Курви които умишлено заразяват!!!

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Ebachev3300
Благодарен: 1 път

Курви които умишлено заразяват!!!

Мнение от Ebachev3300 »

ВНИМАНИЕ - ЗАРАЗЯВА УМИШЛЕНО!!!

Всички които са минали през този БОКЛУК Задължително да си направят изследванията за венерически болести
Теренът е осеян със салфетки със сперма а чаршафите бяха оцапани с петна от сперма.
Поисках кърпа за да си взема душ а тя ми каза че свършили и ми предложи УЖ нейната кърпа а всъщност е кърпата от ПРЕДИШНИТЕ клиенти.
Цялата е в някакви рани устата й също е в рани зъбите й са почерняли от наркотиците които смърка
Не си изми зъбите преди да го лапне въпреки че ми духа с презерватив.
Когато свърших В ПРЕЗЕРВАТИВА докато и беше в устата тя взе да се опитва да повърне. Отвратително. Уби ми дори и малкото удоволствие. За нищо на света НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ!!!!!!
Моля тези които са я БОДНАЛИ без презерватив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направят изследванията за венерически болести, защото така ще разпространят навсякъде нейният "подарък" !!!
https://www.alo.bg/sisi-sex-10301267
БатеБончо
Благодарил: 113 пъти
Благодарен: 160 пъти

Re: Курви които умишлено заразяват!!!

Мнение от БатеБончо »

Ebachev3300 написа: Вто Окт 07, 2025 7:12 pm ВНИМАНИЕ - ЗАРАЗЯВА УМИШЛЕНО!!!

Всички които са минали през този БОКЛУК Задължително да си направят изследванията за венерически болести
Теренът е осеян със салфетки със сперма а чаршафите бяха оцапани с петна от сперма.
Поисках кърпа за да си взема душ а тя ми каза че свършили и ми предложи УЖ нейната кърпа а всъщност е кърпата от ПРЕДИШНИТЕ клиенти.
Цялата е в някакви рани устата й също е в рани зъбите й са почерняли от наркотиците които смърка
Не си изми зъбите преди да го лапне въпреки че ми духа с презерватив.
Когато свърших В ПРЕЗЕРВАТИВА докато и беше в устата тя взе да се опитва да повърне. Отвратително. Уби ми дори и малкото удоволствие. За нищо на света НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ!!!!!!
Моля тези които са я БОДНАЛИ без презерватив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направят изследванията за венерически болести, защото така ще разпространят навсякъде нейният "подарък" !!!
https://www.alo.bg/sisi-sex-10301267
А аз си мислех,.че яденето на лайна е ненормална работа. Сега като се бръснат пред огледалото сутрин няма да се.ненавиждам.
Ebachev3300
Благодарен: 1 път

Re: Курви които умишлено заразяват!!!

Мнение от Ebachev3300 »

БатеБончо незнам за какви лайна говориш, но лайната са в нейната уста. Ти виждал ли си каква й е устата? А тялото й е на петна и рани като на ранен леопард. Няма нищо общо със снимките, защото на тях в обявата хваща окото и това ме подлъга, но реалността е коренно различна. По дебела е от това което показва на обявата. И по стара. Може би е около 40 годишна! Бях се настроил на хубав секс, но като видях обстановката и самата нея, реших да не рискувам. Сложих капута и в дълбокото гърло!
Ако наистина си топнал патока без презерватив при нея трябва да се изследваш за венерически болести!!!
Повярвай ми, аз съм медицинско лице и знам какво говоря!
Не съм го писал това за да я злепоставя нея а да ви предпазя от разпространяване на болестите, които "дарява" всеки дръзнал да я боцне без презерватив.
Бъдете здрави.
Публикувай отговор