Колеги тук някой нещо да сподели 0876355659
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
IvanIvanov1980
- Благодарил: 24 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Re: Колеги тук някой нещо да сподели 0876355659
Ти еба майката недоклатена. Педал мизерен музувирски. Давай адрес , ден и час да дойда да те строша от бой , майка ти да еба спамърска. И ти ще се криеш някъде в канализацията, откъдето сте изпълзяли с ония другия пендел. Е то от теб и другия швестер по големи извращения няма. То като сте излезли от анала. Какви да сте.razputin написа: ↑Пон Май 18, 2026 10:18 pmАве клефар прокъсан, намали тва уиски на примоция от лидъла, че с пияната си проста глава ше земе погрешка да са избабаитиш на некой и оня че ти се оттепа преди да а разбрал кат назе къв си малоумен въдух под налегане и щта сдере на селска перачка кирлив потник, та после ше требва да та и лежи кат за човек бе, кавал прос.
Питал бил за перверзии дудука- достатъчна перверзия е, че си са пръкнал на тоа свет въобще, по -голема нема а намериш. Аре въри там да си та плякат манфите в склада в чепръчане, навадай са до палците, разтварай широко бузите и тръпи, цифуняк.
-
MasajHepines123
- Благодарен: 12 пъти
Добре де що пълните форума с безмислени псувни? Пишете си на лични тия работи и правете каквото искате! В коври мангалите админи не допускат читави мнения, тука се карате като някои селски пияници, накрая човек няма откъде да разбере каквото му трябва
-
IvanIvanov1980
Колега не започнах аз първи. Обиждаха мъртъв човек. Мен псуваха. Как на лични? Те тези педали ако не напишат нещо публично , няма да могат да живеят повече. Клавиатурни плъхове.MasajHepines123 написа: ↑Чет Май 21, 2026 8:51 am Добре де що пълните форума с безмислени псувни? Пишете си на лични тия работи и правете каквото искате! В коври мангалите админи не допускат читави мнения, тука се карате като някои селски пияници, накрая човек няма откъде да разбере каквото му трябва
-
razputin
- Благодарил: 350 пъти
- Благодарен: 573 пъти
- Обратна връзка:
Койнаре в стопанския двор е адреза, дудук .чепинския клефар написа: ↑Нед Май 17, 2026 9:38 pm Давай адрес , ден и час да дойда да те строша от бой , майка ти да еба спамърска.
Секи ден къде 12 часа ги работа такиви кат тебе, па да не забравиш да доведеш и майка си от Чепинци за още извращения, нали си по тех, крайквартален геврек.
Последно промяна от razputin на Пет Май 22, 2026 4:14 pm, променено общо 5 пъти.
Койнаре rulez 
-
razputin
- Обратна връзка:
Що ли, щото ИванИванов1980 влаза тука с резка засилка и го играе нещо на големата работа. Не иска него да го псуват, ма псува той наред още от първото си писание,па и смета складовете у Чепинци и гарсониерите в Младос за връо на постиженията в живота, та ни са фали нещо с тех и си бие микропишлето из масата - праи са на неква мутра, на некъв наеш кой съм язе, наеш кои са ми приятелите, а-у, прибива ни тука наред, та само плашува гаргите, типичен насран тънкопишковец с маниер на третокласник у даскалото за олигофрени.MasajHepines123 написа: ↑Чет Май 21, 2026 8:51 am Добре де що пълните форума с безмислени псувни? Пишете си на лични тия работи и правете каквото искате! В коври мангалите админи не допускат читави мнения, тука се карате като някои селски пияници, накрая човек няма откъде да разбере каквото му трябва
Койнаре rulez 
-
IvanIvanov1980
Дудука че викаш на тоя дето е напълнил на макя ти гъзо. И адрези не посещавам педераст нещастен. Във вторник съм там. Като дойда в 12 часа кой да търся бе мангал миризлив? Или да се развикам " на всяка манджа мерудия" майка ти да еба неспокосана. Че те е изходила. Като съм там нали няма да викаш 10 резани турци и цигани, дето им духаш да ти помагат. Като мъже , един на един. Очи в очи.razputin написа: ↑Чет Май 21, 2026 1:53 pmКойнаре в стопанския двор е адреза, дудук .чепинския клефар написа: ↑Нед Май 17, 2026 9:38 pm Давай адрес , ден и час да дойда да те строша от бой , майка ти да еба спамърска.
Секи ден къде 12 часа ги работа такиви кат тебе, па да не забравиш да доведеш и майка си от Чепинци за още извращения, нали си по тех, крайквартален геврек.
-
razputin
- Обратна връзка:
На макя ми квото е напълнено - тва е,сега готви товойта да й го налузи слон. Язе те питах кого да търса коги дойда къде чепинци из смръдливите складове, не ми отговори - сиги отивай в Койнаре, се шсе намери кой да ти го отмаа, ако съм зает, преди да са изредат циганьорете на макя ти, дето мъжка, та да моа да гледаш очи в очи с разпран гъз, да са кефиш на прверзии къ са прават такива гевреци кат тебе, дудук. А във Вторник ше уреждаш Жпръци за конната база, да ви турат гъзовете за разплод, не че ша прифане, че майка ти мъжка е ялова- тебе просто та е изсрала с кълбо въшлив космаляк и тения барабар.
Аре кат ти са изредат манафете в склада и гъутнеш чойрабето за днеска пак отговаряй.
Аре кат ти са изредат манафете в склада и гъутнеш чойрабето за днеска пак отговаряй.
Койнаре rulez