Това е обявата:
https://adamieva.info/obiava-4649855/zd ... lni-snimki
Апартаментът е в нова кооперация близо до Сточна гара, теренът вътре е чист. Снимките й са реални. Мацката е любезна, усмихната и се стреми да предразположи. Кефи се да я лижат и дава вид че й харесва. В тяло е пълна, поувиснал й е корема, но се стреми да компенсира с приятно отношение. Чистоплътна е.
Става ако нямате нищо против малко по-дебеличките жени.
Вили 0879966832
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Вили 0879966832
Следя ....мисля след еротичен масаж да заделя и за компаньонка и съм се спрял на тази. Може ли още едно мнение все пак за по голяма довереност, но по-горния положителен коментар
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Възномжи е да съм бил при различна от тази която коментира колегата от първия пост. При мен беше силно гримирана цигане на около 35 (може и повече). Отпуснатко тяло като на тази от снимките. Според мен не е тя на снимките. Можеше и да е симпатично цигане ако си оправи зъбите (лоши зъби). Всичко е с кондом. Свирката.....средна работа. Сложи презерватива на мека пишка. Дава да и бараш и целуваш циците. Това което направи впечатление че говори грамотно и кожата и ухаеше хубаво. Чистоплътна е, но чак за лизане......айде не. Според мен е раждала (може би няколко пъти), защото е много широка. Добре че бях загорял та свърших. Теренът е много стара кооперация в Толстой на ул. Република 23, но каза че ще сменя квартирата с нова кооперация.
Пробвах я Вили. Цигане, но без характерните за етноса номера и маниери. Любезна, даже мила. Има си всичко- цицки, коремче, дупе, че и малко отгоре Добре оформена пържолка. Хубава кожа. На снимките определено е тя, е малко са барнати, но умерено. Хигиена и терен на ниво. Доколкото разбирам ,от няколко седмици е на ново място. В процеса се старае да ти е гот, активна, добра свирка с гума. Много настояваше да ме гръмне втори път и успя. Разговорлива, но не е лапацало.
Като минуси - зъбите са и кофти и си дели терена с друга "колежка".
Тест-драйвът мина успешно, доволен съм.
Като минуси - зъбите са и кофти и си дели терена с друга "колежка".
Тест-драйвът мина успешно, доволен съм.