Да, много готин пич и наистина не е като боклуците от обявите. Дано се върне сега на топлото време. Предполагам е точно там където казваш, но никога не съм я виждал. По горе колега написа, че я няма и нея, но не съм минавал скоро оттамmish0n написа: ↑Сря Юни 03, 2026 5:19 pm При мацката от Салекс съм бил доста пъти, повечето пъти за френска (цени - народни) , но и секс е имало и беше ебати пича в сравнение с тия нагли боклуци по обявите. Факт е , че изчезна и това е тъжна новина за нас, дано се върне. Бабата дето викате съм пробвал веднъж преди 5-6 г. за френска, не я прави лошо, дава и цици (има) положението е затваряш очи и бараш цици, но исках да пробвам нещо такова, колкото и да съм извратенНо, коя е тази русата дето казвате? В посока Бековски ли е, там където има един мост, преди складовете с цветните метали, и има ли я сега ?
Лелки - баби
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Лелки - баби
Другата седмица ще мина да проверя бабата която стои на спиркатаPeroto написа: ↑Вто Юни 02, 2026 9:24 pmмежду 70 и 80 годишна. Обикновено седи на или до спирката срещу заведение Черепите. Нисичка жена с кестеняво руса къса коса, ама няма как да я объркаш. Май виси до обяд или тогава съм я засичал, след това другата до Салекс която вече я няма или аз не съм я засичал, а минавам редовно, ако я пробваш сподели мнение![]()
Слаба или дебела
Прави ли секс или само свирки (къде може да се паркира за да направи свирката)
-
krasii_21
- Благодарил: 7 пъти
- Благодарен: 10 пъти
Buffonn написа: ↑Чет Юни 04, 2026 7:23 pmДругата седмица ще мина да проверя бабата която стои на спиркатаPeroto написа: ↑Вто Юни 02, 2026 9:24 pmмежду 70 и 80 годишна. Обикновено седи на или до спирката срещу заведение Черепите. Нисичка жена с кестеняво руса къса коса, ама няма как да я объркаш. Май виси до обяд или тогава съм я засичал, след това другата до Салекс която вече я няма или аз не съм я засичал, а минавам редовно, ако я пробваш сподели мнение![]()
Слаба или дебела
Черепите и Салекс колеги къде се намират
Бул. Илиянци, обръщателя на рейсовете под надлез Надежда е Черепите. Салекс е на същия булевард малко след пускането от 202раkrasii_21 написа: ↑Чет Юни 04, 2026 11:19 pmBuffonn написа: ↑Чет Юни 04, 2026 7:23 pmДругата седмица ще мина да проверя бабата която стои на спиркатаPeroto написа: ↑Вто Юни 02, 2026 9:24 pm
между 70 и 80 годишна. Обикновено седи на или до спирката срещу заведение Черепите. Нисичка жена с кестеняво руса къса коса, ама няма как да я объркаш. Май виси до обяд или тогава съм я засичал, след това другата до Салекс която вече я няма или аз не съм я засичал, а минавам редовно, ако я пробваш сподели мнение![]()
Слаба или дебела
Черепите и Салекс колеги къде се намират
И двете прави, тя ще те опъти къде да спреш, но не е там всеки ден, седи до към 12 и изчезва. Нито е дебела нито слабаBuffonn написа: ↑Чет Юни 04, 2026 7:23 pmДругата седмица ще мина да проверя бабата която стои на спиркатаPeroto написа: ↑Вто Юни 02, 2026 9:24 pmмежду 70 и 80 годишна. Обикновено седи на или до спирката срещу заведение Черепите. Нисичка жена с кестеняво руса къса коса, ама няма как да я объркаш. Май виси до обяд или тогава съм я засичал, след това другата до Салекс която вече я няма или аз не съм я засичал, а минавам редовно, ако я пробваш сподели мнение![]()
Слаба или дебела
Здравейте пичове. Нов съм тук и попаднах на тази тема коментирана от вас. Заинтригува ме тази кака до мостчето и питането ми е дали се е появила там? Никой ако има наблюдение ще съм благодарен.
Тези дни минавах но я нямаше тамPeroto написа: ↑Пет Юни 05, 2026 3:38 pmИ двете прави, тя ще те опъти къде да спреш, но не е там всеки ден, седи до към 12 и изчезва. Нито е дебела нито слабаBuffonn написа: ↑Чет Юни 04, 2026 7:23 pmДругата седмица ще мина да проверя бабата която стои на спиркатаPeroto написа: ↑Вто Юни 02, 2026 9:24 pm
между 70 и 80 годишна. Обикновено седи на или до спирката срещу заведение Черепите. Нисичка жена с кестеняво руса къса коса, ама няма как да я объркаш. Май виси до обяд или тогава съм я засичал, след това другата до Салекс която вече я няма или аз не съм я засичал, а минавам редовно, ако я пробваш сподели мнение![]()
Слаба или дебела
Колко иска за секс или свирка
Ако някой я е засичал да каже към колко горе долу е там
Между 11 и 12 съм я засичал. Като цена не помна какво каза, ама май нещо от сорта на 10 евро свирката и 15 евро за секс и свирка, но не съм на 100 % сигуренBuffonn написа: ↑Вто Юни 09, 2026 12:48 pmТези дни минавах но я нямаше там
Колко иска за секс или свирка
Ако някой я е засичал да каже към колко горе долу е там
Навремето съм виждал две циганки там,едната дърта на библия(над 66-70),суха и по цигански грозна,другата куцаше,около 40-45 годишна.По-добре не си го причинявайте,за някое евро отгоре може да почерпите метълките,които седят при Черепите,с малко късмет някоя може и да върже !