Дали някой е пробвал!? 0877402288
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Дали някой е пробвал!? 0877402288
Не е циганка, момичето има страхотно отношение, предразполага те не мрънка не бърза просто е в ТОП 5 за мен. Заслужава си изцяло времето прекарано с нея, препоръчвам!!!
Това е твой избор дали да вярваш или не. Преди да я посетя и аз търсех мнения за нея, след като не намерих и видях, че има започната тема реших да споделя мнението ми.
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 3 пъти
Писал си в ало.бг коментарите към обявата и, колко си доволен, регистрираш се тук специално да я похвалиш, браво на теб! Верваме ти пич, само така!
поредния Сводник си хвали циганската,за да изкара повече пари от глупаци
Измамница https://www.alo.bg/8154271 0877402288
https://www.alo.bg/8154271
Отидох тази вечер при нея у нейния апартамент, дадох й 80лв. за половин час. Почнах да се събличам и когато останах по гащи ми каза че съм бил неадекватен, почна да ми крещи че щяла да вика полиция и най-безцеремонно ме изгони. Аз си бях ОК, а тя даже не се беше съблякла. Явно много са нахитрели някои да взимат пари за нищо. Бъдете внимателни! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Категорично НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!
Отидох тази вечер при нея у нейния апартамент, дадох й 80лв. за половин час. Почнах да се събличам и когато останах по гащи ми каза че съм бил неадекватен, почна да ми крещи че щяла да вика полиция и най-безцеремонно ме изгони. Аз си бях ОК, а тя даже не се беше съблякла. Явно много са нахитрели някои да взимат пари за нищо. Бъдете внимателни! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Категорично НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!
Мое лично и неангажиращо мнение : ако в обявата пише ( с хора от ромски произход не работя ) - ще срещнеш мангалка .