Колеги тук някой нещо да сподели 0876355659

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Ragnar
Благодарил: 1 път
Благодарен: 1 път

Колеги тук някой нещо да сподели 0876355659

Мнение от Ragnar »

Nikolaj
Благодарил: 121 пъти
Благодарен: 131 пъти

Re: Колеги тук някой нещо да сподели 0876355659

Мнение от Nikolaj »

Ragnar написа: Пон Фев 16, 2026 11:49 am https://www.alo.bg/realna-i-korektna-10 ... secomments
Не гледай че е сложила ниска цена. Виж че всичко което обикновенно влиза в крайната цена го таксува по 20евро допълнително. Калкулатор че
deep
Благодарил: 122 пъти
Благодарен: 85 пъти

Мнение от deep »

Nikolaj написа: Сря Фев 18, 2026 7:24 pm
Ragnar написа: Пон Фев 16, 2026 11:49 am https://www.alo.bg/realna-i-korektna-10 ... secomments
Не гледай че е сложила ниска цена. Виж че всичко което обикновенно влиза в крайната цена го таксува по 20евро допълнително. Калкулатор че
А жената в трамвая? Тя какво каза?
Нечии глави ще се търкалят. :D
razputin
Благодарил: 348 пъти
Благодарен: 567 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

deep написа: Нед Май 03, 2026 11:31 am
Nikolaj написа: Сря Фев 18, 2026 7:24 pm
А жената в трамвая? Тя какво каза?
Рече, че Жпръци е забременела от некои приятеле из складовете в Чепинци, ама от кои точно - историята мълчи, ча там са много.
Койнаре rulez :!:
IvanIvanov1980
Благодарил: 23 пъти
Благодарен: 28 пъти

Мнение от IvanIvanov1980 »

Гей дружинката пак се събра. Късопишкото от дълбокото, и селската "музувирска" пръчка ( на всяка манджа подправка) пак са в синхрон. То освен словесни диарии във форуми и из интернет пространството, какво друго може да се очаква от олигофрени.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

IvanIvanov1980 написа: Сря Май 06, 2026 12:30 pm Гей дружинката пак се събра. Късопишкото от дълбокото, и селската "музувирска" пръчка ( на всяка манджа подправка) пак са в синхрон. То освен словесни диарии във форуми и из интернет пространството, какво друго може да се очаква от олигофрени.
Его ве, имаме преко включване и из Чепръчанските складове от

г-н меринжея на складовия манафинтернационал - звено потни товарачи
още
г-н 'наш кой съм язе, яла ща прибия
още
г-н повелитела на панелките из младос
още ,
г-н пия качествена пукавица от лидъла - на примоция .

Ta тоа същия зе та пак са изпрозева тука на жъден пръч у празно ведро, та да си защити любимата Жпръцинка, и ча са запени от злоба, направо шса забакне от ревнос, че и други я плющат милата му Жпръци, не моа а го преживее горкия :mrgreen:

Aре ве меринжея от Чепинци, вместо а са пенявиш а са тъпаниш и а си биеш меката паца у масата, земи пиши тука па ти кво еба, нали си млого смислен - предупреждавам, тва дек си го тургате с Жпръци по приятелски или семейно и тва, че ви плякат манафете вазе двамцата по служебно задължение там у склада са не брои за смислено постижение.
deep
Благодарил: 122 пъти
Благодарен: 85 пъти

Мнение от deep »

IvanIvanov1980 написа: Сря Май 06, 2026 12:30 pm Гей дружинката пак се събра. Късопишкото от дълбокото, и селската "музувирска" пръчка ( на всяка манджа подправка) пак са в синхрон. То освен словесни диарии във форуми и из интернет пространството, какво друго може да се очаква от олигофрени.

Ах, защо го турих на майка ти само в гъза та те направих, да ме пита човек.
Трябваше от гъза в устата, та да те глътне, ама нали съм си джентълмен...
Имаш ли нещо смислено да кажеш или си си същият тъп недоклесляк от Чепинци отпреди месеци?
Нечии глави ще се търкалят. :D
IvanIvanov1980

deep написа: Пон Май 11, 2026 1:41 am

Ах, защо го турих на майка ти само в гъза та те направих, да ме пита човек.
Трябваше от гъза в устата, та да те глътне, ама нали съм си джентълмен...
Имаш ли нещо смислено да кажеш или си си същият тъп недоклесляк от Чепинци отпреди месеци?
Дебил с дебилите. Освен нискобюджетни миризливи циганки малката ти мизерна пишка друго не е помирисвала. Аз ти казах къде се намирам. Заповядай. Но нали си путьо с мъжко име. Това никога няма да се случи. Ако дойдеш ще ти изправя кривата мутра. Обещавам ти. Ти си наистина доказателство че си излезнал на майка ти от гъза, а не от путката .
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

deep написа: Пон Май 11, 2026 1:41 am Трябваше от гъза в устата, та да те глътне
:D :D :D
IvanIvanov1980 написа: Чет Май 14, 2026 9:53 am
Репликите са ти са сичките те в таа тема
viewtopic.php?p=21688#p21688 и абцеллютно нищо ново за тия толкова сигур баш 9 месеци. Та са не напъвай, а не земе а родиш, ако сте се забременили с Жпръци у Чепръчане ли, Чепинци ли беше там, ху керез.

Ма язе са чуда, ка па за толкова време съвсем нищо не можа а ти пръкне простата хамалска кратуна пълна с евтина шльокавица и ферментирали овчи фъшкии.Чак и Жпръци спре а получава оргазъми, кат ти чете еднообразните тъпи пишман бабаитлъци, начи.

И аре въри там да товариш стоката в складовете, стига са завира тука през работно време да са репчиш, че шефа ти ща изфръли на крастав мачок из ръждава тиникия от сурватка.
IvanIvanov1980

Ти еба майката музувирска. Нямам никакво време, иначе бих дошъл до Койнаре( макар че се съмнявам да си оттам). По мязаш на белослатински циганин или турчин. Ти строша някое друго ребро, като лапаш на циганите трактористи, да не ти стига изобщо въздух. А мен не ме мисли. Еба си в София такива без обяви. Даже отскочих на два пъти и до Пловдив. Да наеба две разпоретини непрота от Филибето.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Хаха - почва се репертоара 'наш кой съм язе и с псувните, и то бездарни, дет уж не искаше да ги прилагат към тебе. Ако ше псуваш, па учи са, гле по-горе ка ти теглиха една къ си требва, поетично и оригинално.

Язе досега на майка съм избегвал да пцувам щот съм си културен простак, па и моа некоя да я прифане та да са родат още тикиви кат тебе, ма нема страшно - моа да направа неко изключение и да проява млого качествена музовирска фантазеа и финес по отношение на твойта, щом толко настояваш, чак доволна ше остане отсекъде, ако я има изобще, че не знам що съм почти убеден, че баш тебе та а родил неко Челопеченски манаф с гранясал от чойрабе немит цел живот гъз, от който си излезнал ти по некоа грешка, коги му са а присрало.
И кат немаш време, аре фащай автобуса от Чепръчане за Младос, ако ти е свръшила смената да твариш и са ти са изредиле манафите за днеска да та гнясат, то до Койнаре немаш пара да дойдеш мигар и с трена, та го не мисли толко откъде съм, къв съм, и кво щи са случи, че моа да получиш полюции, че ти си и обичаш да та гняса секва мазна паплач, та си са гледам сиги нещо размечтал вече и за койнарски трактористи, та белки отлепиш от нивото на чалмите, дет та плякат в склада.

А вицовете за ебане без обяви ги отпочна твойта Жпръци, ако на двамата са ви още забавни да си ги шушнете на ушета, доде са плякотите по приятелски, или да ги разправате у склада на манафската паплач от интернационала коги ви са а изредила сичката мазна сган, тука са изтръкаха, не връват и нема кво да ги пробутваш, крайноквартален умреляк.
Последно промяна от razputin на Нед Май 17, 2026 2:37 am, променено общо 1 път.
IvanIvanov1980

Е педала си е педал. Лапа на някакви миризливи цигани и рязани турци из Койнаре или Бела Слатина. А ми дава наклон на хуя. Мен не ме мисли, аз пари имам и за влак, и за нафта, и за бензин. Ще дойда наистина в Койнаре, ще ти счупя зъбите и ребрата. И после ще чакам диарията която изливаш тук. То ти с друго не допринасяш за този форум. Че сте мишки с другия педераст е ясно на всички. Колкото и да съ пънеш тука.Плъха си е плъх. Канализация..... Лайното си е лайно. Все тази. Мирише, мирише много зле.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

IvanIvanov1980 написа: Съб Май 16, 2026 9:17 pm
Язе да давам наклон, ма на нещо дето го имаш - а тоа придатък дек го лопаш из масата та да са дуеш да впечатляваш Жпръци са не брои за уй, то па и акъла ти - и той толкова важи.
Пари имаш за шльокавица от Лидъл, а ти миришат арабските немиени пишки в склада, дето бачкаш товарач, ма па не моа да са отлепиш от тва да ги лапаш деноношно и са гоердееш - ми то така си ти са и полага по право в тоа живот за диарията дето е напънала тия двамата, дет са те произвеле тебе с помоща на апчета против запек и са забравиле да пуснат водата та си изпълзел из кенефа.
И рекох ти а се не напиняш да си оригинален, кат не можеш, та да не земе а родиш през гъзъ преждевременно в баш Койнаре доде та гнясат, чепински вонлив отрепляк, го турна космат на леля ти,дано белки тя да са сличо е женска от целата ви чепинската рода майкобащи
Публикувай отговор