https://www.alo.bg/7785930
0886529790
Тази не съм я виждал преди, изглежда добре. Според мен е циганка, но бих я пробвал. Някой бил ли е с нея, как е в действителност.
Бърза опция 15 Мин. 50 лв. ☎️ - 0886529790
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Бърза опция 15 Мин. 50 лв. ☎️ - 0886529790
Става, симпатична и млада, но на мен ми позволи само на дивана да правим секс
цигане е,като отидеш пробва да муфти за 150 на час но като и покажеш обявата се съгласява на 120,до тук добре само че като дадеш парите за час след 20-25мин и звъни телефона и и се казва че времето ти е свършило и трябва да си тръгваш обаче ако почнеш да спориш с нея им звъни и след 2-3мин идват 2-3ма мангусти и ти скачат на бои това е положението там и съм сигурен че има много които са се опарили но всеки си мълчи!!!!!!
Ходих, малко след като писах за мнение. Изглеждаше ми интересно мръснишки на снимките.
Реални са снимките, но на живо е по зле. Слаба е, но не усещаш никакво удоволствие от допира, като мекотело е. На свирката се старае и не се оплаквам. Секса е само на дивана, язди се отгоре, даже явно ѝ стана приятно защото се раздаде и даваше вид че ѝ харесва. Като цяло не съм доволен, не беше тотална греда но няма да повторя и по скоро препоръчвам да я пропуснете.
Реални са снимките, но на живо е по зле. Слаба е, но не усещаш никакво удоволствие от допира, като мекотело е. На свирката се старае и не се оплаквам. Секса е само на дивана, язди се отгоре, даже явно ѝ стана приятно защото се раздаде и даваше вид че ѝ харесва. Като цяло не съм доволен, не беше тотална греда но няма да повторя и по скоро препоръчвам да я пропуснете.