Нещо набързо в кола?

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
__Dzatara__

Нещо набързо в кола?

Мнение от __Dzatara__ »

Здравейте ще се радвам ако някой ми остави контакти момичета за френска в кола набързо. Благодаря
Илиян златков
Благодарил: 1 път

Re: Нещо набързо в кола?

Мнение от Илиян златков »

Здравейте, бих ви оставил номер на момиче за френска в кола, момичето е много добро в работата си, като отношение към клиент е мила и разбрана, а свирката наистина е добра
Последно промяна от Илиян златков на Чет Апр 03, 2025 6:35 pm, променено общо 2 пъти.
Connect
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Connect »

Илиян златков написа: Сря Апр 02, 2025 6:27 pm Здравейте, бих ви оставил номер на момиче за френска в кола, момичето е много добро в работата си, като отношение към клиент е мила и разбрана, а свирката наистина е жестока. Моника има обява в Адам и Ева 0899820210 на този тел. Отговаря
Как може да си толкова зле,че да се регистрираш с едно и също име тук и в ало и да хвалиш някакво квазимодо?
razputin
Благодарил: 166 пъти
Благодарен: 280 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Илиян златков написа: Сря Апр 02, 2025 6:27 pm
Бих ти оставил един в мазния космат своднически пърделник ако си направиш клизма с бензин и борови стърготини преди тава.
Коса расте, акъл не доада
Ss1488
Благодарил: 95 пъти
Благодарен: 66 пъти

Мнение от Ss1488 »

Connect написа: Чет Апр 03, 2025 9:12 am
Илиян златков написа: Сря Апр 02, 2025 6:27 pm Здравейте, бих ви оставил номер на момиче за френска в кола, момичето е много добро в работата си, като отношение към клиент е мила и разбрана, а свирката наистина е жестока. Моника има обява в Адам и Ева 0899820210 на този тел. Отговаря
Как може да си толкова зле,че да се регистрираш с едно и също име тук и в ало и да хвалиш някакво квазимодо?
Е ти очакваш от циганска глава мисъл да излезне ли ?
Илиян златков
Благодарил: 1 път

Мнение от Илиян златков »

Боклуци незадоволени момичето го познавам не съм и сводник ,а това че се е регистрирала с мои имена, не иска да си прави имейли с нейни данни, ревете като вдовици за хуй и само се питате при кой да ходите,нямате по пет лева в джоба Ами чак клас 400 търсите , той няма 50лв за свирка отишъл да се прави на кой съм аз, смотаняци,
sfpolice
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 38 пъти

Мнение от sfpolice »

Дайте да я видиме обявата на тая мърша, че с колегите от БОП-А ни се ходи на цигане
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Предлагам и на сводника а му се навре една палка отзаде доде му опре в сливиците.
Гледам, че е благодарен дето мършата му ше я плющат, нека и лакомия му посран смръдлив гъз да намаже нещо та да е доволен :mrgreen:
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Илиян златков написа: Чет Апр 03, 2025 5:20 pm Боклуци незадоволени момичето го познавам не съм и сводник ,а това че се е регистрирала с мои имена, не иска да си прави имейли с нейни данни, ревете като вдовици за хуй и само се питате при кой да ходите,нямате по пет лева в джоба Ами чак клас 400 търсите , той няма 50лв за свирка отишъл да се прави на кой съм аз, смотаняци,
Ако те изкецаме в задника вместо да се чудиме при коя да отидеме по-малко ли ше се нервираш, че нещо та гледам си нещо раздразнен кат жъден пръч над празна кофа.
Може па некоа несмазана гьостерица отзаде да та узапти некак.
А клизма напраи ли си как ти предписах щи подейства чудотворно анонимно на твое име :twisted:
Публикувай отговор