Нещо набързо в кола?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Нещо набързо в кола?
Здравейте ще се радвам ако някой ми остави контакти момичета за френска в кола набързо. Благодаря
-
- Благодарил: 1 път
Re: Нещо набързо в кола?
Здравейте, бих ви оставил номер на момиче за френска в кола, момичето е много добро в работата си, като отношение към клиент е мила и разбрана, а свирката наистина е добра
Последно промяна от Илиян златков на Чет Апр 03, 2025 6:35 pm, променено общо 2 пъти.
Как може да си толкова зле,че да се регистрираш с едно и също име тук и в ало и да хвалиш някакво квазимодо?Илиян златков написа: ↑Сря Апр 02, 2025 6:27 pm Здравейте, бих ви оставил номер на момиче за френска в кола, момичето е много добро в работата си, като отношение към клиент е мила и разбрана, а свирката наистина е жестока. Моника има обява в Адам и Ева 0899820210 на този тел. Отговаря
-
- Благодарил: 166 пъти
- Благодарен: 280 пъти
- Обратна връзка:
Бих ти оставил един в мазния космат своднически пърделник ако си направиш клизма с бензин и борови стърготини преди тава.
Коса расте, акъл не доада
Е ти очакваш от циганска глава мисъл да излезне ли ?Connect написа: ↑Чет Апр 03, 2025 9:12 amКак може да си толкова зле,че да се регистрираш с едно и също име тук и в ало и да хвалиш някакво квазимодо?Илиян златков написа: ↑Сря Апр 02, 2025 6:27 pm Здравейте, бих ви оставил номер на момиче за френска в кола, момичето е много добро в работата си, като отношение към клиент е мила и разбрана, а свирката наистина е жестока. Моника има обява в Адам и Ева 0899820210 на този тел. Отговаря
-
- Благодарил: 1 път
Боклуци незадоволени момичето го познавам не съм и сводник ,а това че се е регистрирала с мои имена, не иска да си прави имейли с нейни данни, ревете като вдовици за хуй и само се питате при кой да ходите,нямате по пет лева в джоба Ами чак клас 400 търсите , той няма 50лв за свирка отишъл да се прави на кой съм аз, смотаняци,
-
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 38 пъти
Дайте да я видиме обявата на тая мърша, че с колегите от БОП-А ни се ходи на цигане
-
- Обратна връзка:
Предлагам и на сводника а му се навре една палка отзаде доде му опре в сливиците.
Гледам, че е благодарен дето мършата му ше я плющат, нека и лакомия му посран смръдлив гъз да намаже нещо та да е доволен
Гледам, че е благодарен дето мършата му ше я плющат, нека и лакомия му посран смръдлив гъз да намаже нещо та да е доволен

-
- Обратна връзка:
Ако те изкецаме в задника вместо да се чудиме при коя да отидеме по-малко ли ше се нервираш, че нещо та гледам си нещо раздразнен кат жъден пръч над празна кофа.Илиян златков написа: ↑Чет Апр 03, 2025 5:20 pm Боклуци незадоволени момичето го познавам не съм и сводник ,а това че се е регистрирала с мои имена, не иска да си прави имейли с нейни данни, ревете като вдовици за хуй и само се питате при кой да ходите,нямате по пет лева в джоба Ами чак клас 400 търсите , той няма 50лв за свирка отишъл да се прави на кой съм аз, смотаняци,
Може па некоа несмазана гьостерица отзаде да та узапти некак.
А клизма напраи ли си как ти предписах щи подейства чудотворно анонимно на твое име