Коя е тази ковра
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
sfpolice
- Благодарил: 47 пъти
- Благодарен: 76 пъти
Коя е тази ковра
https://www.facebook.com/share/r/1F99Uz ... tid=wwXIfr засичал съм я многократно в района на Пиротска и Христо Ботев доста е симпатична има доста татойровки предимно на змйи целия гръб е в татойровки около 45-50 годишна руса симпатична в лице някой колега ако е бил с нея нека сподели дори и на лично съобщение
-
БатеБончо
- Благодарил: 141 пъти
- Благодарен: 249 пъти
Re: Коя е тази ковра
Тази работи в сградата на ВМРО. Влиза откъм входа на ул. "Вашингтон". Живее срещу градинката "Майчин дом" (не "Алжир"). Винаги ходи с предизвикателно облекло, но не зная дали е от контингента. Всяка сутрин си купува кафе от магазин "Аванти" на бул. "Христо Ботев ".
-
sfpolice
- Благодарил: 47 пъти
- Благодарен: 76 пъти
Re: Коя е тази ковра
Да така както казваш винаги е много добре облечена доста ексревагантво и предизвикателно хвърлил съм и око поне от 4-5 години даже веднъж си позволих да влезна в контакт с нея като я попитам “Вие ли сте масажистката” а тя ми отговори, че е станало грешка много яка мадама