ВНИМАНИЕ - ЗАРАЗЯВА УМИШЛЕНО!!!
Всички които са минали през този БОКЛУК Задължително да си направят изследванията за венерически болести
Теренът е осеян със салфетки със сперма а чаршафите бяха оцапани с петна от сперма.
Поисках кърпа за да си взема душ а тя ми каза че свършили и ми предложи УЖ нейната кърпа а всъщност е кърпата от ПРЕДИШНИТЕ клиенти.
Цялата е в някакви рани устата й също е в рани зъбите й са почерняли от наркотиците които смърка
Не си изми зъбите преди да го лапне въпреки че ми духа с презерватив.
Когато свърших В ПРЕЗЕРВАТИВА докато и беше в устата тя взе да се опитва да повърне. Отвратително. Уби ми дори и малкото удоволствие. За нищо на света НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ!!!!!!
Моля тези които са я БОДНАЛИ без презерватив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направят изследванията за венерически болести, защото така ще разпространят навсякъде нейният "подарък" !!!
https://www.alo.bg/sisi-sex-10301267
Курви които умишлено заразяват!!!
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарен: 1 път
-
- Благодарил: 113 пъти
- Благодарен: 160 пъти
Re: Курви които умишлено заразяват!!!
А аз си мислех,.че яденето на лайна е ненормална работа. Сега като се бръснат пред огледалото сутрин няма да се.ненавиждам.Ebachev3300 написа: ↑Вто Окт 07, 2025 7:12 pm ВНИМАНИЕ - ЗАРАЗЯВА УМИШЛЕНО!!!
Всички които са минали през този БОКЛУК Задължително да си направят изследванията за венерически болести
Теренът е осеян със салфетки със сперма а чаршафите бяха оцапани с петна от сперма.
Поисках кърпа за да си взема душ а тя ми каза че свършили и ми предложи УЖ нейната кърпа а всъщност е кърпата от ПРЕДИШНИТЕ клиенти.
Цялата е в някакви рани устата й също е в рани зъбите й са почерняли от наркотиците които смърка
Не си изми зъбите преди да го лапне въпреки че ми духа с презерватив.
Когато свърших В ПРЕЗЕРВАТИВА докато и беше в устата тя взе да се опитва да повърне. Отвратително. Уби ми дори и малкото удоволствие. За нищо на света НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ!!!!!!
Моля тези които са я БОДНАЛИ без презерватив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направят изследванията за венерически болести, защото така ще разпространят навсякъде нейният "подарък" !!!
https://www.alo.bg/sisi-sex-10301267
-
- Благодарен: 1 път
Re: Курви които умишлено заразяват!!!
БатеБончо незнам за какви лайна говориш, но лайната са в нейната уста. Ти виждал ли си каква й е устата? А тялото й е на петна и рани като на ранен леопард. Няма нищо общо със снимките, защото на тях в обявата хваща окото и това ме подлъга, но реалността е коренно различна. По дебела е от това което показва на обявата. И по стара. Може би е около 40 годишна! Бях се настроил на хубав секс, но като видях обстановката и самата нея, реших да не рискувам. Сложих капута и в дълбокото гърло!
Ако наистина си топнал патока без презерватив при нея трябва да се изследваш за венерически болести!!!
Повярвай ми, аз съм медицинско лице и знам какво говоря!
Не съм го писал това за да я злепоставя нея а да ви предпазя от разпространяване на болестите, които "дарява" всеки дръзнал да я боцне без презерватив.
Бъдете здрави.
Ако наистина си топнал патока без презерватив при нея трябва да се изследваш за венерически болести!!!
Повярвай ми, аз съм медицинско лице и знам какво говоря!
Не съм го писал това за да я злепоставя нея а да ви предпазя от разпространяване на болестите, които "дарява" всеки дръзнал да я боцне без презерватив.
Бъдете здрави.