Палома / 7868736 / 0877278782
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Палома / 7868736 / 0877278782
Щот нали съм сводник
Последно промяна от slavibinev на Съб Апр 09, 2022 10:41 pm, променено общо 2 пъти.
Re: Палома / 7868736 / 0877278782
Здравей ,
Първо искам да благодаря ,че винаги даваш много подробни и обективни коментари и на други твой съм попадал!
Много съм навит да повикам тази девойка , въпросът е че ще ми е за първи път с подобно момиче и съм доста притеснен, исках да и пиша във вайбър,но тя пък няма затова ако се навия да е извикам , трябва да и звънна,въпросът ми е дали според теб би предразположила момче на което му е за първи път с подобна мацка а и с не особено богат опит до сега ?
Мерси!
Първо искам да благодаря ,че винаги даваш много подробни и обективни коментари и на други твой съм попадал!
Много съм навит да повикам тази девойка , въпросът е че ще ми е за първи път с подобно момиче и съм доста притеснен, исках да и пиша във вайбър,но тя пък няма затова ако се навия да е извикам , трябва да и звънна,въпросът ми е дали според теб би предразположила момче на което му е за първи път с подобна мацка а и с не особено богат опит до сега ?
Мерси!
Здрасти колега,
Ако се държиш мило с нея със сигурност и тя ще подходи добре към теб.
Според мен ще ти е ок за първа компаньонка.
НО ПРАВИЛО НОМЕР 1 ПРИ ХОДЕНЕ НА ПЛАТЕНА ЛЮБОВ - НИКОГА НЕ КАЗВАШ ЧЕ ТИ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ.
Успех
Ако се държиш мило с нея със сигурност и тя ще подходи добре към теб.
Според мен ще ти е ок за първа компаньонка.
НО ПРАВИЛО НОМЕР 1 ПРИ ХОДЕНЕ НА ПЛАТЕНА ЛЮБОВ - НИКОГА НЕ КАЗВАШ ЧЕ ТИ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ.
Успех
Започва да писва сутеньорите да рекламират некадърните си подчинени.
Да, първия коментар опеделено мяза на писан от сводник или някое приятелче на Палома.