодарил: 52 пъти
- Благодарен: 82 пъти
Странно защо и аз не виждам прилика но може и да греша. По-скоро мисля че тази е откраднала 1 снимка от някоя от обявите на Деси/Вики https://www.alo.bg/stilna-i-seksapilna- ... 1%81%D0%B8 в лице по-скоро и я е направилна като нейна профилна.
Дайте телефон да я изплющя, то кви ли не батали съм мандръсал деба, заинтригува ме вагабондо че била яко тясна, и ми се иска да и сцепя сливата.
-
- Благодарил: 19 пъти
- Благодарен: 78 пъти
+359887980546
Колега то в заглавието го има телефона
Аз даже във Вайбър и драскам
Колега то в заглавието го има телефона
Аз даже във Вайбър и драскам
Баси, все бях мандръсал таласъми, ама тая ми нанесе емоушънъл демидж.
Верно е адски тясна, ама не съм убеден дали си струва само заради това.
Верно е адски тясна, ама не съм убеден дали си струва само заради това.
Терена е батална сцена, трудно е да се опише. Купчини дрехи и боклуци, паяжини на всякъде, огледалото не е бърсано от поставянето.
Не мрънка, не гони, настоявах да гълта и тя накрая се съгласи ако не е много спермата, ама го разтоварих в презерватива.
Много е тясна, и в устата е тясна.
Според мен е 40+.
Става за бързо дупене, с тая тясна путка, но пък 150лв за 30 мин....не си заслужава.
Искаше още веднъж да го вдига и да я плющя, ама аз се въздържах.
Аз съм бил с нея, дойде при мен и като цяло съм доволен. Тялото е като на снимките, свирката е добра и не мрънка в секса. За парите си е ок, като се има предвид какви гадни циганки искат толкова или повече и като почнат с номерата им и става страшно.
Дълбоко гърло / чукане в гърло прави лиmasaja написа: ↑Чет Мар 20, 2025 3:09 pmТерена е батална сцена, трудно е да се опише. Купчини дрехи и боклуци, паяжини на всякъде, огледалото не е бърсано от поставянето.
Не мрънка, не гони, настоявах да гълта и тя накрая се съгласи ако не е много спермата, ама го разтоварих в презерватива.
Много е тясна, и в устата е тясна.
Според мен е 40+.
Става за бързо дупене, с тая тясна путка, но пък 150лв за 30 мин....не си заслужава.
Искаше още веднъж да го вдига и да я плющя, ама аз се въздържах.
Не умее дълбоко, даже едва си отваря устата от напомпаните джуки- чак ме заболя от зъбите и, и и казах, че ако ме охапе още веднъж ще трябва да и вадя зъбите.
като напомпят джуките и губят чувствителност и гаранцията за хубава свирка без зъбки, щото видиш ли какви джуки имала, е мит
иначе потвърждавам изписаното за нея.. общо взето хич не е тъпа путка, но очевадно с психични проблеми.., жена по един или друг начин не успяла в живота... живее като клошар, купува си козметика за стотици, да не кажа хиляди левове... поне пред мен си купи за 300-400.. нищо не изхвърля.., пудри си носа с кокаинче, за да "избяга" от реалността или и аз не знам за какво.. луда работа