Обявата:
https://adamieva.info/obiava-4702962/el ... nska-zhena
Да почна с положителните отзиви. Ебе се с кеф и желание. Каза че от 15 години е в занаята и си личи че е опитна. За редовни клиенти подчерта че правела отстъпки. Говори доста и предразполага към процеса. Реално е по-слаба отколкото на снимките, Чиста е, хигиената й е на ниво.
Сега с отрицателните отзиви. Теренът й в Овча купел е стар панелен апартамент на БДС, стаята където приема е като склад с всякакви стари мебели и вещи. Остави впечатление на меркантилна и не особено коректна с цената. Въпреки че в обявата е писала 50 лв. за 30 мин ми поиска 60 за половин час Не пропусна да спомене няколко пъти че в съседната стая си има охрана и от време на време им пуска ебане на аванта. В лице изглежда по-възрастна отколкото на снимките, които са отпреди няколко години според мен.
Алекс-обичам да ми е вътре 0895152697
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Алекс-обичам да ми е вътре 0895152697
Наркоманка от Самоков, лекува хероинова зависимост с метадон.