Само за сериозни

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
nqkoi
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 15 пъти

Re: Само за сериозни

Мнение от nqkoi »

Dinko-Dinev написа: Пон Яну 13, 2025 5:38 pm Най-вероятно сте напълно прави и двамата, пичове (nqkoi, TvoqBolenBubrek). :)
Със сигурност говорим за една и съща, но явно аз съм се заблудил. Прощавайте.
Да оная беше рус Гилф 60 лв за час май беше. Обявата и в ало бг изчезна Мисля ме тази с обявата е друга ама без някой да иде няма как да разберем 😃
Dqwol85
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Dqwol85 »

Някой ходил ли е да види дали е същата?
sfpolice
Благодарил: 37 пъти
Благодарен: 43 пъти

Мнение от sfpolice »

Пичове някой попадал ли е на руса мили/гилф 60+ висока към 160 см около 45~50 кг страшна теларка и симпатяга в района на съдебна палата център, и може би по скоро да се представя за масажистката ?
Nikolaj
Благодарил: 53 пъти
Благодарен: 83 пъти

Мнение от Nikolaj »

Dinko-Dinev написа: Пон Яну 13, 2025 5:38 pm Най-вероятно сте напълно прави и двамата, пичове (nqkoi, TvoqBolenBubrek). :)
Не знам дали за същата жена питаше но мисля че се казваше Василена или Васи. С големи гърди перверзна в лице и наистина много кг.качи. За всеки случай да знаеш.! Обявите в Адам и Ева не излизат винаги или често ги архивират. За това е по-лесно да и напишеш номера. Тях по-рядко сменят а дори и да го сменят ще остане инфо в търсачката като реши човек да търси след време Инго за нея. Съвет просто. ;)
Dinko-Dinev
Благодарил: 12 пъти
Благодарен: 5 пъти

Мнение от Dinko-Dinev »

Nikolaj написа: Пон Апр 07, 2025 3:41 pm
Не знам дали за същата жена питаше но мисля че се казваше Василена или Васи. С големи гърди перверзна в лице и наистина много кг.качи. За всеки случай да знаеш.! Обявите в Адам и Ева не излизат винаги или често ги архивират. За това е по-лесно да и напишеш номера. Тях по-рядко сменят а дори и да го сменят ще остане инфо в търсачката като реши човек да търси след време Инго за нея. Съвет просто. ;)
Искрено благодаря за съвета. Нямам много опит в сайта, така че още веднъж, благодаря. :)
Nikolaj
Благодарил: 53 пъти
Благодарен: 83 пъти

Мнение от Nikolaj »

Dinko-Dinev написа: Сря Апр 16, 2025 8:40 pm
Nikolaj написа: Пон Апр 07, 2025 3:41 pm
Искрено благодаря за съвета. Нямам много опит в сайта, така че още веднъж, благодаря. :)
И не вярвай на 100% на всичко написано тук приятел. Хората сме различни,един харесва едно друг друго. Има и идиоти които нищо полезно не пишат а правят спам само в темите. Тях лесно ще научиш кои са. Ориентирай се по коментарите които е оставил всеки,така разбираш до колко сериозен е човека или си е поредния олигофрен.
deep
Благодарил: 92 пъти
Благодарен: 67 пъти

Мнение от deep »

Смотльо, не е 'Василена' това, да те заеба и тъпото парче дето даваш съвети само от чекиджийски сбирки. Тази е съвсем друга, бахти галфона.
Няма такова тъпо парче, пък и предупреждава за 'спамъри' тъпият миекащ пейзан, а той самият е смотльо с 5 различни посещения на кръст и то само при най-долните lmao.
Едно време имаше един sponsora и другия ник от на Нолти сайта не го помня дето беше пичага отначало, ама после се изврати и почна да събира пари и ускита за инфо. Същият безмозъчен олигофрен си на път да станеш, Тъпчо, само че не за пари, а от тъпотия и некадърност.

Вре се глупакът навсякъде без идея да си има какви ги говори.
Нечии глави ще се търкалят. :D :party: :lol:
Публикувай отговор