Меги - Бар Париж
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Меги - Бар Париж
Много точна пичка си е Маги и определено си го обича хуя!Аз от Варна я познавам,но като идвам в София си я взимам редовно.За цяла нощ пълна програма е 500лв. което за мен си е разумна цена и не ме кара да се чувствам голям балък.Взимал съм я и през дена за 1час - 120лв. е всичко без ограничения и без да те притеснява непрекъснато ,че времето е изтекло.Знам,че има и терен,но аз не съм ходил там,а и доколкото знам, малко хора кани там.Няма сутеньор,което за мен е огромен плюс!
Много точна пичка си е Маги и определено си го обича хуя!Аз от Варна я познавам,но като идвам в София си я взимам редовно.За цяла нощ пълна програма е 500лв. което за мен си е разумна цена и не ме кара да се чувствам голям балък.Взимал съм я и през дена за 1час - 120лв. е всичко без ограничения и без да те притеснява непрекъснато ,че времето е изтекло.Знам,че има и терен,но аз не съм ходил там,а и доколкото знам, малко хора кани там.Няма сутеньор,което за мен е огромен плюс!grigor написа: ↑Чет Ное 25, 2021 4:34 pmСтава тя за всичко,но гледа да те изклати да и платиш за цяла нощ и ако може само да ти танцува без да я ебеш Хитра курва е много,хванала си е само расни богати балъци и си ги скубе здраво За почасови срещи почти не се навива,ако те вземе за някакъв скъсаняк,даже не се хаби да ти отговаря в Гепиме.
ама пусто как да се свържаем имах и телефона преди две години го изтрис а сега никъде не отговаряvarnasex написа: ↑Вто Ное 30, 2021 12:57 pmМного точна пичка си е Маги и определено си го обича хуя!Аз от Варна я познавам,но като идвам в София си я взимам редовно.За цяла нощ пълна програма е 500лв. което за мен си е разумна цена и не ме кара да се чувствам голям балък.Взимал съм я и през дена за 1час - 120лв. е всичко без ограничения и без да те притеснява непрекъснато ,че времето е изтекло.Знам,че има и терен,но аз не съм ходил там,а и доколкото знам, малко хора кани там.Няма сутеньор,което за мен е огромен плюс!grigor написа: ↑Чет Ное 25, 2021 4:34 pmСтава тя за всичко,но гледа да те изклати да и платиш за цяла нощ и ако може само да ти танцува без да я ебеш Хитра курва е много,хванала си е само расни богати балъци и си ги скубе здраво За почасови срещи почти не се навива,ако те вземе за някакъв скъсаняк,даже не се хаби да ти отговаря в Гепиме.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Тя бързо ги сменя номерата колега. И да си имал телефон, вече не е актуален. Дава някакъв на по-нахалните колкото да ги разкара от главата си, и после звъни ако си нямаш работа Доколкото чух на нови рядко отговаряла.Имала си няколко които дой добре с кеша, и ако закъса временно с парите тогава си избира някой да го замести.
Как се свърза с нея? Дай и мнение като услуги и изпълнение от нейна страна, какво/колко?
Просто лъже и губи времето на хората тук с глупости. Най-вероятно zaky са го завели в едно долнопробно хотелче и са му пръснали геврека.
Хахаха...Е ти да не си му светил?Вярно е,че тук всякакви глупости се пишат,но честно казано, твоят пост изглежда доста по неадекватен и странен
Последно промяна от grigor на Сря Апр 06, 2022 8:59 am, променено общо 1 път.
Престани да лъжеш и да плачеш тук, жалко педалче. Заслужаваш мечи барабани по тъпата си тиква. Последно предупреждение, селски бек.
grigor е фен на zaky и става до болка ясно, че си имаме гейска дружина тук. Щом се харесват толкова обратните - нека са щастливи.
Абе момче,вземи се запри малко!Прави са колегите,че нещо не ти е на ред!Ако имаш някакви проблеми решавай си ги и не ни занимавай повече със себе си!
Пий си лекарствата и няма да имаш проблеми. С ''абе'' се обръшай към овцете, които всекидневно пасеш. Напълнихте столицата, тъпи аграри.
Защо не ми го кажеш това като си ми на една ръка разстояние Мога да ти кажа къде можеш да ме намериш по всяко време,нали ми направи последно предупреждение Педераст нещастен!
Ще те намеря, кресливо педи и набиването на тъпото ти канче е неизбежно. Не се притеснявай, дупедавецо - няма да ти се размине.
Към гей дружинката се прибави и БАЛЪК. И само за гъзове говорят, отвратителна хомо напаст. БАЛЪК тормозел животните на село , а сега се издигнал до заслужил педал в столицата. Каква гордост, каква кариера.